Kızlar yarın kız kardeşimin düğünü var hazırlık falan yaptım elbise ayakkabı kolye falan ama oğlum hastalandı grip oldu ateşlendi siz olsanız gider misiniz
ameliyatlik bi durum olmadi surece tabiki giderim
Aynen katılıyorum
Dalga mı geçiyorsun giderdim tabi buda soru mu.
Kayınvalidem bırak çocuğu kimsen yok mu görümcen eltin
Uzak akrabam olsa gitmezdim ama kardesim olunca en azindan 1 saatlik gider gelirdim
Giderim ya sonuçta kardeşinin düğünü
Başlığı okuyunca uzak akraba sandım grip içinde kardeş düğününe gitmemezlik yapılmaz ya
Kardeşin sonuçta giderdim gripten bişey olmaz ilaçlarını alırsın dügün biraz oturur hasta der kalkarsin
Çocuğumun sağlığı her şeyden önemli ama yeni doğan değilse hastalık abartılacak bir durum değil ilaçlarını aksatmadan çocuğu perişan etmeden gidebilirsin bence
Kardeşimin düğününe gitmemek mi??
Asla ‼️
Hasta çocuk da zor olur ama kardeş Sonuçta Tabii ki gider
Çocuk kaç yaşında. Çok küçük değilse gidilir sonuçta kardeş yani Uzak akraba olsa boşver derdim. İlaçlarını yanına al zaten düğün kaç saat sürüyor ki
İlaçlarını saatinde ver duş falan aldır yarına kadar inşallah toparlanır giderdim yani
Kardeşim sonuçta tabi giderim yarına kadar toparlar kayınvaliden görümcen varsa bakıversin üç beş saat bir şey zaten
Giderdim ki kardeşimin düğününde oğlum 4 günlük ameliyat olmuştu doktor bir hafta ayaklarının üzerine basmasın dedi ben de bebek arabasına yatak yaptım gittim geldim doktor izni ile tabi
Kardeşimin düğünü olduğu için giderdim allah şifa versin iglesir oğlun ama gitmezsen kardeşin çok üzülür yarına kadar toparlayacak şeyler dene olmadı doktora götür bugün
Kız eşin yok mu senin o baksın bi akşamlık bi daha mı evlenecek sanki kardeşin
Giderim sonuçta kardeşim. Ateş düşürücü ve antibiyotik ver git. Hatta bir acile götürüp serum taktırsan sabaha kadar toplar zaten
Evde duracak değilsin canım Yanında validen felan gelir yardımcı olurlar sana veya başka biri
Cocuk biraz toparlansin o zamana kadar ilaclarini icir gotur 2 saat durursun en azindan evde olsa nolcak basini beklicen sadece ona da iyi gelir ha yok iyi degil diyosan birine birak 1 saat git gel derim hic olmadi esine birak biri seni alsin
Kardeş bu ya iki elim kanda olsa giderim ben . Bı kaç saatlik bişey zaten bakcak birisi varsa içir ilaçlarını bakadursun .
Tabiki giderim bir ağrı kesici ateş düşürücü tamam sonuçta en özel günü yanında olmak isterim
1,470,102 soru
24,082,013 cevap
331,253 kullanıcı