0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından

Kızlar ben çok kötüyüm kızlar artık böyle iyice kafay yedimı öyle hastaneye yatıp oradan bir daha çıkmak istemiyorum böyle dışarıdan duyduğum sesler garibime gidiyor sanki beynimin içi sallanıyor çok kuruyorum kendimi düşünmekten beynim yandı niye ben düşününce hissediliyor çok korkuyorum sanki herkes beni gözlüyor ben de herkesi gözlüyorum tuvalete gitmeye bile korkuyorum tuvalette böyle mal mal kalıyormuşum gibi hissediyorum mesela çıkınca illa insanlarda böyle bir garipseme oluyor niye ben böyle oldum Allah'ım sen kurtar beni yalnızlık üzerime çöküyor boğuyor bunaltıyor insan içine çıksam bu sefer de korkuyorum çekiniyorum yanlış davranmaktan hep dışarıda insanlardan cesaret alıyorum ya bu sefer de insanlar rahatsız oluyor çok korkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence acilen bir tedavi olmasın Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 

-Reklam-
0 oy
(197 puan) tarafından

Canım pakologa gidip durumunu anlat.sana ilaç verir sakinleştirir 

0 oy
(2,963 puan) tarafından

Yahu bacim 300 tane açtin bu posttan yani Allah yardimcin olsun ama burdakilerin sana ne demesini bekliyorsun anlamiyorum senin hastaneye yatip tedavi olman lazim sesler duyuyorsun şizofreni baslangici bu

Eşini kaybettin çocuklarini kaybettin artik neyi bekliyorsun aci cekiyorsun ama hic birsey yapmiyorsun buraya post acip duruyorsun tedavi olman gerekiyor lutfen artik kendine bu zulmu yapmayi birak 

tarafından

Ya ayfer mı bu ben onu evli biliyordum burdaki kişi ise esıyle bosanmısmı esı çocuklarını mı kaybettı

(2,963 puan) tarafından

Evet esiyle ayrilmislar cocuklarda babada 

tarafından

DahaDaha öncede okudum bilmiyorm ılı defadır sanki büyü yapılmış gıbı hıssettım

0 oy
(58 puan) tarafından

Psikiyatriye git en kısa sürede .Bunlar sağlıklı düşünceler değil.

0 oy
(219 puan) tarafından

Depremden sonra ben o haldeyim kurku yalnızlık hayata karşı soğuma hiçbir şey yapmak istemem uyku problemi dha bir sürü sey düzelemiyorum 

0 oy
(184 puan) tarafından

Acilen bi doktora gitmelisin ilerlemeden Allah korusun ama şizofreni belirtileri bunlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nidamsenam (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Selmaaa288_12bf9 (10 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 129 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,718 soru