+4 oy
993 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından

Kızlar evlenmeden önce 75 kiloydum şu an 95 kiloyum fakat eşim bayrama köye gideceğiz dedi ama senin kıyafetlerin çok pahalı tutacak işte bedeninden dolayı geçen sene de zor bulduk dedi biraz zoruma gitti bir tane gebelik geçirdim doğumum oldu ve aşırı ödemeliydim hala veremedim kilolarımı şu an vermeye çalışıyorum yeni başladım sizlerin eşleri de böyle mi

33 Cevaplar

+1 oy
(5,555 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kendimi bildim bileli kiloluyum ben yani alırım veririm eşim hiçbir şekilde birşey demez yani . Bu insanlar ne tuaf kilolu olunca elbise pahalımı olıyormuş bir yaşıma daha girdim valla 

(163 puan) tarafından

Hemde ne pahalı bacım bir tunik diyor 1500 oluyor

(5,555 puan) tarafından

Kapalı değilim açığım cnm aldığım ürünlerde xs beden fiyatı neyse L fiyatıda aynı ilk kez böyle birşey duydum valla

(163 puan) tarafından

Canm benim bedenim 48 ,, o ona taktı yabi göğüs beli olmasın falan diye 50 alıyoruz beden büyüdükçe fiyat degisiyormus

(581 puan) tarafından

Kız kocan seni kandırıyor ne alaka 🤣 ben 42 dede 50 dede aynı fiyat 

-Reklam-
+5 oy
(173 puan) tarafından

Onu eşim değil de ben söylerim kendime. Ben de ilk doğumumda verdim kilolari ama ikinci doğumda kaldi gitmiyor ve cok dert ediyorum esime de derim arada nasıl vericez diye. O da spora yazılıriz yediğimize içtiğimize dikkat ederiz takma der. Seni her halinle seviyorum sen taş gibisin der ;) ama tabi ben kimse icin değil kendim icin istiyorum fazla kilolarımdan kurtulmayi. 

Eşiniz de biraz kırıcı konuşmuş belli ki ama gerçekten kilo sevilecek bir sey değil umarim siz de en kısa zamanda verirsiniz 

(163 puan) tarafından

Canım çok zoruma gitti ister istemze hamileyken aldım ve daha adet olamadım bı turlu kanama olmuyor kaç aydır sisiyorum ama anlamiyor

+4 oy
(661 puan) tarafından

Don kendine bak deseydin ondaki kusuruda soyleseydin sende çeki düzen ver yâda rahatsz olyrm de şöyle sen kilo veryrsn onun için oda kendjnden ödün versin birşeyler icjn tek senle olmz sonuçta insan tasyrz karnimizda 

(163 puan) tarafından

Canım yemin ederim ev çocuk uğraşıyorum sosyal hayatım yok şekerim var insilun direnci olunca zor veriyorum doktor başka ilaç başladı zayiflamam ixin ama çok zoruma gitti

(661 puan) tarafından

Yanlış anlama cnm ama yazdığın cevapalara göre yazıyorum sana eşin su renge boya saçlarını kilo ver vs gibi gibi konuştuğuna göre seni böyle beyenmiyor cnm gözü dışarıda ki kadınları görünce seninde degismeni bakımlı olmanı istyr ne olur alınma bak fikrimi soylyrm o zmn kocana deki para ver parasını al git saçlarını kstedigin renge boya cilt bakımı lazer istediğin herşeyi yap madem bakımlı sonra para yetismyr diye feryat eder çak qgzina bjr tane o zmn 

(163 puan) tarafından

Ben istemem mi kuaföre gidip saç boyatmagi kas aldirmayi ne bilim hep evde boya hep kas ise cımbız fln hallediyorum kıyafet bayramlarda oda para olursa yoksa zevkine gidip bı çöp almisligim yok 

