Ya kadın demekki banyoda kaymaktan korkuyor yıkadıktan sonra eşine verdiğini söylemiş. Bu gayet normal bir durum. Sorduğu soruya cevap vermek yerine onu irdeleyici şekilde yazmak hoş değil.
Banyo içi kaydırmaz taban al duşa kabin önü içinde paspas ser demek yerine başka şeyler demek yardımcı olmak için o postta yorum yapan nerdeyse yok var.
Doğru bildiğini yapmaya çalışıyor kaldıki kek de dediği gibi sağlıklı bir şey değil fakat şuan rafine şeker o kadar popüler ki kreşlerde meyve suyu kek ikramı yerine alternatif leblebi kuru üzüm versen çocuklar yüzüne bakmıyor çünkü alışılmış paketli gıdalara. Ben Pakize hanımın tutumunu aşırı bulmuyorum. Sütlaça bal yerine direk trabzon hurmasını plendırdan çekince aynı puding kıvamında oluyor. Çilekli yoğurt verilebilinir. Karadut zamanı karadutlu ballı yoğurt verilebilinir.
Paketli gıda annelerin işine geliyor.
Ben de mümkün mertebe vermiyorum.
Oğlum kamu spotu gibi biri şeker uzatsa dişlerim çürür diyor.
Markette elinde çikolata gördüğü çocuklara çok zararlı dişlerin çürür diyor.
Tabi ben yemesin derken eşim kek kurabiye alıp veriyor meyve suyu da veriyor. Oda babası sonuçta yesin onunda canı var diyor. Ben verme diyorum bak alerjik çocuk dikkat edelim diyorum. Düşünün patates kızartması dahi vermiyorum. Misafirliğe vs gidelim oda alışmış biri ye dese yemez yasak bu bana der. Tabi keke dayanamıyor o kadar markete gideriz tadını bilmediği hiç bir şeyi alalım demez sadece gider kek alalım der ben almam tutumum değişmez. Ben sana yaparım evde derim ve evde yaparım.