0 oy
256 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (356 puan) tarafından

Eşimi arkadasi aradı yarın mehmetler bize geliyor sizde gelin çaya diye.esimde Mehmet'i ariyimda kaçta gidecekler miş diyor hayır arama dedim.niye diyor

Mehmet Ali'yi arayıp size gelmek istiyoruz dediğinde 

Seni mi aradı abi biz gidicez sizde gelin diye hayır ev sahibi düşünüp usulün bizi de çağırmış .sen bir daha Mehmet'i niye arıyorsun ben bu konuda haksız mıyım arkadaşlar 

Bana seninde bu huyunu hiç sevmiyorum diyo bnm düşünceme saygısı yok  huylarimi sevmiyo bu kaçıncı ama artık bağırıp çağırıp kndimi anltmaya çalışmıyorum yıldım uzaklaşıyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
(4,017 puan) tarafından

Yakin arkadaşsa arayıp sorabilir ne var ki bunda. Aynı anda gidelim diye. Erkekler bu kadar bizim gibi ayrıntılı ve abartılı düşünmez. Ki bence de abartıyorsun.

-Reklam-
+1 oy
(22,975 puan) tarafından

Ev sahibi davet eder Mehmet'in biz gidiyoruz sizde gelin demesi ne alaka yanlış anlama canım başka sorunlar varsa bilemem ama ben bu konuda ki tavrını anlamadım eşin çokta absürt bir şey yapmıyor bence 

(356 puan) tarafından

Eşim niye Mehmet'i arıyor bnde onu diyorum bizle bir plan mi ypmis hayır ev sahibi aramış davet etmiş tamam gideriz zaten 

Bu mehmetler yarın başka bir yere daha gidicek o kisiylede konusurkn dedi onlar gelcek sizce gelin tamam dedim eşim diyorki mehmeti cagirsin hep beni çağırması gidesim yok vs.

Tamam mehmetler şehir dışından geliyo normalde hep beraber anlaşılıp bir akşam geçirilirdi ama şimdi n oldu anlamadım Mehmet niye arayipta abi buluşalım oturalım vakit geçirelim hep beraber deniyorsa ayrı ayrı takılıyorlar ama ev sahipleri tabikide biZide çağırıyor.ben niye mehmete ne zaman gidiyoruz vs diyim bu durumdayken muhatabım Mehmet mi  

(356 puan) tarafından

Bu arada evet dolmusluk var ablaları 2 çocuğu kolik yaslari 1.5 ara buyuturkn yardım etmeyi bırak köstek oldular.ablalari bir kere beni arayıp çağırmadi hep eşimle muhatap  vsvs bu tarz şeylerin kavgasını çok yaptik

(22,975 puan) tarafından

Eşin denk getirmek istemiş olabilir gerekli mi bence değil ama bağırıp çağırılacak bir mevzu da değil bence gereksiz gerginlik olmuş 

(356 puan) tarafından

Yok be bişey demedim tadım kaçtı konusmadim beni içinde nasıl goruyo artık bilmiyorum 5 yıldır ugradihim haksizliklaro dile getirmem onda bu huyunu sevmemek olmuş küçücük bir şeyde bunu söylüyor ya kabukları kaldiriyosadece

(356 puan) tarafından
+1

Biriyle konuşmak iyi grlfi teşekkür ederim cevap verdiğin icin

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Yani onlar geliyo diye sizi de çağıran ev sahibi keşke saat kaçta geleceklerini de soyleseymis. Muallak bı zaman ve davet ettigin kişi baskasina soracak ne zaman bilmem ne diye bı çay için kendi kendine organizasyon yapacak. Saçma ama samimiyete bağlı belki o kadar tepki gostermezdim. Erkekler bizim gibi ince ayrıntılı ya da fesat dusunmuyo :)

0 oy
(108 puan) tarafından

İyi de onlar sizi davet edemez kim onlar kendileri gidicekmis. Muhtemelen onlara da sormuştur ev sahibi. Sizin için sıkıntı yoksa onları da davet edeceğim diye. Eşinizin arayıp sormasinda bnce sıkıntı yok. Başkasının evine giderken sizi çağırması ayıp zaten. Bnce her şey usulüne göre olmuş. Ha baştan iki erkek analasip soraaydi biz iki aile size gelmek istiyoruz o ayrı. Ama bnce şuan sıkıntı yok 

(356 puan) tarafından

Evet normalde hepberaber anlasilip yapılırdı plan ama şimdi dediğiniz gibi ev sahibi bize sizde gelin dedi daha sonra saat içinde arayıp. Söyledi zaten.benim kızdığım diğerini arayıp kaçta gidyoz diye soracak olması idi neyse olan oldu guzle bı akşam gecirdik

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,962 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (1,735 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 506 göst.
+2 oy
22 cevap 703 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı