Merhaba kızlar bu aralar çok bunalmış vaziyetteyim iş arıyorum deneyim dolasıyla bulamıyorum sanki okumak artık suç oldu bilseydim zamanında okumaz iş öğrenirdim kpss deniyorum olmuyor stresten sürekli bir şeyler yiyorum özellikle beni anlık mutlu edecek şeyler çok kilo aldım bu yüzden de .
Sizce evli çocuğu olmayan bir kadın çalışmak zorunda mı ? Çevremden hep böyle bir baskı hissediyorum belki bana öyle geliyordur ama bilmiyorum ..
Lütfen yargılamayın gerçekten iş bulamıyorum küçük bir yerdeyiz bir iş bulmuştum ama kasa kısmında çok zorlandım çıktım neyse bunları geçiyorum artık iş bulmaktan da vazgeçtim açıkcası
Spora gidip aldığım kiloları vermek istiyorum ayrıca açıktan hayalim olan ancak okuyamadığım bölümü okumak istiyorum ama 4 yıl ... Yaş olmuş 26 ??
Bir yandan bakıyorum eşinin sayesinde onun is yerinde çalışan insanlar bana okumuş ama doğru düzgün sesi cikmayan insanlar var diye laf sokuşturur ağrıma da gidiyor ..
Bir yanım diyor kalk kız kendini bu adama feda etmek zorunda değilsin git sporuna bak kendine bakımını şeyini ihmal etme
Tekrar istediğin bölümü de oku iş bulursan hem okur hem çalışırsın bulamazsan da okuduktan sonra oradan denersin şansını
Bir yanımda diyor otur evinde evi ihmal etme ama etmeyince sanki değer kıymet mi biliniyor
Birde eşim para konusunda sıkı çalışmak istememin bie nedeni de buydu açıkçası spor salonuna neyle gideceğim okulun harcını nasıl yaptıracağım kendime nasıl bakacağım ....
Bir bilezigimi bozdursam eşime hak geçer mi ?
Fikirlerinizi söyleyin dertleşelim lütfen ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız