Kızlar buzluğa hangi yaz meyvelerini ve nasıl atıyorsunuz
Hiç atmıyorum ben . Olursa taze yerim olmazsa yemem . Tadı bozuluyor
Kiraz kayisi böğürtlen atanlar var direkt cig olarak posetleyip atıyorlar.
Kirazı hamileyken denemistim ama tadi bozulmuştu
Atmıyorum en güzeli taze yemek
kizilcik ve anjelika erik annem atar kayisi komposto icin . ben yaz yada kis farketmez bi kase atarim smothielere blendirda biztlatmak icin. suan nar kivi kumkuat ananas yaban mersini muz cilek var mesela buzlugumda ucer beser alir biztlatirim.
Kayısı nasıl oluyor çıkınca annem şeftali atmıştı elinde kalmış öyle atıp denemiş güzel olmamıştı. Dilimlemisti ama şeftalili kayısıyı nasıl atıyorsunuz
Ben atmiyorum taze yemekten yanayım
vişne, komposto baya iyi oluyor. bi de kayısı atacağım kışın kız kabız olursa pndan veririm.
çilek, yaban mersini, ahududu koyarım. bunları da kızın pankekine, yoğurduna falan koyuyorum
Kayısı çilek nasıl atıyorsunuz
çileği yıkayıp buzdolabı poşetine koyup atıyorum, kayısının da yine aynı şekilde yıkayıp çekirdeğini ya çıkarırım ya çıkarmam öyle atıyorum
Vişne atardım çok güzel oluyor tadında pek bir değişiklik olmuyor kaynatıp vişne suyu yapardım kırmızı dutta atabilirsin.onun haricinde birşey atmam tadı bozuluyor hele kayısı erik berbat
Çıkarıp yemek için değil ama hoşaf yada reçel yapmak için atar annem. Vişne ve siyah eriği.visneyi sapını ayıklar eriği ikiye bölerek çekirdeğini çıkarıp atar. Arkadaşım çilek atmıştı. Ben bu sene kayısı atmak istiyorum. Oğlum kayısı hoşafını çok sevdi kuru kayisidan yaptığımı icmezdi hiç.
Vişne ile kiraz atıyorum onu da meyve suyu yapmak için diğer meyvelerin tadı bozuluyor ya
Vişne koyuyorum en az 10 kilo komposto için bide pasta yada turta yapında kullanmak için bir kilo kadar frambuaz ve çilek koyarım bu sene ilave olarak yaban mersinide koyucam
Çilek nasıl koyuyorsun
Saplarını kesip yıkıyorum sonra suyu süzülüp kuruyunca kilitli poşetle saklıyorum
Ben çilek atıyorum güzelce yıkayıp kurutup bir büyük saklama kabı atıyorum kışın içinden kırıp çıkarıyorum sütlü tatlı yaparken üzerine sos yapıyorum vişne de atıyordum ama çekirdeğini çıkarması zor geliyor bu sene atmam büyük ihtimalle 😂
Buzluğa tek koyduğum meyve vişne onuda meyve suyu yapıyorum sonradan
Bu yaz meyve zor bulunacak gibi
1,476,396 soru
24,168,547 cevap
335,735 kullanıcı