0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (2,718 puan) tarafından
İlk evlendigimiz yillardi benim bi hastaligim var bunu bile bile esim beni istedi sevdik evlendik evlendigimizn 4.gunu sabahina atak gecirdim yikildm resmn bi atagim yaklasik 4 ay suruyo yuruyemiyo cift goruyo goz kapagim kapaniyo neler neler o kadar yorulmustumki hayattan esim allah ragzi olsun hic kiyamaz dayanamzdi bana yaklasik 2 yil kadar doktr doktor gezdik birlikte birgun annemle emara gittim hic unutmam orta yasta  tyze bana dediki 

Kizim bu hayatta esini cocugunu asla ovmeyeceksin yasadikca anlarsin yavrum dedi nolduki teyzem dedim basina kalkarlar yavrum dedi ve ben yasadikta gordumku tyze o kadr hakliymiski aradan bi kac ay gecti esim bana dediki sen zaten öncedende hastaydin baban hastaneye hic para vermedi dedi haaaa dedim tyzem hakliymis dedigi buymus dedim  ben vurdum kapiyi ciktim telefonumu uzerime bi ceket  bile almadim bi hafta annemlerde kalmistim analtmak istedim aklima geldide hakkinizi helal edin 

8 Cevaplar

0 oy
(728 puan) tarafından
Sen eşinle mutsuzmusun canım 
(2,718 puan) tarafından
Yok canm şukur iyiyiz severim keratiyi bu 7 yil.onceki olay aklima geldi anlatmak istedim insanin icinden cikmiyo bazi seyler cok sevsede
(728 puan) tarafından
Geçmişe bakma canım geçmişte herkes birşeyler yaşamıştır bunu kimisi dile vurur kimisi kalbine gömer sen kalbine göm ileriye bak kendini geçmiş yüzünden üzme
(2,718 puan) tarafından
Zaten kalbimde canm asla demm yasanmis bitmistr ama aklina geliyo insann
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
Biz nişanlıyken benimde hastalığım vardı ömür boyu devam edecek bi hastalık yüzümüze herşeye hazıelıklı okun dediler çok zor günler geçirdik şimdi çok şükür iyiyim ama hastalığım devaö ediyo ama eşim psikolojik olarak iyi değil hep evhamlı gripte olsam panik yapar inşallah ilerde yüzüme vurmaz bende ondan korkuyorum
(2,718 puan) tarafından
İnsllh vurmaz canm benimkide bi o oldu dedigi sukur aynn bi grip olsam odu kopar
(588 puan) tarafından
Ama elimizde olan bişey değil Allah öyle yaratmış napalıö bizde istermiyiz
(2,718 puan) tarafından
Tabikide canm allahim bugunumuzu aratmasin ne kadar bi kere demiste olsa esimin hakkini yiyemem ya korkar durur garibim bise olursa diye
(588 puan) tarafından
Benimkide aynı canm Allah başımızdan eksik etmesin
(2,718 puan) tarafından
Amiiiin yokluklarini yasatmasin canim hepimize saglik versin
0 oy
tarafından
Hayat bu canm kimin ne zaman ne yapıcağı belli olmaz

Eşinle iyi gecinsende çok mutlu olsanda dışarıya fazla belli etme canm nazar denilen şey var bi bakmssn her şey sarpa sarmış
(2,718 puan) tarafından
Dogru diyosun kiz bi dugunde dans ediyoruz gelin damat sanki bunlar nasil askla bakiyolar diye bi koye yaymislardi
tarafından
İşte canm o yüzden sevginizi dışarda fazla belli etmeyin dilede getirmeyin sorsalar sükür geciniyoz de detaya girme millette kem göz var canm
0 oy
(368 puan) tarafından
Canım benim eşiminde bi hastalığı var bana yapmadığını bırakmadı evlendiğimizden beri ama cook şükür çabalarıml tedavi ettirdim düzene girdi ilaçlarını kullanınca ilacını bile benim zorumla ağzına koyarımda içiririm o düzelince herşeyi unuttum yani demem oki sevdiğim için her zaman katlandım evlilik böyle bişey değilmi ya
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Multiple skleroz mu canım hastalığın 
(2,718 puan) tarafından
Nöropati madsam canm
(1,634 puan) tarafından
Hımmm geçmiş olsun canım. Ms e çok benziyo atakları. Ablamda ms hastası da
(2,718 puan) tarafından
Evet canm doktorlar bile bilmiyo zaten ms e benziyo diyorum oyle anliyolar gecmis olsn kuzum
(1,634 puan) tarafından
Sağol canım. Sanada geçmiş olsun. Rabbim derman versin inşallah
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Eşler zaten hep öyle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yinede bi hatani gornce zamani gelince yüzüne vururlar bence butun erkekler byle
0 oy
tarafından
Zaman ınsana herşeyi gosteriyi maalesef canım ıyi yada kötü anılar 
0 oy
tarafından

Ağlarsa Annam ağlar gerisi yalan ağlar ,.

Teyze doğru demiş ,eğer ki insan olsa Rabbimden gelen bir hastalık onu alıp laf olsun diye kullanmazdi, insan unutmaz böyle lafları Arada yıllar geçse dahi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 157 göst.
16 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 186 göst.
+3 oy
9 cevap 392 göst.
+3 oy
23 cevap 932 göst.

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,294 cevap

329,726 kullanıcı

...