+1 oy
150 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 6 aylık dün ayle hekimine götürdüm kilo almamiş dediler 2 ayda 300 Gr almiş sadce kilo alması için ne yapabilirm. Çocuk doktoruna götür dediler randevu aldım yarın götürecem  sadece sağ göğüsümde süt var oda çok az doymuyor   mama veriyorum ek gıda veriyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(5,665 puan) tarafından

Az almış evet. Önce bir tahlillerine baktır eksik bir değeri var mı ona göre doktor yönlendirsin.

6 aylık daha küçük her şeyi yiyemez o yüzden tavsiye üzerine bir şeyler yedirmeyi deneme. Belki özel mama önerir doktor.

(348 puan) tarafından

Çpk teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(2,496 puan) tarafından

Benımde öyle 2 ay önce 450 gram almıştı geçen ay 250 gram almıştı 1 yaşına girecek gıdım gıdım ilerliyor her ay çocuk doktoru kontrolüne götürüyorum  normal kiloda dıyor doktorumuz çaba harcıyorum ama maalesef olmayınca olmuyor 

(348 puan) tarafından

Baklim ben de yarın götürecem ne dicekler kilosu iyi gidiyordu bı anda durdu sütüm azalınca 

(2,496 puan) tarafından

Mama takviyesi yapın ek gıda 9 aya kadar tadım amaçlı kılo aldırmıyor bu aylarda en iyi kıloyu mama yapıyor veya sütünüz varsa süt denedim çünkü 10 aylık iken hasta oldu hep mama verdim ek gıda vermedim 10 gün o ay bir tık daha fazla kılo alımı oldu

(348 puan) tarafından

Sütum yok emiyor sadece sağ göğüsümü oda  çok az doymuyor mamam veriyorum 

0 oy
(326 puan) tarafından

Ben hem anne sütü hem mama olarak devam ediyorum en pahalı sma mama kullanıyordum oysa ayda 200 gram bile almıyordu yani bu mama bizde ise yaramiyordu ben mamayı değiştim hem dahada uygun fiyatta olan Bebelac a geçtim eczaneden alıyorum 800 gramı 380 TL ye ve bu mama bize iyi geldi  bence mamani degistr

(348 puan) tarafından

Aptamil birde beblec kulandim 

0 oy
(101 puan) tarafından

Şuan kaç kilo bebeğiniz normal aralığında ise sıkıntı olmaz.kilosu gelişimine göre az ise ek olarak mama başlatabilir doktor.

(348 puan) tarafından

6500 kilosu  mama kulaniyorum Aptamil ve Bebelac 

(101 puan) tarafından

Doğduğu kilonun 2 katı olması gerekiyormuş. Mamasını değiştirebilirsiniz. Belki yaramiyordur kullandıklarınız.

(348 puan) tarafından

Doğum kilosu 3750 ama doktorlar 3550 diye kaydetdiler 

(101 puan) tarafından

Bebeğin kilosu normal o zaman. Zaten artık fazla kilo almaz bebek. Doktorunuz belki maması değiştirir. Gelişimsel olarak bir problemi yoksa. Boyu uzamistir belki.

(348 puan) tarafından

Bugün doktora götürdüm kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar pazartesi günü gidecem sonuçları almaya

0 oy
(2,267 puan) tarafından

Hipp organik mama kullanıyorum doğduğundan beri ve emziriyorum da. Bu mamayi çok seviyor tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,469,694 soru

24,076,066 cevap

330,930 kullanıcı

...