(661 puan) tarafından

Olur mu öyle şey ya ne diye calisyr o zmn ihtiyaçlarini karsilamiyorsa bayramdan bayrama eee o zmn ne laf etme hakkı yok sana para ver o zmn alım yapim giyim de hayret birşey kendine gek bacı asla onun seni ezmesine izin verme kendjmden örnek verecm sana pazardan kalan olan cocujlara aldigim ürünler olsun hep köşeye atardım birikim olsn lazım olur vs diye djye evde hep gündelik iş için kullandıklarımu giyiyorumdum düşün ipolu vs bakiksizdim kaslarim uzasa acele etmyrdm haftalar aylar geçse sonra annem kocamın yanında birden bire dediki karına para vrmyrmsn bune böyle hep yırtık ipolu pis giyiyor hata anneme o an kizmistm hata yaptım kizmakla ama hakliyms benm kocada demez mi kendisi bakımlı olsun şık giyinsin guzl giyinsin ben demiyrm giyinmesn şok olmstm ama hâlbuki düşüncem beni böyle seviyor saniyrdm yâda güzel gorunyrm onun gözünde annemde bana yemeyenin malını yerler tutumlu olursn ne olyr kendine bak güzl giyin kocanın gözü disairya kaymasin dedi o gündür benim kartım da yoktu kart cikartim hesapq para at dyrm beğendiğim istediğim herşeyi alyrm para bittikçe at dyrm ve sana yemin edyrm bak harcayan kadınlar daha kıymetli ve eskisiden daha şey değer vermesi mesela evin içinde açık giyiniyorum peşimden pencere pencere geziyor kimse gormesn kapatyr kapıları kapatyr yâda güzl giyindigimde dışarıya çıktığında kaç defa aryr nerdesn oyalanma eve git hemn diye sana tavsiyem bu cnn sanma tek senin kocan böyle bir çok kadının kocası böyle bakımlı güzel giyinmemizi ister güzl kokular guzl şeyler ben 4, ve 3 yaşında iki çocuğum var ve ben 4 yıl boyunca pasaklı gezdm düşün ne zmnim vardı ne fırsatim bu bir yıldır kendime geldim sana tavsiye ve morel olan diye dedim tek sen degisln biz kendimize bakıp değer vereceğiz ki kocalarimizdq bize değer saygı sevgi versn beyensin

(661 puan) tarafından

Oku hepsini canm okumadan gecme 

+4 oy
(7,492 puan) tarafından

Eşin için değil ama kendi sağlığın için acilen o kiloları vermen lazım 

(163 puan) tarafından

Zaten. İyice kendinden soğuttu ben de kendimden nefret etmeye başladım sanki çok kotu bı insanım 

(7,492 puan) tarafından

Kendinden nefret etme asla kötü olmanla da bir ilgisi yok. Boyun kaç bilmiyorum ama kilon gerçekten fazla gibi. Biz kadınlar isteyince yapamayacağımız şey yok yeter ki iste o kilolar gider 

+2 oy
(650 puan) tarafından

Benimki neler neler diyor ayy bıktım anca eleştiri anca tuhaf tuhaf bakışları var 

(163 puan) tarafından

Ya konu köye gittmeden açıldı hatun iyisini güzelini buluruz demek yerine geçen sene kactane mağza dolastik bedenenine göre bulamadık bu sende zor buluruz demesi

(650 puan) tarafından

Eşimin dediklerinin yanında enişteninki çok masum kalmış diyeyim sna :)

(163 puan) tarafından

Ne dediki senin eşin cnm

+2 oy
(1,149 puan) tarafından

Eşim birşey demiyor da benim vermem gereken 7.8 kilo var boyum kısa kilo hiç yakışmıyor bana ve iki çocuk doğurdum vala önüne şimdiden geçtim mi daha iyi olur yoksa durduramiyorum kendimi ve dün kahve sipariş verdim onla sıkı diyetle verecem inslah öncedende kahveyle 5 kilo verdim bir ayda

(1,149 puan) tarafından

Havin canım onun ne dediğine kulak asma kendine bir karar ver yapacam verecem de bak nasıl verirsin biz istedikmi herşeyi yaparız lafını yedirirsin ona

(163 puan) tarafından

Ben daha bugün başladım cnm byetta benim iğnem ilk testler yapıldı sonra doktir rapor çıkartıp kullan dedi biraz bulantı yaoiyor şişlik ile deneyip gireceğiz cnm

