Ohhh ne güzel canım keyifli bir gün olmuş 🤗
Evet canım bayramda hep evdeydik istanbul fena sıcaktı. Anneme de gidemedik eşimin izni azdı. Dün çıktık eğlendik baya 🥰
Oğlumla döktüğü oyuncakları topluyoruz
Kolay gelsin canım. Günde 6467839 defa topluyorum bende birde küçük top var havuz için 20 30 tane heryere dağılıyor 😂
Canları sağolsun da napak 😁
Temizlik yapıyorummmmmm
Kolay gelsin canım
Teşekkürler
Dip bucak temizlik bitti çamaşırları bekliyorum oğlumu uyuttum.oturdum şimdi
Basim tutmustu yeni gecer gibi oldu ferahladim cocugu doyurup uyutacam kargo bekliyorum sabahtan berigelwmedi bi turlu
Tansiyonum 11 7 cikiyo genelde ritim bozuklugu var kalbimde hizli atiyo arada saplaniyo ondam degilse migren heralde mideme de vuruyo cunku afedersin kusarsam rahatliyorum bazen o bile yetmiyo doktora gidecem gidecem diyorum nasip olmuyo hic
Git canım baktir migrene benziyor anlattığına göre
Gitsem nolcak bacim tedavisi yok ki
Benim bildiğim migren için ilaç vardı canım sanki
Esjmde var gülüm cok agir agri kesiciler mesela ayda sadece 4 tane kullanabiliyosun paket zaten 4lu tedavi yok yani o anki krizi hafifletiyo sadece
Oh ne güzel. Rabbim neşenizi arttırsın 🌸
Amin hepimizin inşallah canım
Akşama yemek yapıyorum oğlan uykudan uyandi o tvye bakıyor bende yemek yapıyorum
Kolay gelsin canım erken değil mi cano yemek için biz sıcak seviyoruz eşimin gelmesine yakın yapıyorum ben
Canim benim eşim sabah işten geldi ne zaman uyanirsa yemek hazır olacak ona çünkü gelip yatıyor yaa
He anladım canım öyleyse normal
Mecburum yani canım erken yapmaya
Bu hangi lunapark ? Adapark mı ? Yoksa bi tane yeni açılmış diyorlar yanlış hatırlamıyorsam tema world dü sanırım. O da floryadaymış.
Funrola avcılara mi bağlı floryaya mi emin değilim
Teşekkür ederim cevapladığınız için 😊 buraya da bi bakayım
Rica ederim canım
Afiyet olsun canım
1,487,160 soru
24,311,994 cevap
344,802 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın