0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (435 puan) tarafından

Kızlar 4.5 ay önce doğum yaptım doğum kilomu verdim ama yıllardır bu ayva göbeği hep var. Pantolonun düğmesini kapatınca hemen löp diye göbek üste geliyor. Çok kiloluda değilim 56 kilo1.60 boyundayım ama göbek rahatsız ediyor. Fenomenlerin önerdiği bromealin birde kahveler falan var güvenemiyorum, evde nasil bir detoks hazirlayabilirim veya bu ürünlerden kullanıp memnun olan var mı alsam mı? Korse kullanıyorum çoğu zaman ama havalar sıcak artık rahatsızlık veriyor, bikini giyincede korse giyemem diye eritmek istyrm

4 Cevaplar

0 oy
(3,389 puan) tarafından

mekik çekeceksin, boşver kahveyi falan

(435 puan) tarafından

Ya şimdi çekmeyi deniyordum ama yok kalkamıyorum 😅

-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından

Egzersiz yapıp yağ şeker glüteni kesiceksin başka çaresi yok bende aynı senin gibiyim diyetisyene gittim hatta yapamıyorum diye bunları bırakman lazım dedi sana diyet listesi veremem normal kilodasın

(435 puan) tarafından

İşte birakabilsem keşke bende

0 oy
(22,625 puan) tarafından

Ekmek un şeker içeren her şeyi kes ve mutlaka spor yap 

(435 puan) tarafından

Ekmek,un ve şeker malesef hayatımın tam merkezinde :/ birakcam inşallah 

(22,625 puan) tarafından

Ah bırakabilsem ben de ama gerçekten beyaz ekmeği bırakınca göbek çekiliyor 

(435 puan) tarafından

Bu günden itibaren bırakıyorum o zaman

0 oy
(4,324 puan) tarafından

Valla o dert bende de var 48 kiloyum onumde kocaman gobek ferace giyiyorum ben kimse gormuyo ama ben mutsuzum bu halimden napcam nasil erittcem bilmiyorum o kahveler detoxlae falan bolgesel eritmez ki butun vucuttan gider bu sefer daha cok zayiflardin gobekte kuculsede yine kalir hatta gobegin bile sarkabilir kilo kaybindan bence korse giyip spor yapmak lazim ben mekik cekmeyi dusundum ama etki eder mi bilmiyorum bakalim denicem 

(435 puan) tarafından

Ya mekik çekemedim ama zorlarim çekmeye, iki gün sonra unutuyrm, yuzden ve tüm vücuttan zayıflamak istemiyrm çocuk gibi kaliyrm sonra 

(4,324 puan) tarafından

Iste bende kilo almaya calisirken yanlislikla gobegim oldu ben hep zayiftim dogumdan sonra herkes karnini sarar korse giyer bana sarma zaten zayifsin kuculmesin dediler ama geri kalan kilolari yani odemi atacagimi soylemediler cocuk 6 aylikti ayva gobekle 48 kiloya dustum hatta iyi halim hastalandim 41e kadar düştüm sonra boyle olmaktansa kilo alayim bi sekilde gobegi eritirim dedim 48e kadar ciktim tekrar 55e kadar cikayim sonra mekikle gobegi eritirim diyorum bakalim nasipse 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 133 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 456 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
17 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ........isimsiz (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,585 soru

23,973,426 cevap

326,171 kullanıcı

...