(13,435 puan) tarafından

Kız dilekkk boyun kilon kaç gel beraber yapalım 😂

(1,149 puan) tarafından

Srn  157 boyundayım 63 kiloyum canım sen kaç kilosun yapalım valla morel veririz birbirimize

(13,435 puan) tarafından

Bende 1.57 yim 😂 62.5 la başladım ramazandan bikaç gün önce şuan 59.5 3 kilo verdim yani ama kaldı öyle daha gitmiyor. Spor yapmam lazım benimki sporsuz gitmiyor valla bacım

+2 oy
(279 puan) tarafından

Canım benim eşimde kilo al diyor çatlaklarım var üzülüyorum takma bebekten dolayı olmuş diyor yüzümde sivilceler çıkmış geçer diyor çok şükür çok iyi anlayışlı bir eşim var Allah herkese nasip etsin inşallah 

(163 puan) tarafından

Maşallah rabbi huzurunuzu bozmasın 

Ama bizimki bu aralar çok zoruma gidecek şeyler yapıyor geçen gidiyoruz sol taraftan bayan sarışın geliyor baktı benim saçımı sarı yapmami istemişti bı kaç hafta önce yani anlamiyorum

(279 puan) tarafından

benim eşimde öyle sürekli kızlara kadınlara bakıyor benimde çok ağrıma gidiyor gerçekten  çok zor bir durum

+2 oy
(1,956 puan) tarafından

O kiloları keyfinden almadığını ailenize bir miniğin dahil olma sürecinde aldığını ona hatırlat

(163 puan) tarafından

😭😭anlamıyor ben kendimden nefret ediyorum neden ya nedenelinden geleni yapıyorum çamaşırı bulaşığı herşeyi dört dörtlük ama ben bu lafları hakediyomuyum

(1,956 puan) tarafından

Haketmiyorsun tabi ki canım kim hakeder ama üzüldüğünü taktığını belli etme zayıf noktan olduğunu farkederse her tartışmada seni bu konudan incitebilir. Bebeğini emziriyorsan sürekli kan şekerini düşüyordur acıkman normal ama o düşüşlerde sağlıklı şeyler yiyerek ekmek hamur işi yemeyerek kendini tutmaya çalış yavaş yavaş verirsin kendi sağlığın için önce vermen lazım. Ben de ilk doğumundan sonra kilo almıştım hepsini veremedim 1 ay önce de ikinci bebegim doğdu şimdilik daha küçük diye diyet falan yapmıyorum ama inşallah 6 aylık olunca yavaştan başlıcam sen de hamurisinden ekmekten uzak dur bol bol su iç olabildigince hareket halinde ol yürüyüş ve spor yap en kisa sürede fazlaliklarimizdan kurtuluruz umarim

(163 puan) tarafından

Sağlıkla büyüt bebisleri canım ben şeker hastasiyim dirinecim olunca kilo vermem normal insana göre yavaşlıyor ama o bunu anlamak yerine bu lafları soyluyor

(1,956 puan) tarafından

İnsülin direncin varsa o zaman bir diyetisyen eşliğinde ilerle canım, zor ama imkansız değil sadece daha uzun zaman alır , bu arada Allah razı olsun canım hepimizinki sağlıkla sihhatle büyüsün💖

(163 puan) tarafından

Amin cnm diyetisyen + bir zayıflama iğnesi verdi cnm

+2 oy
(53,604 puan) tarafından

kendi nasil kivanc Tatlıtuğ mu kenan imirzalioglu mu

(163 puan) tarafından

Aa evlendikten sonra kendine gelen tayfa canm anca karısının kalbini gurubunu incitsin

+2 oy
(921 puan) tarafından

Bende hamileyim şuan 7,5 aylık büyük ihtimalle 80 kilonun üzerindeyim. Eşim sürkeli kilo ver kilo ver diyor. Hamilelik diyorum şuan kilo veremem diyorum asla anlamıyor. Çok sinirim bozuluyor ya. Kalçalarım hep çıkmış vücudum hep ödem yapmış yani bari sen üzerime gelme. 

O bana çok baskı yapınca bende ona sende o zaman biraz kilo al diyorum. Eşim benden daha zayıf hatta havaya zayıf 60 kilo bile yoktur. 

