+1 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından

Oğlum 2 ay sonra 4 yasına giricek bugün ishal oldu patates haslaması muz filan verdim geçmedi, uykusundan uyandı iki defa altına kacırdı iki defa da öyle gitti azar azar yapıyor üşüttümü yoksa rotamı bilemedim ateş felan yok suda içmiyor iç diyorum azar azar içiyor ne yapıcam ya bundan önce bayramın 1. Günü ablamın kızı bendeydi oda ishal olmuştu iki defa altına kacırmıstı acaba diyorum ordan bir bulaş filanmi oldu  ama günde baya geçti. Yarın bide haftasonu kücücük ilçede oturuyoruz burdaki acilde düzgün doktor yok hiç anlamıyolar

3 Cevaplar

+1 oy
(2,886 puan) tarafından

İshal için nişastalı yoğurt tarifine bak internetten işe yarıyor bir dene istersen ama doktora götürmende fayda var tabiki geçmiş olsun 

(128 puan) tarafından

Onu bu sabah yaptım inşallah ise yarar çocuk sabaha kadar 10 kere tuvalete gitti bakalım şuan iyi gibi geçmezse acile gıdıcez mecbur 

(2,886 puan) tarafından

Ayy inşallah geçer ama kesinlikle gidin ishal de vücut su kaybediyor yeterli suda içmiyordur çocuk bi serum falan takılır belki yani 10 az bir rakam değil tahlil yapılması gerek gibi

(128 puan) tarafından

Evet haklısın yani 10 defa mı bilmiorum uyku semesine çok sayamadım ama 6 7 kere çıktı o nisastalı yoğurdu yiyince geçti gibi şuan bir huysuzluk yok yine kötü olursa götürücem 

(2,886 puan) tarafından

İnşallah şifa olmuştur gerçekten ishale çok iyi geliyor nişastalı yoğurt

-Reklam-
+1 oy
(1,358 puan) tarafından

İshal tuhaf şekilde bulaşıyor oğlum ishal olmuştu kaynanamdayfık be sonra görümcem de oldu yine de su gibiyse doktora gitmen lazım 

(128 puan) tarafından

Aynen öyle bulasıcı banada bulasmıstı bir ara gidicem inşallah bakalım 

0 oy
(678 puan) tarafından

Benim kızım rota oldu ama ateş erken başladı. 3 gün sırf ateşi oldu ve sonra kusma, ishal görüldü. Kusma ve ateş yoksa rota olmayabilir. 

(128 puan) tarafından

Kusma ve ateş yok halsizlik filanda yok sadece ishal karın ağrısı felanda yokmuş sordum 

(678 puan) tarafından

Büyük ihtimalle rota değil. Geçmiş olsun

(128 puan) tarafından

Çok tesekkürler 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
19 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne3545 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (187 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,052 soru

24,038,733 cevap

329,043 kullanıcı

...