Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce elektronik sigarayı nasıl bırakırım diye bir konu açmıştım.. şuan tam 1 ay oldu ve tertemizim ve artık burda bunu konuşabilirim bence ☺️
Yıllarca sigara kullandım onu bırakayım derken elektronik sigara ile tanıştım derken 2 yıl da onu kullandım ama ne kullanmak elim ayağım gibiydi resmen tuvalete bile beraber gidiyorduk öyle bir bağımlıydım. Bu arada e sigaranın bağımlılıgı normal sigaradan 2 kat fazla ve bırakmak inanılmaz zor.. başlayacak olan varsa sakın bulaşmasın!! Madde kullanmak gibi birşey asla bırakamıyorsunuz bağımlı okuyorsunuz ve zararı sigaradan kat be kat fazla… ne denediysem olmadı bırakamadım
Sağlığım iyice bozuluyordu. 2 merdiven çıksam anında nefesim kesiliyordu diş etlerim kanamaya başladı tüm gün koltuktan kalkacak halim kalmamıştı aşırı yorgun uyanıyordum iştahım kesilmişti yemek yemek bile istemiyordum sadece e sigara içmek istiyorum devamlı.. 15bin puf olandan alıyordum ve bana 1 hafta bile dayanmıyordu en fazla 4 gün… küçük kızlarım var onların önünde içmek bide vicdanıma da dokunmaya başlamıştı artık kötü örnek oluyorum diye..
derkeeeen bir sabah artık Allah’a yalvardım ve o an tövbe ettim !! Evet yani bukadar bağımlı olan ben tövbemi bozacağımı bile bile tövbe ettim belki Allah tövbe ettim diye bana yardım eder bu pislikten kurtulurum diye.. ve öyle de oldu inanırmısınız öyle içten bir dua ile tövbe ettim ki size yemin ediyorum 1 aydır bir defa bile canım istemedi ki eşim tüm gün karşımda deli gibi içmesine rağmen ve o oldu kızlar
Hiç aklıma gelmezdi bir tövbe ile bırakabileceğim Allah değişik bir sabır verdi bana oan asla canım istemedi o andan sonra ve hala istemiyor aklıma bile gelmiyor ..
Benim de bırakma hikayem böyle inşallah rabbim bırakmak isteyen herkese böyle bir sabır verir..