+1 oy
310 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,602 puan) tarafından

Kizlar çok canım.sikiliyor sorunumuz genelde annemelrde kalmak isterim.asla.izin vermez annem çocuğuma bakıyor 2 3 gün haftada bizde kalıyor bu haftada 2 gün siz bizde kalın dedi kızım ve ben asla gidemezsiniz var 2 gün gelir 1 hafta mi bak diyoruz hep kadin geliyor bizde biz gidelim.dedim.yoka sla kavga ettik tartıştık annemde yok dedi diyince üzüldü ben gidip.kalmak istiyorum.ama bu huyundan dolayı nefret ediyorum.ondan aşırı soğudum aramızda zaten sevgi asla.kalmadi bu vs şeylerden ötürü bu adamla.ne yapicam boşanmak.iatiyorum ona bile izin vermez ortalığı kaldırır ve herseyi yapabilecek potansiyele birisi çok bunalıyorum bunla.ayni evde 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (22,831 puan) tarafından

Bu çözülmeyecek bi sorun değil başka sorunlar yoksa

önce (1,602 puan) tarafından

Aramızda cocuk dışında hoc ortak noktamız yok resmen ama bunuda anlamıyor bağırıyor çağırıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,832 puan) tarafından

Yani sırf bunun için boşanmak istiyorsan bence saçma önce konuşmayı dene 

Konuşamazsın asla anlamıyor.bagirir ancak 

+1 oy
önce (17,825 puan) tarafından

Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin sıkıntılarınızı gidersin 

Bu kadar zorluyosa ailelerinde bilmeye hakkı var mevzuyu 

Anneme.soyledim üzüldü oda pislik adam annesine biliyor anlamıyor.kafasi basmıyor. 9l

+1 oy
önce (318 puan) tarafından

Benim eşimde çok anneci babaci sürekli annem babam der ben böyle şeye sinir oluyorum sanki evlenmemişte ana okuluna yerleşmiş gibi 

Sende çok annem diyosan ondan sinirlenmiş olabilir eşin 

Yok kız hiç değil.xocuguma bakıyor 2 gün bu hafta orda kalalım dedim bu yani

önce (318 puan) tarafından

O zaman eşin abartmış zaten bu erkekler çocuk beyinli oluyolar

Beynini tüküreyim.ne biçim.insan ya 

+1 oy
önce (3,721 puan) tarafından

Ailen uzakta mı yaşıyor 

Çalışıyorum canım ben 5gun haftada anneler bakıyor kendi annesinden biz kalıyoruz benimde annem geliyor bize kalıyor 

Şimdi oldu canım yukarda belirt ona göre herkes yorumlar. Senin annende yoruluyor haliyle arada kal demiş o da haklı şimdi

Evet ama bunu bile anlayamamak kadar angut biri var 

Çok ihtiyacın yoksa böyle biriyle huzursuzluk yaşayacağına işi bırak evinde oğlunla kafa rahat takıl daha iyi olmaz mı , kimselere de gitme derdin olmaz o düşünsün geçim zor

İşi bıraksam bu sefer maddi yönden zorlanırken evde de anlaşamıyoruz ki yani sadece bud epilasyon ramizda birsey iletişimde yok 0

0 oy
önce (5,422 puan) tarafından

Yazdıklarından anladığım kadarı ile yazıyorum çok karışık anlatmışsın inan kaç kere okudum bilemiyorum anladığım kadarı ile annenlerde kalmak istiyorsun eşin de izin vermiyor neden izin vermiyor sebep ne ki izin de isteme ben bu hafta annemin işi olduğu için orda kalcam sen istersen kalmayabilirsin de geç hayır kalmazsın derse izin istemedim de küserse küser bunun için küstü diye üzülmem ben olsam ha bunun içinde boşanmak olmaz başka sebepler vardır bu bardağı taşıran son damladir orasını bilemem tabi ki

Doğru anlamamışsın  bende kalalım.dedim yok.diyor ise.uzak annelerin ora sen kalma.diyorum.onada yok diyor yani aramızda sevgi hiç brisey kalmadı genelde bu sebep.beni aileme.karsi hep.boyle cocuk.disimda iletişimin.bile yok 

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Peki kendi ailesine karşı da aynı mı ? Gidip kalıyor musunuz ?

Abimde var haberleri yok ama normal hayatta tanıdığım için biliyorum boşanmak istiyorum düşün ama öldürür piksokpat biraz normald egil

Hiç bir b*k yapamaz . Havlayan köpek ısırmaz. İnan bana aşırı derecede manipüle etmiş seni ve çok korkuyorsun . Sağlam bir meydan dayağı yesin o zaman görürüm ben onu. Nasıl bir öküzü buldun sen ya 

Abimi karıştırmak istemiyorum boşanmak istiyorum aşırı derecede soğudum yuzunede hiç gülmüyorum resmen boşalsın defolsun diye oda yok. Bilmiyorum ya

Allah sana hayırlısıyla çıkış kapısı göstersin inşallah. İnşallah Allah tez vakitte canını alsın 😁😁 benim bir arkadaşım var kocası çok çok kötü bir insandı. Alkol uyuşturucu, şiddet . Bir gün ansızın trafik kazasından kafasına bariyerler saplanarak geberdi gitti .

Gebersin istemiyorum kızımdan dolayı annesi filan iyi insan ama benim hayatımdan defolsun gitsin amin amin amin

0 oy
önce (1,464 puan) tarafından

Senin annen de bizde kalsın benim annemde bizde kalıyor desen 

Dedim onunki 65 yaşındaydım.asla dinlemiyor bagriyirp çağırıyor ******** ya ben bunla en yapayim

önce (1,464 puan) tarafından

Kesinlikle başka çocuk yapma 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 471 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SryA211 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
+1 oy
7 cevap 502 göst.

Kategoriler

1,464,637 soru