+3 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,787 puan) tarafından

Mart ayının başında 1gün arayla 3paket zayıflama çayı içtim. İştaham kapanınca ara verdim. Martın sonu, nisanın başı da yine 1gün arayla 3paket çay içdim. 

Son 2 günde de Bi yandan maydanoz kürü de içtim. Günde 3-4bardak boş mideye.

Hamilelik pilanlamıyor ve korunuyordum. Ama bu sabah hamile olduğumu öyrendim. Maydanozdan çok korkmuyorum da. Diğer zayıflama çayının içindeki ne bilmiyorum bile. Pembemsi toz suya katiyorum içiyorum. Üstüne melisa detox tea yazıyor. İştah kapatıyor. Bebeğe bi zararı olurmu sizce

5 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Benim arkadaşımın kuzeni ip atladı karnının üzerine bile bile sürekli düştü, maydanoz kaynatıp bardak bardak içti her gün bebek düşsün diye. Duyduğum zaman şok geçirdim  ama sapasağlam çocuk doğurdu. Yani demem o ki istersen 40 tepeden su taşı , Allah nasip etti mi ne yapsan fayda yok 

(3,787 puan) tarafından

Sağlıcakla doğsun da başka bişey istemiyorum

tarafından
+1

Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle inşallah canım ❤️ 🥰 

(3,787 puan) tarafından

Tesekkür ederim

-Reklam-
+1 oy
(2,782 puan) tarafından

Daha yeni oluşmaya başlıyor zaten ama bundan sonra dikkat et canım çünkü maydanoz adet söktürücü doktorum gebeyken kesinlikle kullanmıcaksın demişti.

+1 oy
(7,168 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir zararı olmaz 

+1 oy
(54,001 puan) tarafından

kokteyl yapmışsın doktora sor inşallah yoktur etkisi

0 oy
tarafından

Yeni öğrenmişsin cnm yeni oluşuyor demektir ilk 6 hafta alkol bile alınsa bişey olmaz demişti doktorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 339 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
0 oy
5 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,472,153 soru

24,107,890 cevap

332,795 kullanıcı

...