+2 oy
510 göst.
önce Diğer kategorisinde (22,105 puan) tarafından

O kadar moodum düşüktü ki sabah kahvaltıdan sonra çocuğu uyutup kendine gel Nur dedim giriştim işlere evi baya adam ettim toz al sil süpür yaptım yavaş sonra da kızla duşa girip yemeği de koydum ocağa menüm de şöyle 

Bulgur pilavı 

Közlenmiş patlıcandan söğüş 

Yeter bu kadar yoruldum zaten 

Şimdi de oturdum elime de bir icecek aldım Cool lime buz gibi iyi geldi 

Sizin menüler ne hatunlar gelsin anliklar da ☺️🌸😃

image

17 Cevaplar

+2 oy
önce (168 puan) tarafından

Etli Bamya yemeği ile sütlaç yaptım, yanına karpuz yeter. Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden 

önce (22,105 puan) tarafından

Bayılırım sütlaç a ellerine sağlık canım ❤️ afiyet olsun sizede 🌸

-Reklam-
+2 oy
önce (7,598 puan) tarafından

Midem o kadar bulanıyor ki hiç yemek yapabileceğimi sanmıyorum. Mutfağa dahi girmek istemiyorum  bir an önce geçmesini istiyorum gerçekten 🤦 

7 haftalık canım yeni daha ama zorluyor biraz beni 

önce (1,597 puan) tarafından

Anam gözün aydın kizzz sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗

Çok teşekkür ederim canım 🥰

Mide bulantısı kızımda 5.aydan sonra geçti ama 33 haftalıgim şuan erkek bebeğe hamileyim asla geçmiyor 

Ya inşallah uzun sürmez gerçekten çok zorluyor insanı 

+2 oy
önce (95 puan) tarafından

Bebeğim Yeni uyandı o uyurken işimi bitirdim bı çamaşır sericem çok şükür tarhana çorbası yaptım yanına belki biber kızartırim afiyet olsun sanada

Sağol canım sanada afiyet olsun ❤️ 

+2 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Ohhh ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun yemek olarak dünden biraz etli biber dolması kaldı yanına da cacık yaptım biraz da patates haşladim bahçeden de domates topladım öyle yiyoruz işte 😁

Mis valla afiyet olsun ❤️ 

+2 oy
önce (4,325 puan) tarafından

Oğlum hasta ben hasta 🥲 anca mizmiz sesi çekiyorum 

Ay çok geçmiş olsun canım ❤️ 

önce (4,325 puan) tarafından

Sağ ol bacım benim

+2 oy
önce (3,367 puan) tarafından

Eti marine ettim dolaba koydum simdi hazırlanıp dışarı cıkıcam menüde çökertme yapıcam kolay gelsin çiçeğim

Mis afiyet olsun ❤️ 

Sagol cicegim❤️

+2 oy
önce (2,212 puan) tarafından

Biz de yoldayız Ankara'ya gidiyoruz görümcemin oğlu motorbisiklet kazası yaptı ona  gidiyoruz 

Çok geçmiş olsun geçen hafta kardesimde yaptı çok zor Rabbim şifa versin 

önce (2,212 puan) tarafından

Amin canım iki tane platin takildi kirik var 

Allah şifa versin canım kardeşim de dizi komple parçalandı diktiler ama şuan yuruyemiyor ne kadar sürede yürür oda belirsiz 

+2 oy
önce (2,640 puan) tarafından

EEllerine sağlık bende kıymalı kabak yemeği ve bulgur pilavı yapacağım tüm gün boş vaktim oldukça ütü yaptım şimdi kalkıp yemeğe girişeceğim

Afiyet olsun canım ❤️ kolay gelsin 

+2 oy
önce (11,282 puan) tarafından

Afiyet olsun bende supurecegim şimdi çocuklari Kur'an'a gönderim 1 saat vaktim var sonra parka yemeğim vardı 

Kız su içtiğin şeyin tadı nasıl ya 

Ben seviyorum canım ama herkesin damak tadına uymuyor serinletiyor sade sodayla yapınca daha güzel oluyor 

+2 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Biz eşimle bir işe giriştik ilk defa turşu yaptık 😅

