+2 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından

Kızlar yarın kız kardeşimin düğünü var hazırlık falan yaptım elbise ayakkabı kolye falan ama oğlum hastalandı grip oldu ateşlendi siz olsanız gider misiniz 

28 Cevaplar

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Giderim tabiki bırakacak kimsem olmasa esime bırakır gene giderim kardeş bu 

-Reklam-
0 oy
(2,288 puan) tarafından

Yarın düğün var daha sen gitmedinmi ailenin yanına erkek kardeşimin  haftaya düğünü var  Çarşamba günü geldim annemgile evet cocugun hasta olabilir ama ilaçlarını ver git

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Kız şaka mısın kız kardeşim diyorsun. Ver çocuğa ağrı kesiciyi git. Ay kardeşim beni oyar valla. Kardeşlerinizden el gibi bahsediyorsunuz ya çok şaşırıyorum ben

0 oy
(1,281 puan) tarafından

Ah ah benim kardeşinin düğünü için nasıl hazırlandım bi bilsen 15 kilo verdim elbiseler şallar hazırladım korana zamanı sabah bi kalktım kızım 1 yaşında ateşler içinde yanıyor şurup felan verdik yok düşmüyor hele bi acile gidelim ordan geçeriz dedik elbise felanda görmedi gözüm gittik kan aldılar crp tavan acil yatış yapıldı kimseyi almıyorlar bırakıp gitsem nasip olmadı hala icimde gitme şansin varsa git lütfen içine dert oluyor sonra

0 oy
tarafından

Ateş düşürücü ver annesı bırazda ıburamın ver baktın hala ateslı acile götür bı tahlıl yaptır belkı kulagı bogazı ıltıhaplıdır gecmıs olsun ama düğün kardesının gıtmen gerek bırakacak kımsen yoksa esın bı merhaba desın sonra çocuğu eve götursun sende orda dur

0 oy
(119 puan) tarafından

Ateşi çok yüksek degilse ya da düşmeyen bir ateşi yoksa ilaçlarını verip birazda ince giydirip gitmelisin. Ben kızımda ateşi çok gördüm ateşi 39 4o dan dusmuyordu. Böyle bir sıkıntın yoksa git bir daha fırsatın olmayacak sonuçta.

0 oy
(1,645 puan) tarafından

Gitmemek için bahane bulmuşsun gibi. 

0 oy
(15,271 puan) tarafından

Kardeşinin düğünü elbiseden önce o kısım mühim çocuk grip yani kötü bir durum da yok

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 503 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Minnosanne21 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
5 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (71 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 455 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 687 göst.

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...