+1 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,406 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar oğlum 35 günlük, dün akşam saat 8 buçukten 9 buçuğa kdr oğlum gazdan ağlıyordu, o ara toz kimyon suya koymuştum içtim kendim, o ara dengesizliği mi denk geldi ucundan oğluma içirttim

***** kafam 1 aydır gazdan neler çektik her gelen içirt diyordu hiç yapmadım tabi o an ne olduysa verdim. .

Neyse o saattan bu saate kdr gaz çıkmadı sürekli ağladı ıkındı emmek istemedi, gece boyu ıkınıp durdu uykuda ,acaba zarar mı verdim aklımı oynataçğm ya birşey olduysa kendimi nasıl affederim ya bağırsağına birşey olduysa.

Bu arada dün kimyon içirtmeden önce kaka bezinin içinde çok küçük bir ince kırmızı damarlı kan varmış dedi eşim..

Yani sizce hangisi etkisi var sabaha kdr ıkınmasına sebep oldu,saat 9 buçukta doktora götürecğm ama aklımı oynataçğm çok da utanıyorum doktora kimyon verdim demeye:(

5 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından

Ben kızıma veriyordum çok gazliydi öyle çok işe yaramadı onun dışında da bişey olmadı 

(1,406 puan) tarafından

Yaa anlamıyorum 5 ten beri ayağımda hala ıkınıyor uyuyamıyor, anlamadım ki

Peki siz kaç aylıkken verdiniz?!

(9,083 puan) tarafından

aynen bizimde dr verdirttiriyordi bi cay kasigi rezene kimyon papatya cayi

-Reklam-
0 oy
(53,954 puan) tarafından

çörekotu kaynat kendin ic bebege doktorun verdigi damlayı ver sap simplex guzel sor onu al 

karnına ayak altina zeytinyağı ile masaj yap cok mu verdin kimyonu

(1,406 puan) tarafından

Bildiğimiz böreklerie kullandığımız çörek otum mu?

Sap simplex kullanıyoruz 15 günlükten beri...

Zeytinyağı denemedim hiç ayak altına.

Çok vermedim ya

(53,954 puan) tarafından

aynen onu kaynat ic karnina masaj spor hepsini yap bide gaz yapacak seyler yeme 

0 oy
(413 puan) tarafından

Kakada kan varsa bebekte inek sütü alerjisi olabilir.o da bebekte çok gaz yapar.siz süt ve süt ürünlerini bir süre yemeği kesebilirsiniz.

(1,406 puan) tarafından

Yaa eşime onu diyorum, 1 aydır alerji yoktu yeni mi var dedi, hem çok azdı görünmüyordu bile diyor, öyle 

(4,756 puan) tarafından

daha sonra bile çıkabilir bu alerji, ek gıda döneminde. kan ince veya çok doktora götürmeniz lazım. 

(1,406 puan) tarafından

Yaa ek gıda zamanları çıktığını biliyorum ama açıkçası ben de bu aylarda rastlamadım. Bugün götüreçğim inşallah 

(4,756 puan) tarafından

bu aylarda anneden geçer öyle çıkabilir, çok duydum ben bu şekilde  ek gıda döneminde de çıkarsa yine anne de diyet yapabilir.

arkadaşım öyle ek gıdaya geçene kadar çocukta alerji yoktu. ek gıdayla birlikte alerji çıktı, anne de yumurta ve süt diyeti yapıyor. 

0 oy
(1,824 puan) tarafından

Böyle bitki çaylarını bebeğe vermeyin kendiniz için çok zararlı bir kereden birşey olmaz ama devamlı vermeyin gaz damlası işe yaramiyorsa değiştirin 

(1,406 puan) tarafından

Evet evet o an dengesizlik yaptım, ama anladımki ıkınması kaka yapamamısndan kaynaklı, 24 saati geçti kaka yapmadı nınmalde 3 kez yapan bebek.

Hala yapmadı uykuda ıkınıyor,, kendim komposto içiyorum kayısı ve incir 

0 oy
(23,000 puan) tarafından

Oğluma 1 çay kadigi verirdim. Bişey olmadı. 5 yaşında şuan 

(1,406 puan) tarafından

Sağol canım anladım ki oğlumun kimyondan değil,,, kabızlıktan ıkınılor 24 saati aştı hala kaka yapmadı, ve günde 3 kez yapan bir bebekti 

(23,000 puan) tarafından

Evet bebeklerde kabızlık oluyor. Onu da yaşadık. Oğlumun 9 gün yapmadığını bilirim 😃 anne sütü alıyorsa kendiliğinden geçer Allah'ın izniyle 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 419 göst.
0 oy
2 cevap 188 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (946 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,034 soru

24,093,341 cevap

331,901 kullanıcı

...