0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Merhaba benim 1 yaşında kızım var ve 4 aylık hamileyim 3 yıllık evliyim eşimin beni aldattığını öğrendim 2 yıldır aldatildigimi öğrendim.Kizlar o bambaşka biriymiş meğer evliliğimiz boyunca asla benden özür dilemesi asla güzel bı söz söylemedi içinden gelerek seni seviyorum demedi ben zorla soyletirdim konuşmayı sevmem ben derdi bı yıldır bana garip davranıyordu üzüyordu issizdir evde oturuyor ondan sandım kızlar çok zoruma gidiyor ya çok güzel konuşur sohbet edermiş çok güzel özür diler iltifat edermiş ben onu soğuk yatakta beklerken neden yanıma gelmiyor derken o mutfakta sigara bahanesiyle ne haltlar yiyormuş bazı geceler dişim ağrıyor der uyumazdi üzülürdüm ona kıza demiş seni görebilmek için sabahladim bı saatlik uykuyla işe gidiyorum koynumdan çıkıp onunla konuşmuş cinsel içerikli konuşmalarını dustayken bile görüntülü konuşmalarını gördüm eşimden 3 yil büyüğüm şakayla karışık hep sen evde kaldın ben seni aldım yazık bana ki seninle evlenmişim daha çok gencim falan der sonra şaka yaptim derdi şakalar gerçeği yansitirmis öyleymiş işin kötüsü ne biliyor musunuz kızlar çirkin yakışıklı vasfı olan biri bile değil ben de ne dedim çirkinlik önemli değil kıymetimi bilir gözü dışarıyı aramaz diyordum belki ilk günden hep böyleydi ben anlamadım Ailem beni anlamıyor çocuklar çok küçük kızım babasız yapamıyor param yok biri daha doğmamış bı kaç sene ders çalıştım ataniyim cocuklarimi da kendimi de kyrtariyim dedim duzelicem dedi düzelen bişey yok hala degersizim dün annemlerde sancım tuttu akşam beni alacaksın eve gitmeden acile gidelim dedim goturemem dedi acillik bı durumun varsa neden şimdiye kadar bekledin dedi sinirlendim otobüsle gittim bu kadarlık bile mi değerim olmamış dedim akşam eve geldik dişçiye gidecem dedi 12 buçukta geldi 2 kere aradım dışını çektin mi diyecektim açmadı cirkinlerle beraber olmayın kızlar evlenmeyin gozleri hep fazlasını arıyor.Ya istemiyorum deseydin seni sevmiyorum deseydin çekip giderdim böyle mi yapman gerekiyordu ..Hiç bişey olmamış gibi yatağıma uzandi ya çirkin ama ben onu çok seviyorum elini tutmak istiyorum sarılmak istiyorum bı yandan öldürmek istiyorum onu .Uzak olsam belki göz görmez bu kadar üzülmem ama dibimde ama dışarda ne haltlar yediğini biliyorum ve yatağıma geliyor çok üzülüyorum destek yok tek başıma nasıl yapicam affetsem bile bu böyle suregelecek biliyorum çünkü bana değer vermediğini aslında hiç sevmediğini anladım beynim susmuyor 

13 Cevaplar

+3 oy
(22,822 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aldatıldım ama ayrılamam kolay değil diyenleri anlayabiliyorum ama aldatıldım hala seviyorum diyenleri anlamadım anlamayacağım zaten fiziksel olarak beğenmediğin biri imiş e karekter olarakta sevilecek bir tarafı yokmuş sen hala bu adamın neyini seviyorsun ? 