Ben nasıl kilo veremiyorsam, o da kilo alamıyor. Bende günü ona söylüyorum. Sen kilo al asıl diyorum 

(921 puan) tarafından

Hiç anlamıyorlar malesef. Ben şuan hamile olduğum halde tutturmuş kilo ver diyor. Ya veremiyorum zorla mı nasıl vereyim. Biz çok mu memnunuz kilodan. Ama olmuyor yani veremiyoruz ne yapalım 

(163 puan) tarafından

Valla hamile birine demek çok saçma beni yanlış anlama da erkekler biraz kendine gelince karısını beğenmez aman zayıf olsun aman boya su olsun derler 

(921 puan) tarafından

Bencede aşırı saçma anlamıyor asla. Makyaj falanda bekarken bı düğün olmadığı müddetce asla kullanmazdım. Evlendiğimden beri de hiç kullanmama izin vermedi. Sevmiyorum dedi. Evimde bı makyaj malzemesi bile yok. İzin vermiyor sevmiyorum diyor. Bi özel bı gün olur ne bileyim insan sürmek ister. Çok tuhaf bı insan gerçekten anlamıyorum. Dağ ayısı. Bilmem babet giyme ayağın görünmesin. Bilmem işin çorap giy bilmem ne. Bı hazırlanıp dışarı çıkıyoruz üzerine trençkot giy diyordu yazın ortasında. Ya zaten hava sıcak. İnsanı col boğuyorlar. Hakkını yiyemem aslg gözü dışarda değil banada işte seni diğer insanlardan farklı kılan makyaj yapmaman bilmem bol giyinmen gibiv şeyler söylüyor. Tamam gerçekten biliyorum böyle olmamı seviyor bende böyle bir insanım aslında böyle çok dar giyinmem bol giyinirim falan ama yazın ortasında da trençkot giydirmesin zaten tesettürlüyüm 1 kat uzun kollu elbise falan giyiyorum üzerine de trençkot giyersem bayılacam sıcaktan. Özel bir gün olur ne bileyim bı evlilik yık dönümü bı doğum günü bi bayram insan bı makyaj yapmak istiyor. Ama izin vermiyor. Sevmiyorum diyor. Düğününüzde bile beni ilk gördüğünde gelinlikle makyajla 10 kilo boya var yüzünde demişti. Düğünde de mi sürmeyeyim yani. Bu erkekler çok tuhaflar çok 

(163 puan) tarafından

Aynı benimki makyaja karşı düğünde de aynı kelimeler döndü çok ağır falan halbuki en hafifi yaptı ama geçen kadına baktığını görünce erkek degilmisiniz hepiniz aynisiniz dediğimde bunu diyeceğini biliyordum dedi 

(921 puan) tarafından

Çok kırıcılar gerçekten 

+2 oy
(5,419 puan) tarafından

Kilo problemim hiç olmadı ama kilom hakkında birşey densin istemezdim haklısın kirilmakta 

(163 puan) tarafından

Bir kadının en zayıf noktası saatlerce oturup aglayasim var

(5,419 puan) tarafından

Yapma canım dikkat edersin eşim de kilo aldı ramazanda yemekten sonra yürüyüş yapıyor evde bol bol egzersiz yapıyor zayıflamak için aktardan çay almış onu içer ne olacak sanki kilo bu alınır verilir önemli olan senin istemen azmetmen 

+2 oy
(4,277 puan) tarafından

Benim esim beni yargilayamaz gebelikte birlikte kilo aldik ben dogurdum hepsi gitti o hala dogurmadi 🤭 ki senin gibi bi durum olsa da yinede yargilamaz cocuk kac yasinda sen neden vermedin hala kilolari 

(163 puan) tarafından

Oğlum, 19 aylık endokrinoloji doktorum insulun direncin var zor gider iğne başlayalım dedi uzun bir surec beni bekliyor

(4,277 puan) tarafından

Hmm anladim yok ben sagligin için dedim iyi degil ya kilo ama bu bi surec yani esin destek olmasi lazim acaba senin alingan oldugun bi donrm olabilir mi yanlis anlamis olabilir misin yoksa patavatsizlik mi yapti seni kirmak elestirmek için mi yapti bunu iyi anlamak lazim 

+2 oy
(2,226 puan) tarafından

Ben eşime kalmadan kendim yargılıyorum. O da benim için değil senin sağlığın için der en fazla. Ama görüntü olarak yorum yapmaz hiç sessiz kalır. Kendisi fit olduğu için ben kendine bak diyemiyorum asla. Evlendiğimiz de neyse hala aynı ben 12 kilo fazlayım.

(163 puan) tarafından

Canım bende fazlam olduğunu biliyorum ama iki bayramdır aynı laf veremiyirum napayım 

(2,226 puan) tarafından

Çok gözüne batıyorsa bana harcadığın alma o zaman diyip tersleseydin keşke.

+2 oy
(1,435 puan) tarafından

Çok kırıcı ama belki kötü niyetle söylememiştir ben eşimde soylesin isterim bana yakışan yakışmayan şeyleri başkasından duyacagima yakışmamış şeyi giyip çıkacağıma herkese yakışan var yakısmayan var onu giyip çıkarım kırıl diye eşine boyle bir şey söyleyeceğini düşünmedim ben

(163 puan) tarafından

Şöyle bişey var ben kendime ne yakisip yakışmadığını biliyorum ama o bedeniimi öne sürdü 

(1,435 puan) tarafından

Bazı insanların söyleme şekli o şekildedir art niyet yoktur siz esinizi bizden daha iyi bilirsiniz

+2 oy
(6,729 puan) tarafından

Dogumgunumde fotograf cekildim kilolu gozuktum moralim cok bozuldu bak kendin uzuluyorsun ver kilolarini dedi bu arada ben surekli kilo alip verdim diyetimi duzgun yapsaydim coktan ideal kilomdaydim bu sene yaz kalmadan vermem gerekiyor   cünkü kiyafet sorunuda oluyor istedigin gibi birseyde bulamiyorsun 

+2 oy
(9,191 puan) tarafından

Çocuk doğursa kendi ne hale gelecek acaba dengesiz bir kocan var canım kusura bakma arkadaşımın eşide aynıydı kendi haline bakmıyor Habeş maymunu kıza neler derdi diyet yaptı bayada verdi kilo şimdi o kocasının suratına bakmıyor 

(163 puan) tarafından

Kız çocuk dogursa yerinden kalkamaz iğneden korkan biri öyle diyim

+2 oy
(4,001 puan) tarafından

Eşiniz büyük terbiyesizlik etmis umarım bunu söyleyen adam tom hardy kadar falan yakışıklıdır değilse dönüp aynaya baksın

Soruna gelince hayır esim böyle bir şey yapmıyor ben çok kilo aldım dediğimde olsun çok yakışıyor diyor ya da çok yedim dediğimde afiyet olsun vitamin olsun diyor. Beni böyle yargilasaydi esim ona çocuk vermek yerine kapının önüne koyardim

(163 puan) tarafından

Ah ah oğlum elim kolum işte beni her konuda yargılar bunalıma girip cikiyorum

+2 oy
(22,609 puan) tarafından

Ben onu bir yargılarım feleği şaşar laf arasında dikkat et kilo almaya başladın dediği olmuştur ama kendim takıntılıyım sonra dert ediniyorum diye iyi niyetle en azından düzgün üslupla söylüyor bu şekilde laf etse en yakın aynaya rota çizerim 

+2 oy
(220 puan) tarafından

Asla eşim öyle bişey demez bende yeni doğum yaptım çok kilom var ama asla eşim demez dese bile ben kiloluyum desem oda bana sağlığın için verebilirsin diyor bu kadar 

(163 puan) tarafından

Maşallah saglika buyut bebisi ama bizimki çok diyor 😭

+2 oy
tarafından

Bi kaç defa şakayla karışık söylemeye çalıştı yeni doğum yaptıgım zamanlar ağzının payını aldı kendi sağlığın için kendi güzelliğin içşn çaba göstermelisin başkası bişeyler dediği için değil

İlgili sorular

+1 oy
51 cevap 918 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tazeanne30 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 859 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
+1 oy
2 cevap 32 göst.

Kategoriler

1,461,951 soru

23,965,367 cevap

325,828 kullanıcı

...