+2 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından

Kızlar buzluğa hangi yaz meyvelerini ve nasıl atıyorsunuz 

12 Cevaplar

0 oy
(1,669 puan) tarafından

Hiç atmıyorum ben . Olursa taze yerim olmazsa yemem . Tadı bozuluyor 

Kiraz kayisi böğürtlen atanlar var direkt cig olarak posetleyip atıyorlar. 

(5,615 puan) tarafından

Kirazı hamileyken denemistim ama tadi bozulmuştu 

-Reklam-
0 oy
(3,532 puan) tarafından

Atmıyorum en güzeli taze yemek 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

kizilcik ve anjelika erik annem atar kayisi komposto icin . ben yaz yada kis farketmez bi kase atarim smothielere  blendirda biztlatmak icin. suan nar  kivi kumkuat ananas yaban mersini muz cilek var mesela buzlugumda ucer beser alir biztlatirim.

(2,872 puan) tarafından

Kayısı nasıl oluyor çıkınca annem şeftali atmıştı elinde kalmış öyle atıp denemiş güzel olmamıştı. Dilimlemisti ama şeftalili kayısıyı nasıl atıyorsunuz

0 oy
(5,615 puan) tarafından

Ben atmiyorum taze yemekten yanayım 

0 oy
(5,786 puan) tarafından

vişne, komposto baya iyi oluyor. bi de kayısı atacağım kışın kız kabız olursa pndan veririm. 

çilek, yaban mersini, ahududu koyarım. bunları da kızın pankekine, yoğurduna falan koyuyorum 

(345 puan) tarafından

Kayısı çilek nasıl atıyorsunuz 

(5,786 puan) tarafından

çileği yıkayıp buzdolabı poşetine koyup atıyorum, kayısının da yine aynı şekilde yıkayıp çekirdeğini ya çıkarırım ya çıkarmam öyle atıyorum 

0 oy
(3,407 puan) tarafından

Vişne atardım çok güzel oluyor tadında pek bir değişiklik olmuyor kaynatıp vişne suyu yapardım kırmızı dutta atabilirsin.onun haricinde birşey atmam tadı bozuluyor hele kayısı erik berbat 

0 oy
(2,872 puan) tarafından

Çıkarıp yemek için değil ama hoşaf yada reçel yapmak için atar annem. Vişne ve siyah eriği.visneyi sapını ayıklar eriği ikiye bölerek çekirdeğini çıkarıp atar. Arkadaşım çilek atmıştı. Ben bu sene kayısı atmak istiyorum. Oğlum kayısı hoşafını çok sevdi kuru kayisidan yaptığımı icmezdi hiç. 

0 oy
(1,892 puan) tarafından

Vişne ile kiraz atıyorum onu da meyve suyu yapmak için diğer meyvelerin tadı bozuluyor ya 

0 oy
(6,895 puan) tarafından

Vişne koyuyorum en az 10 kilo komposto için bide pasta yada turta yapında kullanmak için bir kilo kadar frambuaz ve çilek koyarım  bu sene ilave olarak yaban mersinide koyucam 

(345 puan) tarafından

Çilek nasıl koyuyorsun 

(6,895 puan) tarafından

Saplarını kesip yıkıyorum sonra suyu süzülüp kuruyunca kilitli poşetle saklıyorum

0 oy
(1,220 puan) tarafından

Ben çilek atıyorum güzelce yıkayıp kurutup bir büyük saklama kabı atıyorum kışın içinden kırıp çıkarıyorum sütlü tatlı yaparken üzerine sos yapıyorum vişne de atıyordum ama çekirdeğini çıkarması zor geliyor bu sene atmam büyük ihtimalle 😂

0 oy
(30,786 puan) tarafından

Buzluğa tek koyduğum meyve vişne onuda meyve suyu yapıyorum sonradan 

0 oy
(3,123 puan) tarafından

Bu yaz meyve zor bulunacak gibi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 330 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Fatmazehraasci (53 puan) tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 1,814 göst.