+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Kızlar bahçede hem siyah hem beyaz üzüm var yaprak sarma yapacam kızlarım için yarın geliyorlar.. Biraz az oldu yaprak az da  beyaz üzüm yaprağından katsam olur mu? Beyaz üzüm yaprağının alt kısmı hafif tüylü yapısı var daha önce hiç denemedim bilen yazabilir mi? 

7 Cevaplar

0 oy
(1,874 puan) tarafından

Beyaz üzüm yaprağı daha lezzetli oluyor ama tüylü olduğu için nasıl olur tadı bilemedim 

(1,450 puan) tarafından

Bizim burada siyah üzüm yaprağı sararlar o yüzden hiç bir fikrim yok olur mu olmaz mı ? 

(1,874 puan) tarafından

Bizim burda da beyaz üzüm yaprağını sararlar ama tüysüz olanını güzel oluyor özellikle beyaz üzüm dikilir yaprağı güzel diye tüylü yaprağı herkes sevmez ben hiç denemedim ama kapımın önünde tüylü var diye kesmiştim 

(1,450 puan) tarafından

Anladım canım hiç riske atmayayım o zamn 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim kapidaki üzüm ağacı beyaz üzümün ama tüylü değil incecik narin yaprakları var çok güzel maşallah ben hep ondan sararım da seninki tüylü bilemedim 🤷‍♀️

(1,450 puan) tarafından

Evet hafif tüylü yapısı var bende bilmiyorum ki sarılır  mı sarılırsa nasıl olur en iyisini sarmamak azda olsa siyah üzümden sarayım 

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Kayınvalidem hep beyaz üzüm yaprağı yapıp gönderir bana. Çok da güzel oluyor

(1,450 puan) tarafından

Tamm canım hafif tüylü yapısından dolayı tereddüt ettim 

0 oy
tarafından

Beyaz üzüm yaprağına para verip alan ben aşırı güzel olur ama o kolay pişer alta siyah olanı koy üstüne beyazı olanı cnm

(1,450 puan) tarafından

Hafif tüylü yapısı var canım tadında  farklılık olur mu? 

tarafından

Hiç bir farklılık olmaz inanki cnm

(1,450 puan) tarafından

Denemeye karar verdim sabah üzerini tamamlayacam

0 oy
tarafından

Biz hep beyazdan yaparız çok da lezzetli oluyor 

(1,450 puan) tarafından

Yapan çokmuş sabah toplayıp üzerini tamamlayayım o zamn denemiş olurum 

0 oy
(6,837 puan) tarafından

Biz hep sarı üzüm yaprağı sararız meşhur manisa ve tokat yaprağı da sarı üzüm yaprağından diye biliyorum

(1,450 puan) tarafından

Yapan çokmuş sabah üzerini tamamlayayım o zamn denemiş olurum 

(6,837 puan) tarafından

Tüylü yazmışsın yaprakları bizim sardıklarımızda tüy olmuyor komşunun bahçesinde siyah üzüm bağı var onun yaprakları tüylü demekki her şehirde farklı olabiliyor

(1,450 puan) tarafından

Demek ki 

0 oy
(1,450 puan) tarafından

Kızlar yaprağı sardım pişirdim harika oldu tüylü olduğu  hiç belli bile olmadı teşekkür ederim hepinize 🌼🌼

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
10 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
9 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
1 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,811 cevap

334,790 kullanıcı

...