Kızlar çok sıcak iki gündür az bir şey klima açsam 5 dkya kalbimde bıçak saplanır gibi ağrı oluyor daha önce yaşamadım bunu klimadan mıdır başına gelen var mı ?
Klimanın yanındamı oturuyosn ? Üşütmüş olabilirsin . İstanbuldayım 2 akşaödır bendede klima çalıyo 23 te çalıştırıyorz önünde oturmuyorz canm . Geçen sene beni
Çarpmıştı baş ağrısı miğde buşantısı yapmışrı bana
Yanında oturmamaya çalışıyorum canım biraz ayar yükselteyim doğru 16 da çalıştırdım ama aşırı soğutmuyor zaten bizim klima kalbime ağrı saplanınca acaba ondan mıdır dedim
Odanın ısısına alıştığın için soğutmuyor sanıyorsundur canm bir diğer odaya gt gel çalştırdığın yer ne kadar soğuk anca öyle anlarsın . Bizde klima salonda salon ve antreye yayılıyor ama kızımın odası hamam gbi antreye geldikçe kızın odasının ne kadar sıcak olduğunu salonında soğuk olduğunu anlıyorm. Hasta olmak istemiyorsan hafif odayı soğutsa yeterli olur 16 çok düşük canm
Nefes aldıkça batiyrisa muhtemelen üşüttun kalp çarpıntısı değildir diye düşünüyorum
Böyle batıyor gibi canım tam dediğin gibi ama kalbimin tarafına batıyor çarpıntı gibi değil
direkt karşısına oturuyorsan ve fazla soğuk üflüyorsa olabilir
Çarpıyor olabilir
1,478,032 soru
24,191,980 cevap
336,952 kullanıcı