0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından

Hanımlar oglum hep ağliyor bağariyor 5 yaşa girecek. Ne yapacak bilmiyorum bazen öyle ağliyor anne anne diyor diyorum millet diyecek şidet mi görüyor dövüyorlarmi sinirden oturup ağlıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

klasik erkek cocugu. kiz olsa 4 yasta insanlasıyor. ama erkekden benimde umudum yok 5 6 7 yas falan da belki insana doner diyordum. demekki 5 yasta bile dönusemiyormus

(5,780 puan) tarafından

Ayyy 😃😃

-Reklam-
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Niye millet çocuğu dövdü diye düşünsün şuan ki çocukların yüzde 97 si böyle zaten 

0 oy
(713 puan) tarafından

Oğlum Bir buçuk yaşında ve iki üç gündür sadece ağlıyor başka hiç bir şey yok dün eşim diyor millet diyecek bunlar çocuğa bakmıyor çocuğu dövüyor halbuki bütün gün peşindeyiz 🥲

0 oy
(4,770 puan) tarafından

3 yasta benimki de oyle herseye aglar anne anne diye aglar hemde bide sarisin benim oglan aglarken kizariyo oguruyo huy etti onu aslinda da biz kucukken bi komsunun kizi vardi katilirdi su carparlardi yuzune kendine getirmek icin o aklima geliyo bende bagiriyorum kendine gelsin diye bu sefer de konu komsu dovuyorum sanacak siye korkuyorum 

0 oy
(580 puan) tarafından

Ben 5 yaşta geçer diyordum 5 yaşında da mı ağlıyor bunlar 😭

0 oy
(4,727 puan) tarafından

2.5 yaşında oğlum lavaboya girince kapıya vurup öyle Bir ağlıyor ki anne diye bugün komşu geldi hayırdır diye anlatınca güldü geçti korkmuş kadın birşey oldu diye 😂 saatlerce ç.şimi tutuyorum en son kaçıp gidiyorum ama saniyesinde fark ediyor 

Büyük oğlumda 6 yaşında hiç ağlama huyu yok canı yanmadıkça oda sessiz ağlar aralarında çok fark var 

Ağlamaya başlayınca götür odasına burda ağla ağlaman bitince gel derdini anlat de belki uzun sürmez ağlaması Allah yardımcın olsun canım ❣️ 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 252 göst.
+1 oy
4 cevap 98 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (386 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,466,899 soru