+4 oy
706 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,941 puan) tarafından

Rabbime bin şükür 13 gündür yolunu gözlediğim erkenci kuşum minik kızım bugün küvezden çıktı evine yuvasına geldi çok mutluyum ❤️

Dua eden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲❤️❤️

image

27 Cevaplar

+1 oy
(3,362 puan) tarafından

Çok tatlış bu maşAllah kuzuma❤️ Rabbimin rızasına uygun güzel bir ömrü olur inşAllah🤲🏻 Adı nedir ?

(2,941 puan) tarafından

Allah razı olsun canım teşekkür ederim güzel duan için 🤲❤️❤️ Gülce Vera koyduk adını 🩷

(3,362 puan) tarafından

Çok da güzel adı varmış ❤️

(2,941 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederiz teyzesi ☺️😍❤️🩷

-Reklam-
+1 oy
(911 puan) tarafından

Amanin maşallh ne güzel duruyo minicik güle güle büyüsün rabbim size bagışlasın

(2,941 puan) tarafından

Allah razı olsun canım ❤️🤲🤲 rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah 

(911 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım 

+1 oy
(1,632 puan) tarafından

Hadi gözün aydın olsun 🥰

(2,941 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım ❤️🤲🤲

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

MasaAllah subhanaAllah saglikli boyusun kuzum hep mutlu olsun guzel bahti olsun insaAllah

(2,941 puan) tarafından

Allah razı olsun canım aminn aminn🤲❤️❤️❤️🤲

+1 oy
tarafından

Yaa gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu miss kokulu oyy benim yerime de kokla 💜

(2,941 puan) tarafından

Allah razı olsun ablacım koklarım inşallah şuan hastayım ne öpüyorum ne kokluyorum 😟inşallah yakın zamanda öper koklarım senin yerinede❤️🤲

tarafından

Yaa neyin var balım Rabbım şifa versin inşallah canim benim 🤲💜

(2,941 puan) tarafından

Bronşit oldum ya bayramdan 2 gün önce oldum ama hala öksürük ve nefes darlığı var o yüzden çok yaklaşamıyorum oğlumda benden kaptı onunda 5 gün felan oldu geçti gibi Allaha emanet rabbim korur inşallah diyorum 🤲

+1 oy
(17,702 puan) tarafından

Oyyysss masalllahh ❤️🌸Minik savassiya 🌸Gelmiş geçmiş olsun Rabbim bı daha ayırmasın inşallah güle güle büyüt Kuzunu❤️🌸

(2,941 puan) tarafından

Allah razı olsun canım aminn rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah yanından ayırmasın❤️❤️🤲🤲😘

+1 oy
(831 puan) tarafından

Ayyyy  çokkkk tatlı bide kız.  Saglikla güzellikle büyü maşallah nazarlar değmesin.   

(2,941 puan) tarafından

Allah razı olsun canım aminn inşallah rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah 🤲❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 379 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
23 cevap 558 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zehra0504 (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 780 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde renklidunya (960 puan) tarafından soruldu