+2 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

Kızlar sezeryan göbeğim zaten vardı bu aralar göbeğim bişey yiyip içsem top gibi şişiyor sanki 3-4 aylık hamile gibiyim, dün resmen parkta bana tanıdığım biri hamile misin dedi bu arada kilom 54 filan sadece göbek var bende ne yesem göbek olarak geliyor bölgesel zayıflamamı yapmam gerekiyor ne yapmalıyım

2 Cevaplar

+1 oy
(8,680 puan) tarafından

kelin ilaci olsa kendine surer misali kimse cvp vermemis😂😂 cunku boyle bir yöntem yok😂😂 zaten zayifsin  kilo ver erir mantigi sende islemez. spor yapsan nekadar toplayacak zaten toparlanacak etitilecek yag yok bedeninde. senin tek care   cuk cuk cuk lipo:) popon kucukse 360 bbl . karindan yan tasiklardan belden sirttan falan cuk cuk cuk yaglari alip basiyorlar popoyo . ince bel duz gobek kavisli sirt firlak cikik kalca . mukremin kadar tabi abarti da dogali gayet taş beton hatun yapar

(116 puan) tarafından

Kız lipo ya ne gerek var spor yapsam göbeği toplarım oda bir ameliyat sonuçta niye bıcak altına yatayım. Okadar yağ yook bende sırtta belde pek bişey yok. Evet kalçam çok büyük değil ama göbek var işte göbek yerine kalçaya gitse kilo tamam ama bide 1 buçuk yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum oda şişlik yapıyo bende bırakcamm artık bakalım ne olucak spora gitsem düz göbek kalca yaparımda ben eşim izin vermiyor :) 

(8,680 puan) tarafından

sporlada gtmio yaa ne bilim . cocuklara bakan olsa ne gerek var diyen annem olmasa ben yatarim valla bicak altina . sihirli degnek degmis gibi hüp diye cekiyorlar yaglari. tamam uc dort hafta eziyet aci cekiosun korseler onlar bunlar ama deger:) sadece annemden korkuma bunislere girismiyorum

(116 puan) tarafından

Nasıl gitmiyor ki ben tiktıkda görüyorum spor salonlarına yszılan insanlar 6 ay içinde vücut yapıyot dümdüz göbek kalça squat filn baya değişiyotsun evde yetersiz kalıyot insan valla ben sezeryaba zor yattım zaten ona hiç yatamam kesiyolar dikiyolar gereksiz iz kalır filan istemem

-Reklam-
0 oy
(726 puan) tarafından

Karin eritme sporu ac yap canim suan bede hem yediklerime dikkat ediyorum diyet yapiyorum hemde spor yarim saat bide korse kilot var onlardan al giy baya iyi oluyo bide taytdan daha rahat keske ilk dogum yaptimda ondan giyseydim diyorum hep

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 461 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
9 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .misafir.kullanici. (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
17 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ........isimsiz (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,986 soru

23,979,584 cevap

326,427 kullanıcı

...