Rabbime bin şükür 13 gündür yolunu gözlediğim erkenci kuşum minik kızım bugün küvezden çıktı evine yuvasına geldi çok mutluyum ❤️
Dua eden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲❤️❤️
Çok tatlış bu maşAllah kuzuma❤️ Rabbimin rızasına uygun güzel bir ömrü olur inşAllah🤲🏻 Adı nedir ?
Allah razı olsun canım teşekkür ederim güzel duan için 🤲❤️❤️ Gülce Vera koyduk adını 🩷
Çok da güzel adı varmış ❤️
Teşekkür ederiz teyzesi ☺️😍❤️🩷
Amanin maşallh ne güzel duruyo minicik güle güle büyüsün rabbim size bagışlasın
Allah razı olsun canım ❤️🤲🤲 rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım
Hadi gözün aydın olsun 🥰
Allah razı olsun canım ❤️🤲🤲
MasaAllah subhanaAllah saglikli boyusun kuzum hep mutlu olsun guzel bahti olsun insaAllah
Allah razı olsun canım aminn aminn🤲❤️❤️❤️🤲
Yaa gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu miss kokulu oyy benim yerime de kokla 💜
Allah razı olsun ablacım koklarım inşallah şuan hastayım ne öpüyorum ne kokluyorum 😟inşallah yakın zamanda öper koklarım senin yerinede❤️🤲
Yaa neyin var balım Rabbım şifa versin inşallah canim benim 🤲💜
Bronşit oldum ya bayramdan 2 gün önce oldum ama hala öksürük ve nefes darlığı var o yüzden çok yaklaşamıyorum oğlumda benden kaptı onunda 5 gün felan oldu geçti gibi Allaha emanet rabbim korur inşallah diyorum 🤲
Oyyysss masalllahh ❤️🌸Minik savassiya 🌸Gelmiş geçmiş olsun Rabbim bı daha ayırmasın inşallah güle güle büyüt Kuzunu❤️🌸
Allah razı olsun canım aminn rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah yanından ayırmasın❤️❤️🤲🤲😘
Ayyyy çokkkk tatlı bide kız. Saglikla güzellikle büyü maşallah nazarlar değmesin.
Allah razı olsun canım aminn inşallah rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah 🤲❤️❤️❤️
1,475,003 soru
24,147,941 cevap
334,744 kullanıcı