0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından

Kızlar şimdi bir sürü işim var babamlar gelicek ama sabah beri bi oturamadım artık bunaltı geldi temizlik yaparken hangi şarkıları dinliyorsunuz 

5 Cevaplar

+2 oy
(16,044 puan) tarafından

Genel de yaprak dökümü izliyorum YouTube da canlı yayın 😂

(127 puan) tarafından

😂 bişey izlerken dalıyorum ben hızlı yapamam şarkı dinlemem lazım

(16,044 puan) tarafından

Bakmıyorum ki ses geliyor 😂

(127 puan) tarafından

O da güzelmiş

-Reklam-
+1 oy
(6,137 puan) tarafından

genelde serdar ortaç 😅 ritimleri falan hoşuma gider 😅

(9,081 puan) tarafından

ben sarki dinlemem dizi dinelrim . genelde oyle izliyorum dizileri . alt yazisiz her diziyi dinleyerek izleyebilirim  dublaj olacak yani😂alt yazili olanlari oturarak izlemem lazim .  hic olmadii dinleyerek izlicek dizi bulamassam  yaprak dokumu yada aski memnu yada mihtesem yuzyil dinlerim 😂😂

(9,081 puan) tarafından

o degilde serdar ortaca yapay zeka ile klip cikarmis. adam tekerlekli sandalyeden koltuk degnekleriyle kendini izlio bu ben degilimki dio😂😂 28 li yaslarda genc bi delikanli olmus serdar ortac klipte bazi sahneleri benzio gercek gencligine bazi acilardan ise alakasi bile yok çılgin bediş oktay olmus klipte bazi sahnelerde ona benzettim

(127 puan) tarafından

@Casperiye senin gibi olanlar da varmış ama ben izlemem lazım izlersem de dalarım her iş kalır herkesin motivasyonu farklı

(6,137 puan) tarafından

ben görmedim o videoyu 😅 arada ben de dizi izlerim ama önceden izlediğim diziler olacak. yoska oturur iş yapmam dizi izlerim 😅 bazen güldür güldür açarım 😂

(2,366 puan) tarafından

Ay kış kış klibi cok komik adamın yuzunu190 mankene shoplamıslar kendi bile bu ben değilim diyo cok güldüm 🤣

+1 oy
(2,366 puan) tarafından

Genelde halay acıyorum hem halay cekiyom hem temizlik yapıyorum biraz önce çamasırları topaldım katlarken accam 😅😅

(127 puan) tarafından

Koz yoruldum artık kafam kaldırmıyo bebeklerimde artık ilgi istiyor bırakmıyolar kala temizlik yarın inşallah 

(2,366 puan) tarafından

Ben hafta içi oğlan okuldayken süpürüyorum 2 günde bi siliyorum hafta sonlarındada halıları falan kaldırıp süpürüp siliyorum  kızım 4 yaş sendromunda hiç bi iş yaptırmıyo bu ara bayram temizliğini bile zor yaptım

(127 puan) tarafından

Kız bende öyle yapabildiğim kadar yapıyorum ama annemler gelicek (gurbetteyim kalacaklar) annem temizlik hadtası ve biraz da dırdırcı heryeri 50 kere temizliyorum valla 

(2,366 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun zor valla temizlik takıntısı olan biri gelince ben de oyle oluyorum bi yeri 40 kere siliyorum 

(127 puan) tarafından

Aminn amin canım iki bebekle ne kadar olursa artık

+1 oy
(3,605 puan) tarafından

Eğlenceli pop şarkılar dinliyorum roman havası açıyorum 

(127 puan) tarafından

Yoruldum ya artık kafam kaldırmıyo 

+1 oy
(186 puan) tarafından

Rakkas mujgan nerde yedin paraları işte seksenler 90 lar karışık;)

(127 puan) tarafından

GGenelde yüksek katkılar insanı motive ediyo ama artık kafam da kaldırmıyo bu saatten sonra 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 448 göst.
0 oy
19 cevap 1,051 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
0 oy
13 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,477,841 soru

24,189,210 cevap

336,812 kullanıcı

...