0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Sizin oralarda kene var mı hanımlar çoğalmış bu sene çocukla parka çıkmaya korkuyoruz korunmak için ne yapmalıyız 

13 Cevaplar

0 oy
(6,937 puan) tarafından

Bizim burda hiç görmedim Bitlisde  kızımı eve getirince hep üzerine saçına her yerine direk bakıyorum  kilotlu çorap giydirdim pikniğe gidince ya da corapinin içine katıyorum pantolunun ucunu

(26 puan) tarafından

Kısa kollu mu giydiriyorsun canım 

(6,937 puan) tarafından

Evet cnm koluna çok bakıyorum  bazen ince badi giydirim bizim buralar hala soğuk Bitlis tarafı 

(26 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(914 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Offf korkulu rüyam. Şurada bekleyeyim. Ben de sürekli vücudunu kontrol ederim. Birde siveno vb. sinek kene kovucuyu araştırıyorum şu sıra 

(26 puan) tarafından

Senin mi benim mş canım her yerine bakıyorum eve gelince ama içim rahat etmiyor 

0 oy
tarafından

Oğlum 6 yaşında ben hiç bu zamana kadar bakmadım , hiç aklımın ucundan bile geçmedi kene ısırır diye. Ne kadar ihmalkar bir anneyim ya şuan vicdan yaptım 🥴😓

(26 puan) tarafından

Öyle düşünme canım önceden Nadir görülürdü bu sene çoğaldı

tarafından

Hiç duymadım bende normalde gündemi takip ederdim 

0 oy
(123 puan) tarafından

Dikkat edin geçen açık renk giyindim üzerimde yuruyor hemen aldık koyu giysem bedenime girecekmis Allah korudu

(26 puan) tarafından

Ayyy Allah korusun ya

0 oy
(3,805 puan) tarafından

Bizim burda aşırı çoğalmış çok yakın millet bahçelerinde çıkıyor özellikle ya da piknik alanlarında işte.. yaz geldi çocuklarla napcaz bilmiyorum bu korku bela oldu şimdi de başımıza. 

(26 puan) tarafından

Evet gercekten öyle bizim bura da öyle piknik felan yapıyorlar çocuk da evde durmuyor napıcam bilmiyorum 

0 oy
(1,979 puan) tarafından

Daha gormedik ama korkuyorum Allah'ım korusun yavrularimiz

0 oy
(5,555 puan) tarafından

Ben fısfıs aldım onu sıkıyorm 

(914 puan) tarafından

Post sahibi değilim hangisini aldınız acaba. Piyasada siveno ve incia gördüm ama memnuniyet ve şikayet yarı yarıya genelde

(26 puan) tarafından

Uzaklaştırıyor mu peki keneyi felan bilgi verirmisiniz 

(5,555 puan) tarafından

Benim kızım beş yaşına girecek yaklaşık dört seneden beri yani bir yaşından beri kullanıyorum. Sivrisinek ısırmıyor parka pikniğe felan gttiğimşzde . Ayrıca kenede gelmedi bu zamana kadar , bu sene kene çoğaldı diyorlar inşallah gelmezde 

Ben zero bite kullanıyordum 3 senedir ama piyasadan kaldırmışlar bitkisel güzel bir üründü . şimdi tekrardan bitkisel aldım yaklaşık bir aydır kullanıyorum bundan da memnunum aşağıda resmini ekliyorm şuan kullandığımın 

image

(5,555 puan) tarafından

Bence kızınız varsa saçına bit gelmesin diye de fıs fıs alıp kullanmalısınız şu an inanılmaz derecede bit de varmış. Ben eczaneden onun içinde lavanta yağlı bitkisel bir fısfıs aldom . Her gün okula gitmeden önce ya da parka falan çıkmadan önce saçlarını tarayıp kulak arkasındaki ve  ensesindeki saçlarına sıkıyorum

(914 puan) tarafından

Teşekkür ederim buna bakacağım hemen. Ortada nasıl bi salgın varsa siveno stokları tükenmiş benimde gözüm çok korkuyordu bu kene işinden. Şimdi bakıp sipariş edeceğim sağolun💐

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Eve salincak aldim valla napiyim gitmesin parkada ben aglayacsgim o aglasin bu senede parrksiz gecsin bizim burda da daha cokmus etimesgut sincan civari parklari yenilediler gubrelediler olacagi oydu 

(26 puan) tarafından

Evet oda dogru canım ama evde çok sıkılıyor 

(271 puan) tarafından

Bende mamaktayim olurmu ki. Genel büyük parlara gitmiyoruz mahalle arası. Birşey olurmu ki. Gubrelenincemi kene oluyor

(4,764 puan) tarafından

Valla ben aglayacagima oglum aglasin goturmuyorum buyuk parka da goturmuyorum kucuga de milletin baginda bahcesinde cikiyomus parta olmaz mi kaynanam gubrelediler ondan oldu diyo bilmiyorum aman yok sikilsin eve salincak aldim balkona cikaririm carsiyi dolastiririm oyun alanina gotururum falan yeter sikilirsa da sikilsin 

0 oy
(1,733 puan) tarafından

Geçen sene korkmuyordum ama geçenler de bir çocuğun kene yuzunden öldüğünü duydum çok korkmaya başladım benim evde bahçeli ilacladık ya insaAllah kimsenin başına gelmez

0 oy
(338 puan) tarafından

Bende Sivad tayım burdada cok var parkta çimene oturmasada yapisirmiki

(26 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum ki canım 

0 oy
(2,565 puan) tarafından

Uc gun önce piknikteydik aklima geldi evde oglani soydum baktım şükür bisey yok adanada görüldü mu bilmiyorum ama daha görmedim duymadim ins olmazda bende korkuyorum 

0 oy
(5,668 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DKunXgpoZSN/?igsh=emhndG83N2kyeWY3

Bugun instagramda bir doktorun tarifine denk geldim. Denemedim ama deneyecegim.

0 oy
(726 puan) tarafından

2 diş sarımsak yuttur kokusuna sokulmuyormuş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
16 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Melek.06 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,795 soru

24,035,527 cevap

328,903 kullanıcı

...