+1 oy
159 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,358 puan) tarafından

Pazar günü misafirim icin sardim bugün ama nasıl saklayim bilemedim pisirip buzluga mi atayim veya bir iki gün buzdalabında beklese öyle mi pisirsem bozulur mu bu sefer kizlar bi fikir verin bana 

7 Cevaplar

+1 oy
(784 puan) tarafından

Pişirip buzluğa atılmaz bence yaa kırılır pirinci . Sar dolabın altına koy 2 3 gün dayanır 

(1,358 puan) tarafından

Bozulmaz degil mi ya cumartesi pisiririm ertesi güne bir sey olmaz zaten ama iki gün var daha

(2,990 puan) tarafından

Aksine çiğ atıldığında pirinç daha çok kırılıyor 

(784 puan) tarafından

Ben leğene poşet geçiriyorum bozulmuyor yaa . Sıcak yemeyi seviyorum üstelik 

-Reklam-
0 oy
(2,990 puan) tarafından

Pişir soğusun öyle buzluğa at sabahtan çıkarırsın 

(1,358 puan) tarafından

Tadı degişmez mi peki öyle

(2,990 puan) tarafından

Yooo değişmiyor yıllardır öyle yapıyoruz 

0 oy
(7,036 puan) tarafından

Bayrama 3-4 gün kala ben de sardım dizdim tencereme attım buzluğa ilk defa yaptım çok da güzel oldu bundan sonra böyle yaparım istersen dene canım sıkıntı olmuyor

image

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Kaynanam yapıyor buzluğa atıyor çıkarınca buzluk kokusu oluyor

0 oy
(250 puan) tarafından

Normal dopalta 3 4 gün beklerse sorun olmuyor buzluga konulacak olursa da kesinlikle pisirmeden koyun

(1,358 puan) tarafından

Cumartesiye kadar bir sey olmaz o zaman degil mi cumartesi pisiririm pazarda servis ederim en azından

(250 puan) tarafından

Olmaz zannetmiyorum ama direk buzluga koyup pazar günü pişirirken daha iyi olur 

0 oy
(6,421 puan) tarafından

Biz çokça sarıyoruz annemle çiğ şekilde buzluğa atıyoruz çıkarıp pişiriyoruz tadı hiç değişmez bayram öncesi 4 tencere sardık ikisi pişti ikisi buzlukta hazır duruyor ben soslu börek falanda sarıp atarım buzluğa hiç bir şey olmaz

0 oy
(149 puan) tarafından

Benim kayınvalidem tencereye difrize oturtturuyor misafiri geleceği zamanda pişiriyor ve hiçbir şey olmuyor gayet güzel oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 490 göst.
25 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde By (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 385 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
7 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,549 soru

24,018,162 cevap

328,098 kullanıcı

...