Kızlar bebeğim 6 aylık dün ayle hekimine götürdüm kilo almamiş dediler 2 ayda 300 Gr almiş sadce kilo alması için ne yapabilirm. Çocuk doktoruna götür dediler randevu aldım yarın götürecem sadece sağ göğüsümde süt var oda çok az doymuyor mama veriyorum ek gıda veriyorum
Az almış evet. Önce bir tahlillerine baktır eksik bir değeri var mı ona göre doktor yönlendirsin.
6 aylık daha küçük her şeyi yiyemez o yüzden tavsiye üzerine bir şeyler yedirmeyi deneme. Belki özel mama önerir doktor.
Çpk teşekkürler
Benımde öyle 2 ay önce 450 gram almıştı geçen ay 250 gram almıştı 1 yaşına girecek gıdım gıdım ilerliyor her ay çocuk doktoru kontrolüne götürüyorum normal kiloda dıyor doktorumuz çaba harcıyorum ama maalesef olmayınca olmuyor
Baklim ben de yarın götürecem ne dicekler kilosu iyi gidiyordu bı anda durdu sütüm azalınca
Mama takviyesi yapın ek gıda 9 aya kadar tadım amaçlı kılo aldırmıyor bu aylarda en iyi kıloyu mama yapıyor veya sütünüz varsa süt denedim çünkü 10 aylık iken hasta oldu hep mama verdim ek gıda vermedim 10 gün o ay bir tık daha fazla kılo alımı oldu
Sütum yok emiyor sadece sağ göğüsümü oda çok az doymuyor mamam veriyorum
Ben hem anne sütü hem mama olarak devam ediyorum en pahalı sma mama kullanıyordum oysa ayda 200 gram bile almıyordu yani bu mama bizde ise yaramiyordu ben mamayı değiştim hem dahada uygun fiyatta olan Bebelac a geçtim eczaneden alıyorum 800 gramı 380 TL ye ve bu mama bize iyi geldi bence mamani degistr
Aptamil birde beblec kulandim
Şuan kaç kilo bebeğiniz normal aralığında ise sıkıntı olmaz.kilosu gelişimine göre az ise ek olarak mama başlatabilir doktor.
6500 kilosu mama kulaniyorum Aptamil ve Bebelac
Doğduğu kilonun 2 katı olması gerekiyormuş. Mamasını değiştirebilirsiniz. Belki yaramiyordur kullandıklarınız.
Doğum kilosu 3750 ama doktorlar 3550 diye kaydetdiler
Bebeğin kilosu normal o zaman. Zaten artık fazla kilo almaz bebek. Doktorunuz belki maması değiştirir. Gelişimsel olarak bir problemi yoksa. Boyu uzamistir belki.
Bugün doktora götürdüm kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar pazartesi günü gidecem sonuçları almaya
Hipp organik mama kullanıyorum doğduğundan beri ve emziriyorum da. Bu mamayi çok seviyor tavsiye ederim
1,469,641 soru
24,075,242 cevap
330,891 kullanıcı