Yemekte ise etli sarma , makarna ve cacık var. Sana afiyet olsun

Bitti mi turşuuu

Sarmaaaa😍😍😍😍 afiyet olsun şekerim ❤️ 

önce (1,953 puan) tarafından

@Gencanne25  💜Bitti canım sadece kornişon yaptık zaten umarım güzel olur

@NuReLLa -_-, teşekkür ederim canım 

Ayy ınsallah olurr❤️❤️

+2 oy
önce (5,235 puan) tarafından

Kendine gel nur salma kendini 🥰

Bende napiyim sabahtan beri cocukla ugrasiyorum gece 12de bi uyandi sözde babasi uyutacakti ben salonda uyuyakalmisim saat 1 olmus cocuk uyumamis asiri yuz buluyo ya o cocuk vakitli uyanir mi 9 a kadar uyumusur cisi tasmis yavrumun sabah yatak yorgan uygastim kahvalti yaptirdim sagi solu topladim esimde uyandi geldi birer soguk kahve kayfi yapalim dedim mahalleden cenaze varmis tanimiyoduk da merhumu nasil bilirdiniz dedikce iclerim bi tuhaf oldu hoca resmen proseduru hizli hizli yapip kapatmak ister gibiydi koca bi omur gelmis gecmis arkasindan yapilan isleme bakar misin bu kadar iste koskoca omrun sonu bu kadar hala kendime gelemedim ne icin yasiyoruz dedim simdi de yemek yedik toplucam sofrayi cay iceriz esim ise gidecek ustalar gelecek wcde sorun var akiyo nerden oldugu belli degil bulmaya calisiyolar 

Kız bu aralar hiç durmuyor gebelik aşırı zorluyor kardeşimin kazası derken ben kendime gelemedim baktım olcak gibi değil giriştim işlere ama Dr iş yapma ayakta kalma demişti 

önce (5,235 puan) tarafından

Yavrum kafani dagitacak kadar az bisey yap dinlen ben dogurali 4 sene oldu hamilelikte boyle yapmata bi basladim hala oyleyim hic canimi uzemem 🤭

+2 oy
önce (5,771 puan) tarafından

Şehriye çorbası ve makarna yedik akşam 10 gibi çay ve börek yapmayı planlıyorum bakalım kısmet olursa 

Kız gece gece ne böreği 🫣

Gündüz fırsat bulamıyorum bu aralar aşerir gibi canım sürekli bir şeyler istiyor mecbur akşam yapacağım 🤷‍♀️🤷‍♀️ e yapmişken sıcak sıcak gömerim ben onu

+2 oy
önce (2,673 puan) tarafından

image

al kız anlık menü:)

Hastanedemisin kız 

evet kız sabah doğurdum  darısı sana inşallah ❤️❤️

Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün inşallah 🙏 

Ay maşallah sana gözünüz aydın hayırlı evlat olsun ❤️ 🌹 🦋 

Aminn canlar🥰🥰 çok teşekkür ederim 🫶🏼 

+1 oy
önce (18,568 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım..bende bugün çok yoruldum. Ayak tabanlarım kaynıyor şu an. Okul beslenmesi için 4 tepsi poğaça yaptım. Az önce pankek yapıp attım buzluğa. Yemek olarak türlü yaptım ama çocuklar yemez onu simdi onlara bir makarna haşlayacam. Çıkan bulaşıkları yıkayacam. 

Kolay gelsin bacı su ellerine sağlık 

+1 oy
önce (2,188 puan) tarafından

Afiyet olsun bacikom bende de dünden biber dolması var ama az herkese yetmez yanına bezelyeli mantar yaptım yanına pirinc pilavı bide cacık yaparım akşama öğle yemeğini gec yedik biraz akşamında 9 gibi yeriz heralde 

Afiyet olsun şekerim ❤️ 😍 

önce (2,188 puan) tarafından

Teşekkürler şekerimm 🥰😘

+1 oy
önce (375 puan) tarafından

Hamileyim 14 haftalık tekrar mide bulantısı başladı başımın ağrısını geçiremiyorum felaket durumdayım akşama spagetti kıymalı yumurtla yapıcam başkada bişey yapamam çok kötüyüm bugün :(

Ay askom o haftalarda ne yemek yapabiliyor nede yiyebiliyordum herşeyden tiksinmistim 24.haftadan sonra biraz biraz düzeldi inşallah senin o kadar uzun sürmez zor 

+1 oy
önce (2,391 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Ben köfteli bezelye yemeği peynirli börek yaptım. Karpuz salata içecek vs yeter. 

Afiyet olsun canım ❤️ ❤️ 

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 1,169 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 314 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 552 göst.
0 oy