0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (648 puan) tarafından

Covid olduğumda bile böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum. 3 gündür resmen sürünüyorum. Bacaklarım kopacak gibi ağrıyor böyle bir vücut ağrısı yok. Ateşim 38.7'ye kadar çıktı. Ateşim çıkınca bulantı, kusma da oluyor. Boğazlarım aşırı şiş, yutkunurken çok acıyor. Bayramda yolda arabada klima açtım. Eşim sevmiyir klima, kızıma da gelmesin diye genelde de kendime doğru şoför koltuğuna doğru çevirdim. Pazar, pazartesi arabada klimalı ortamda durdum, Çarşamba günü bu belirtiler başladı. Kullanmadığım ilaç, bitki kalmadı. Bugün doktora gittim anlattım antibiyotik verdi ama bir sebep söylemedi. Yarın eşim de gündüzcü akşam 8'e kadar çalışıyor kızımla ikimiz. Ne yapıcam bilmiyorum. İlaç bir saat işe yarıyor sonra gene başlıyor. Battaniye altından çıkamıyorum. Başına gelen varsa neler yaptınız acaba nasıl geçer bir an önce :((

2 Cevaplar

0 oy
(5,583 puan) tarafından

Bilmiyorum ama ateşin varsa battaniye örtme

-Reklam-
0 oy
(1,704 puan) tarafından

Klimayı çok yüksek de çalıştırdıysan çarpar bizim araba da klimalı ama çarpmasın diye düşükte açarız 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
26 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.

Kategoriler

1,465,438 soru

24,016,229 cevap

328,034 kullanıcı

...