Günaydınnn kızlar 2 gündür eve elimi sürmedim rahatsızdım biraz şimdi her yer göçüyor nereden başlıyım bilemedim
2 balkon
1 çocuk odası
1 yatak odası
Salon ve ara koridorum 1 oda kadar büyük
Mutfak, banyo
Ben şimdi nereden başlıyım temizliğe siz nereden hangi odadan başlıyorsunuz?
Birinin gelme ihtimaline karşı her zaman ilk salonla başlarım sonra mutfak sonra yatak odası sonra çocuk odaları balkon wc
Salondan basla derim bi gelen olsa ilk salona girecek cunku sonra mutfak cocuk odasi yatak odasi koridor banyo wc
Oturdugumuz odadan baslarim.hep ki zaten arkamdan dagilir ama oglum rahat vakit gecirsin diye ben dün halletim mutfak dolaplarim banyom.ve kapilarim kaldi rabbim bir.güc verirse bugunde onlara girisirim :)
Kolay gelsin
İlk önce mutfak sonra yatak odası sonra oturma odası sonra diğer oda sonra salon en son banyo tuvalet böyle giderim ben😁
İlkim mutfaktan başlarlar sonra gardıropları yatak odası çocuk odası ve diğer yerler zaten kolay
Ben yatak odasindan bawliyorum
Önce yatak odasından başlıyorum. Sonra çocuk odası, oturma odası, salon. Mutfağa girip bulaşık falan hallettikten sonra süpürgeyi açıyorum silip bitrdikten sonrada banyo tuvalet düzenleyip yıkıyorum. Bence bu şekilde daha pratik bitiyor. (Önce toplayıp sonra süpürme)
en az girdiğim odadan en çok kullandığıma göre gidiyorum ben.
çünkü mutfak, banyo, salon her şekilde temizleniyor ama diğer odalar kalabiliyor, özellikle çamaşırlar falan
Temizlikte önceliğim salon mutfak koridor ve banyo tuvalet zaman kalirsa ilk ikisinden sonra yatak odasi çocuk odası diye devam ederim hepsi bir günde bitmeyecek ise oraları es geçip koridor ve banyo tuvalet temizlerim
Ben temizlikte ilk salon, mutfak, banyo, çocuk odası ve yatak odasında kapanış yaparım ☺️ hiç üstüne düşünüp kurduğum bir plan değil ama bu düzeni seviyorum.
Önce mutfak sonra yatak odası sonra salon sonra varsa çamaşır vs katlıyorum makineye atıyorum sonra evi süpür sil sonra thvaket banyo yapıyorum
Henüz çocuk odam yok
Ben önce çamaşırları kaldırırım oradan yıkanacak ütülenecek bitmeli
Sonra nevresim takımlarını hep yıkarım
Sonra salonda oturmuyoruz oraları bitirir ruvalet banyo sıra sıra ilerlerim
Balkonları. Yıka wc banyo yıka tozları al ardından süpür sil biter gider kolay gelsin 🙂↔️
1,471,728 soru
24,102,576 cevap
332,511 kullanıcı