0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (713 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 1 aylık oğlum var Mersin çok sıcak klima açan var mi

5 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

ac birsey olmaz evin derecesi 22 23 derece sabitte kaldimi mis gibi benek daha rahat uyur

-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından

Canım benimki de 22 günlük biz de manisa'dayız burası da yanıyor Allah'tan bizim ev giriş olduğu için hafif serin yani dışarısı gibi ve diğer evler gibi sıcak değil sen kısa kollu mu giydiriyorsun uzun kollu mu giydiriyorsun diyecektim ben çok kararsız kalıyorum da nedense kısa kollu giydirirsem üşüyecekmiş gibi geliyor uzun kollu giydirirsem de bunalacakmış gibi geliyor Bir türlü karar veremedim

(22,735 puan) tarafından

Yani aslında kendine göre ayarlayabilirsin. Kendinden bir kat fazla diyorlar. Ama bakarsın kolu bacağı soğuksa ona göre ayarla. Çok sıcak olunca da isilik oluyolar . O zaman da kalın giydirdigini anlarsin. 

(1,071 puan) tarafından

Evet üstünü çıkarttığın zaman mesela kollarına bakıyorum biraz soğuk oluyor vücudunda öyle isilik yok Çok fazla ama yüzünde var o da herhalde çok fazla yıkayamadım çocuğu ondan oldu 

Sezeryanım kötü geçti ya

(22,735 puan) tarafından

O zaman uzun kollu giydir sen. Üşümesin bebiş. Muhakkak her gün yıkamaya çalış. En geç iki günde bir olmalı. Ama havalar ısındı artık her gün yıkamaya çalış. Tazecik o çabucak cildi kötü olmasın yavrucugun. Eşinle yıkayın. Eşin daha çok tutsun. Sen Su dök sadece 

(1,071 puan) tarafından

İşte tek sorun yere oturunca kalkamıyorum canım benim dikiş yerlerim feci kötü de 

Dün akşam yıkadık güç bela eşime su dök diyorum bebeği seviyor yıkarken ben de kızdım çocuk üşüyecek su döksene diyorum tamm yukarıdan döküyor suyu kulağına kaçirticak 

Tutsa tutamıyor da ne yapacağımı şaşırdım

(22,735 puan) tarafından

Ayy su beceriksiz erkeklere deli oluyorum. İşe yarasalar ya azcik. Komşu arkadaş anne kayınvalide falan yardım alın olmadı. 

0 oy
(1,156 puan) tarafından

Bende bu soruyu sormak için post açacaktım, burada bekleyeyim bende

0 oy
(22,735 puan) tarafından

Ben hep klimayla büyüttüm bebeklerimi. İkisi de yaz cocugu. Doğdular direkt klimaya yani o şekilde.  Klimanin soğuğu direkt üzerine gelmesin. Yani klimanın karşısına yatırma asla çocuğu yeter. Pek aç kapa yapmazsan daha iyi olur terleyip soğumuş olmasın yani. O da kötü usutmeye sebep olur. Burda herkes düşük dereceler söyler ama ben öyle söyleyemeyeceğim. Genelde ben 28 27 derecede calistiririm klimayı. Fazla soğukta calistiramam. Kendim üşürüm en başta. 

0 oy
(960 puan) tarafından

Merhaba canım Ben de Mardin'de yaşıyorum Biz açmıştık geçen sene bebeğe doğru direk vermez isem derecesini 23'lerde falan tutarsa eğer ekonomik modu varsa çok faydalı bir alet kesinlikle kullanman gerek Yoksa bebek sıcakta daha çok rahatsız olur Bunu unutma Elhamdülillah kızım geçen sene klimadan ötürü hiç hastalanmadı

(713 puan) tarafından

Peki klima dışında nasıl giydiriyorsun Mardin'de eminim Mersin gibi sicaktir

(960 puan) tarafından

yazın çok sıcaklarda sadece atlet klima iyi soğuttuysa şort ya da tayt giydirebiliyordum 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 65 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
22 cevap 540 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.

Kategoriler