0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (1,089 puan) tarafından

Bu sefer çok yorgunum kalk hadi kaldığın yerden toparlan köy gönlünün en güzel ışıklarını o ışık aydınlatsın yolunu diyorum ama bir yanım boşuna bu çaba diyip durduruyor, umutla umutsuzluk arasında kalmış bir zamandayım . Bu sefer fena düştüm buraya niye yazdım bilmiyorum ama sanırım çevreme kendimi anlatmak tan yoruldum.

3 Cevaplar

0 oy
(22,987 puan) tarafından

Canım benim oğlumun adıda Alparslan 😊😊😊 derdini anlatmak istersen bi kız kardeş olarak yardımcı olmak dinlemek isterim çünkü herşeyin bir çözümü vardır 

(1,089 puan) tarafından

Oğlunun huyları nasıl benjm oğlan sosyal , aktif , odaklandığı şeyi elde etmek için uğraşır yani azimli birazda yılışık , atılgan bir çocuk ama genel olarak uyumlu özellikleri var. 

(1,089 puan) tarafından

Açık yüreklilik , iyi niyetle yaklaştığım kim varsa hep aynı karşılığı alıyorum, attığım adımda hiçbir maddi beklenti yada bana gelip işlerime el atıp ne menfaat elde ederim diye yaklaşıyorum niyetim sadece yakınlık kurarak görüşmek . Verecek çok ayrıntı varda artık takayım kalmadı. Ama işin özü bu. Yada bana yaklaşanların hep ne çıkar elde ederjm acaba nasıl ipimde oynatırım , nasıl kullanırım diye yaklaşmasından yoruldum . Hayat bana kimseden bişey beklememeyi herşeyin bjr bedeli olduğunu kafama vura vura ögğretti. Eğer varsa yerim varsa yaparım karşkmdakj gönlü varsa isterse kabul ederim ama entrika çevirmeyi bilmem entrikalarla yapmam . Son günlerde yasadıklarım bunların bir özeti diyebilirim.

-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim hayırlı yollara çıkarsın🌸 

çevreye anlatılmaz asla anlamazlar ölsen şöyle yapsaydı diye eleştirirler

(1,089 puan) tarafından

Aminnn, anlatmaktan yoruldum çünkü ne var bunda takacak sende çok kafaya takıyorsun oluyor ama biliyorum ki benim yerimde olsalar kıyameti koparırlar. 

0 oy
tarafından

Rabbım gönlüne ferahlık versin canim 

(1,089 puan) tarafından

Aminnn Canım.

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 355 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 636 göst.
+4 oy