(667 puan) tarafından

Bende anlamadım ama seviyorum diyor peki o seni seviyor mu 

(16 puan) tarafından

Sorun sevmem değil ki kızlar sevdiğim için kalmıyorum bı yasanmislik belki bı alışkanlık o çok önemli değil ben gittim bosanacagim dedim ve şimdi geri gelmek zorunda kaldım görümcem bizdeydi neden yataklar ayrı demesin diye mecburen beraber yattık yoksa ben de meraklı değilim onun suratına bı destek yok boşanacak diye tutturdum babam zaten iflas etmiş zor geçiniyor kaynanama tam olarak söylemedim ama bana çocukları bırak nere gidersen git dedi çaresizliğimi anlayamazsınız zorla alırlar çocuklarımı biraz da birikim adina çocuklar da bı iki sene baba sevgisi görsün kaç gündür annemlerdeyim kızım ne kadar ağladı babası için zaten büyüdüklerinde olmayacak ki baba bari bebrkken sevilmiş olsunlar.Tek çarem atanana kadar ders çalışmak sadece aynı evin içinde nasıl yaşayacağımı bilmiyorum ona göre hiç bişey olmamış herşey yolunda sıradan davranıyor ben hiç ayrılık boşanma demedim düzelteyim zaman ver diyorum sen istemiyorsun belki de sen beni hiç sevmedin diyor ne diyeceğimi şaşırdım o bunu deyince manipüle etmesini çok iyi biliyor tabiki kanıt da topladım ama sanırım savaşmayi bilmiyorum 

(18,049 puan) tarafından

O kadar haklı bir yorum ki 

(22,822 puan) tarafından

Umarım iki çocukla kendine temiz ve huzurlu bir dünya kurabilirsin bazı insanların hayatımızda yer işgal etmesine hiç gerek yok açıkçası böyle birinin de iyi baba iyi koca olması bu saatten sonra mümkün değil 

-Reklam-
+2 oy
(667 puan) tarafından

cok üzüldüm bu evlilikten hayır gelmez bitmeli özür dilerim 

Aldatmanın affı olmaz olamaz büyü konsumak.icin demiyorum erkek yapınca affedilecek kadın yapsa direkt oruspu olur dimi erkekte gavat oluyor 

(4,844 puan) tarafından

Bende boyle düşünüyorum 

(22,822 puan) tarafından

Erkeğin oporsupu hiç çekilmiyor 

(667 puan) tarafından

Heleki seni  altadan erkeği sevmen tüm garibime gitti rabbim yardımcın olsun 

+2 oy
(5,399 puan) tarafından

Sen eşini sevmiyorsun. Bağımlısın, alışkanlığın olmuş. Seven biri, sevdiğine asla çirkin demez. Asla. Emin ol burada görüntü olarak eşinden daha hoş bir sürü hanım vardır ama eşleri sevenler asla "Eşim de benden çirkin" demez.

Sen sevmek ve sevilmek istiyorsun buna açsın mevzu bu. Karşındaki eşin değil kedi de olsa senin bağımlılığın sürerdi. Seviyorum diye kendini kandırma, yorma da.

Konuya girerken 1 yaşında kızım var 4 aylık da gebeyim demişsin. Bebeğin 8 aylıkken hamile kalmışsın. Art arda. Eşinin evde kalmayla ilgili şakalarının seviyesi yerlerde. Bu kazma herifin o densiz şakalarında bile analiz yapamamış, gebe kalmış üstüne daha ilkinin süt hakkı dolmadan bir kez daha baba edeceksin bu adamı? Ben böyle sağlıksız evliliklerde artık kadınlara üzülmüyor kızıyorum. Aklın nerdeydi bacım? Neden bu adama iki tane de evlat verdin hiçbir şey yolunda gitmiyorken? Ya o evlatların suçu ne günahı ne? 

