+2 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 🤗 

Akşam menüde neler var 

Bayramınız nasıl geçti gönlüze göre oldumu herşey 

Benim herşey gönlümce oldu Rabbime şükürler olsun 

İlk gün evdeydim yedik içtik yattık 

2 ci gün Eminönü yaptık boğaz turu attık gezdik dolaştık eve geldik en sevdiğim kahvemide kilo hesabı aldım 

3 cu gün ailem geldi bizden kurtulacaginimi sandın dediler 🤣 gece 3 e kadar yedik içtik eğlendik 

Bı ara ev sahibi ile atistik ama yapacak bir şey yok oda tadı tuzu biberi olsun dedik sebebi şu oldu benim abim sakat bir ayağı kalçadan yok ve evin içinde ziplayarak biyere gidiyor ve çocuğun tek yaptığı otur odasından balkona geçmesi ki benim oturma odası altı boş oda onun balkon onun kapı girişi ve ben bunu ona dedim abla abim gelecek durumu bu diye idare edebilirdi neyse 

Son gün yine evdeydim akşam üzeri eşim 3.4 saat arkadaş larinin yanına gitti geldi 

Şimdi yemekleri yaptım 

Vaz geçilmez tarhana çorbası 

Sulu pattis yemeği 

Ve makarna 🤣🤣🤣

Ve kahve saatim 

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Ohh Ellerine emeğine sağlık canım benim afiyet olsun MaşAllah sana :)) 

(6,777 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 

(1,468 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun canım :)) 

-Reklam-
0 oy
(7,182 puan) tarafından

Annemlerdeyim menuyu o duşünsün ama buyuk ihtimal bahceye ateş yakicaz kizartma yapicak. 1.gun yogundu 2.gun evdeydi 3.gun gezdik 4.gun evdeydik bugun de anamlara geldim oglum uyudu simdi bende koltukta yatiyom

(6,777 puan) tarafından

Oh en güzelini yapiyorsun

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Eline sağlık canım afiyet olsun.

Gözünüz aydın.

Benim arefe günü gece 2 ye kadar hazırlık yaptım. Bayram günü dokuz gibi kalktık kahvaltı yaptık eşimin ablası eşi kardeşleri eşleri çocukları gelinleri hep beraber geldiler. Yemek yediler köfte sütlaç komposto i vs. Sonra çaya eltime geçtik ordan halasıni ziyarete gittik kardeşine ablasına gitik. Akşam sekizde eve geldik. İkinci günü anneme gittim oradaydım akşam geldik eve.

Pazar günü bziimiker geldiler görümcem gelmedi onlarda geldiler. İki gündür de evdeyiz çok yorgunum hep uyuyorum 😊😊😊😊

0 oy
(2,120 puan) tarafından

Sever tava yaptım bize çocuklara pilav balkonda oturuyoruz şimdi onlar dönüyor 

Soğuk kahve yapacağım şimdi

Aşkım olsun 

0 oy
(6,894 puan) tarafından

Bayram çok dolu dolu geçti son gün evdeydim dinlendim aperatif  yedik bugün sen bu sıralar kahvenin yanında enerji içeceğide tüketir oldun oda artık vazgeçilmezin olmuş afiyet olsun inşallah

0 oy
(18,724 puan) tarafından

Aleyküm selam canım.. Bayram hem güzel geçti hem kötü geçti. Eşim hastaydı safra kesesinde taş ve çamur var diye bayramı hep hastanede geçirdi. Bugün de yatış verdiler. Safra kesesi şişmiş diye ameliyat yapmıyorlar insin diye önce tedavi görecekmis falan. Bayram biraz sancılı geçti eşimden dolayı. Annemler kardeşlerim gelmişti onların yanına gidip geliyordum kafam dağılıyordu biraz onlarla. 

0 oy
(3,383 puan) tarafından

Aleyküm selam. Afiyet olsun. Bende taktım kafaya kendim ilk defa tarhana yapacam.Aldıklarım yetmiyor sonra da market tarzı aldığım yerlerdekiler yağ kokuyor. Anneme geldim menü annemdem

image

0 oy
(25,046 puan) tarafından

Patlıcan Musakka 

Pilav 

Cacık 

Karpuz keserim bide ortaya 2 günde 9 kilo karpuzu yedim ya 😃😃😃

İlgili sorular

+7 oy
15 cevap 920 göst.
+4 oy
6 cevap 331 göst.
+3 oy
10 cevap 374 göst.
11 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 515 göst.
8 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,275 soru

24,166,929 cevap

335,652 kullanıcı

...