+1 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,453 puan) tarafından

40 gündür eve hapsolmuş gibiyim küçük çocuğum var ağlar durmaz diye bir yere çıkamıyorum evde bütün işler sorumlulukların üstüne bir saat kaçmak için dışarı çıkmak istiyorum bebeğim ağlar etraftakiler rahatsız olur diye çıkamıyorum çünkü bazen susturamıyorum yanlış mı düşünüyorum eşim bebektir ağlar çok durmazsa gideriz diyor 

13 Cevaplar

+3 oy
(1,571 puan) tarafından

Ne olacak canım etraftakiler magaradan gelmedekilerine göre bebeğin aglamasindan doğal ne var insanları düşünme çik keyfine bak emin ol bebekler dışarda daha uslu oluyorlar 

-Reklam-
+2 oy
(694 puan) tarafından

Bebekler genelde bebek arabasında uyuyor saatlerce sende dene şansını 

+2 oy
(3,471 puan) tarafından

niye çıkmıyorsun ki? hep dışarıdaydım hiç de rahatsız olmadık 

+1 oy
(8,686 puan) tarafından

Aman etraftakiler boş ver etraftakilerin rahatsızlığından sanane önemli olan bebeğin seni rahatsız etmesi ben kendim bunalıyorum çocuğun ağlamasından zırlamasından diye o yüzden çıkmayı göze alamıyorum şu anda üç yaş şu anda da sahip çıkamıyorum onu istiyor bunu istiyor oraya koştur buraya koştur hepten delleniyorum ciktigimi çıkacağıma pişman oluyorum ama etraftakiler zerre umursamam yani kendim bunalıyorsan çık keyfine bak herkesin çocuğu var herkes çocuk büyütmüş etraftakiler rahatsız oluyorsa da olsun

(1,453 puan) tarafından

Çocuklu hayatta sosyal hayat sıfır demekki her yaşta beb büyüyünce geçer sandım 🥴

(8,686 puan) tarafından
+1

kucukken arabasinda aglio kucagina alionda buyuynce arabasindan atlio disari . markete gtmek eziyet ondan istio bundan istio almassan bagris cigris kaos kargasa . tum markete rezil oluo cikiom kan ter icinde😂😂

+1 oy
(578 puan) tarafından

Kırk gün iyi durmussun yani ne diyeyim ben 20 günlükler başladım gezmeye dışarıda daha iyi duruyor çocuklar suan 1 buçuk yaşında  ve dışarı hastasi gerçi annesi babası ne ki çocuğu öyle olmasin

+1 oy
(4,383 puan) tarafından

Esini dinle cocuktur durmaz aglar nolmus yani cikmaya cikmaya nasil alisacak kaynanamlar hayatinda bi kere tatile gitmisler esimle kaynim kucuklermis gidelim artik diye tutturmuslar bizi de pek cikarmazlardi binde bir bi yere gitsek aksam olunca eve gidelim diye aglardik alismadik ki sende oyle yaparsan eve kapanirsin sosyal hayatim kalmaz cikin gezin benim oglan sokak kopegi gibi hic iceri girmek istemiyo ha baktin olmuyo donersin eve 

+1 oy
(4,829 puan) tarafından

Uyku saatine yakın çıkın, bebek arabasında sallanırken uyur o zaten. Sen de rahatça çayını kahveni içersin. Ağlar diye panik olma, ağlamayan bebek mi var. Dün akşam eşime dedim hatta bugün parkta bütün çocuklar ağlıyordu, hiç biri mutlu değildi diye (benimki de dahil). Çocuktur bu ağlar, susar normal. Bu şekilde hareket edersen uzun yıllar eve hapis kalman gerekir. Dışarıya ne kadar alıştırırsan o kadar rahat edersin. 

0 oy
(14,292 puan) tarafından

Kizim  mayıs sonu doğdu kaynanamda kaldım kırk gün hep dişarıdaydık 

Aşirı sosyal uyumlu çok şükür 

Oğlum aralık sonu doğdu tek baktım ikisıne pek çıkmadık çok yabancılar ev halkını dahil hala bizim damada alışamadı aynı odada bile durmuyor

(66 puan) tarafından

Ayy benimki 2 yasina geldi, her hafta gormesine ragmen anaanne dedeye bile agliyor. Yalniz yasadigi icin. Nasil asacagiz bu dueumu bilmiyorum. Kimseyi ozellikle buyuk erkeklerden nefret ediyoe. Cocuklara karsi harika ama guzel oyunlar oyniyorlar

(14,292 puan) tarafından

İşte ilk baştan sosyalleşmedikleri dışarıya az çıktıkları için ben de iki yaşına gelince kreşe vermeyi düşünüyorum sosyalleşir dil becerileri artar ablası ile aynı yere veririm inşallah bakalım ablasini yollayacaktım şimdi yazın zaten dışarıdan gelmiyorlar diye erteledim

Babaannesini dedesini sever onun harici amcalarla bile yeni yeni bağ kuruyor

0 oy
(22,664 puan) tarafından

Çocukla da çocuğu eşine bırakarak ta çıkmalısın bence. İnsanın hava almaya nefes almaya ihtiyacı var 

0 oy
(14,733 puan) tarafından

Çocuğum kolik ve gazlı olduğu için 4 ay hiç bir yere çıkamadım öyle bir ağlıyordu ki susturmak imkansız. Sonra sonra biraz biraz çıkmaya başladım ama hep huysuzdu.  Kendini anlamaya başladığında da büyümüştü ve kalabalıktan hep korktu. Bu yüzden seni zorlamayacaksa çık derim canım. 

0 oy
(15,251 puan) tarafından

Eşim senin düşüncedeydi bakıyoruz ağlamayan çocuk yok parka illa biri ağlıyor ☺️

Bebekler sever temiz havayı çok ağlarsa biraz kucağına alırsın susmazsa dönersin 

0 oy
(5,198 puan) tarafından

Doğduğu günden beri sokakta COVIDe rağmen bile çıkardık. Şimdi günde 3 kere çıkıyor. Boşu boşuna eve hapsolmuşsunuz. Havalar da güzel çıkın parklarda gezin ağlarsa ağlar tepki veren insanlar kahkaha atarak mı büyüdüler acaba. Onlar da bebekti onlar da ağladı mutlaka bir yerlerde.

0 oy
(2,452 puan) tarafından

Bende böyle düşünürdüm sağlık ocağına gıdemezdim tek başına bebek arabasında durmazdı 3 aylık olunca durmaya başladı rahat ettım 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 387 göst.
+1 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,463,019 soru

23,979,948 cevap

326,443 kullanıcı

...