(22,822 puan) tarafından

Eski postlarında da aldatılma ile ilgili içerikler var maalesef aldatılma sürpriz beklenmedik bir durumda değilmiş yani çok çok mutlu bir evlilik üzerine iki çocuk varken bir anda aldatıldığını öğrenmiş değil o yüzden sen de haklısın canım 

(16 puan) tarafından

Bu konuda haklısın ama her sorunda bosanalim ayrilwlim diyorsun senin benle derdin ne diyor resmen herşey ters tepiyordu evet boşanmak istedim ama bana olan davranışlarından sorumsuzluğu dan dolayı tam artık bitsin srtik dedim gebe olduğumu öğrendim o da Allah'ın işi spiralim kaymis dünyaya gelmesi varmış doğru dürüst bı yatak ilişkimiz de olmazdı hiç beklemedigim bı hamilelikti bana çirkin gelmiyor ben onu her haliyle sevdim onda kusur görmedim bulmadım ihanetinden olsa gerek bugün gözüme çirkin göründü belki kendime yediremiyorum diye.Evet ben de dedim bu çocukların suçu günahı ne dedim diyorum .biz ilk evlendik hemen gebe kaldım 5 aylık erken doğum oldu sonra 8 ay çocuğum olmadı resmi nikahı da yapmadım hemen hacizlerim vardı onun adına mal falan vardı devredene kadar falan geç yaptık. Velhasıl ben dogurana kadar hiç bı sorun farketmedim ki beni sevmiyor demedim ki .Madem beğenmiyordun istemiyordun sevmiyordun daha çocuk yokken git seni istemiyorum deseydin onurlu bı şekilde aldatmak yerine gitmeyecek mıydım yakandan dusmeyecek mıydım dedim hep diyorum adam bana diyor ortada bı sorun yok kendini toparla ne olmuş sen abartiyorsun bı hata ettim telafi edeceğim diyor  ama ben devam etmek istemiyorum

(5,399 puan) tarafından

Seni seviyor mu sence? Hangi insan sevdiğine evde kaldın da ben aldım der? Sevse ilgilenmez mi eviyle, iki muhabbet etmez mi seninle? Biyolojik ithiyaçları için kullanmış, korunmaya bile zahmet etmemiş onu da sana bırakmış. Allah'ın işi falan deme çocuk istemeyen biri ne yapar eder korunur. Eşin korunmadıktan sonra 100 tane spiralin olsa ne. Bende de var ondan, çocuk istemediğimiz için eşim de korunuyor. Kandırmayın kendinizi.

Yolunda gitmeyen evlilikte değil yatağa girmek, çocuk yapmak, el ele tutuşası gelmez insanın. Çok tuhaf gerçekten, çok...

+1 oy
(8,974 puan) tarafından

e sen konusmalari gorunce bu ne rezillik bunlar ne diye sormadinmi yataga nasil uzanio yani. kavga cikarip agzina sicmadinmi. hic gormemezlikten mi geleceksin? 

(16 puan) tarafından

Görmezlikten nasıl geleyim ben iki hafta bişey yemedim tansiyonum 15lerden inmedi sana şunu söyleyeyim sadece adam sanki gözü kör kulağı sağır  ben kendimi parçaladım o sadece haklısın özür dilerim hata yaptım boşanma olmayacak kafandan çıkar ilişkimizi düzeltelim sadece bı hataydı falan dedi . Hatta şöyle bu kızla 5 aydır konuşuyorlar bu kıza demiş ki senden önce de bu kız vardı bir buçuk sene beraberdik.bunu gördüm inkar hep inkar etti kızı hiç görmedim söylediğim herşey palavra 2 haftadır konuşuyoruz bı de yemin ediyor vallah billah diyor vallah billah onu çarpmadı adama her şeyi gördüm günü gününe saati saatine diyorum inkar etti etti sadece 2 gün etrafımda dolaştı düzelteyim bı daha olmayacak bı daha olsa boşa cocuklarimiz küçük falan fistan hiç affetmedim zaten annemlere gittim işte bugün de geri dönmek zorunda kaldım .Sevme konusunu bilmiyorum belki de sevmiyorum belki de güzel anılarımızı seviyorum

+1 oy
(774 puan) tarafından

Nerden tutarsan tut elinde kalıyor.  1 küçük çocuk, 1 doğmamış bebek , 3 yıllık evlilik, 2 yıldır aldatma ... Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzgünüm sadece !!!

(5,399 puan) tarafından
+1

Ben çocuklara üzüldüm, kadına değil. Her şey güneşten daha parlak bir şekilde ortada daha nasıl gösterebilirmiş ki adam sevmediğini? Sevmiyor, saymıyor, ilgilenmiyor. Et yığını gibi eve girip çıkıyor. Bu kazmaya gitmiş iki de çocuk vermiş. Allah verdi falan demesin kimse, çocuk yapmak da irademizde. O çocuklara üzüldüm. 

(774 puan) tarafından

Aynen öyle.  Olan bebeklere oluyor 

0 oy
(18,301 puan) tarafından

Allah yardım etsin sana sabır versin okurken gerçekten çok üzüldüm kadınlara bunu yaşatan erkekleri ıslah etsin Allah

0 oy
(932 puan) tarafından

Aynı yatağı bırak aynı evin içine dahi alma . Kendini çocuklarını düşün hayat ondan ibaret değil. 

Biraz burnundan getir ki pişman olsun sen hala seviyorum dersen seni çantada keklik götürür ve her şeyi de yapar. İspatlarini topla mahkemede delilin olsun.

Rabb'im yardımcın olsun. Aynı yatağa alma girme sen . Kabullenme bunu

0 oy
(4,738 puan) tarafından

Hala yanına yattığın a göre daha senin bildiğini bilmiyor demekki...nasıl patlatacan olayı peki?

Sevmediği kadından iyi 2 çocuk yapmış 3 yıl içinde 

Seviyorum ben onu diyip durma Allah'ını seversen gururlu ol biraz 

(16 puan) tarafından

Biliyor canım eve döndüm diye sanırım her şeyin duzeldigini saniyor misafirim vardı o yüzden mecbur beraber yattık annenlerden gelirken muhattap bile olmiycam görmezden gelicem diyordum adam dibimde bitiyor nere gitsem peşimden geliyor işte bu zor hem aldatıyor hem de boşanmak istemiyor

0 oy
(18,049 puan) tarafından

Aldatıldım ama ..ile başlayan postlara ne diyebiliriz bilemiyorum ki canım yaşadıklarına çok üzüldüm ve bu şekilde devam edecek olmasına da . Neden kendine bunu yapıyorsun biraz güçlü dursan o adam kul köle olur biliyor zaafını güçlü dur ve kov gitsin evden dur evinde madem gidecek yerin yok hatasını görsun susma 

0 oy
(9,246 puan) tarafından

Aldatılmanın aması olmaz kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşünmen lazım Perşembennin gelişi Çarşambadan belli olur demişler adamın ne olduğu ortadayken birde hamile kalmak akıl işi değil 

0 oy
tarafından

Sadece o çocuklara üzüldüm vallahi nerden tutarsan elinde kalıyor Allah yardımcın olsun inşallah 

0 oy
(5,588 puan) tarafından

Gercekten bazı ilişkiler mide bulandırıcı. Söyleyecek çok şeyim var da sonra linçliyorsunuz diyorsunuz. 

Duruma bakarsak yapacak hiiiiiç bişeyin yok, eger buna bi son vermezsen hayatının sonuna kadar böyle ağlayıp ayrılmamak için bahane bulacaksın.

(113 puan) tarafından

Haklısın ama iki çocuğu var nereye gidecek kadın ailesine mi ve neden erken çocuk doğurmuş onu da anlamadım üst üste bence güvenip ikinci çocuğu doğurmak biraz düşünmek gerekir 

0 oy
(2,478 puan) tarafından

Kendini çok güzel anlatıp ifade etmişsin yanlışlar yığını olmuş hayatın gelip yatağa yatıyor diyorsun spiral kaymış hamilelik öğrendim dıyorsun kendini aldatan biriyle nasıl beraberlik yaşadın veya yaşıyorsun  çok yazık olmuş Allahım tez zamanda seni ferahlığa çıkarsın çocuklarını kımseye verme

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,899 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.
+1 oy
8 cevap 319 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 504 göst.

Kategoriler

1,465,404 soru