0 oy
146 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,067 puan) tarafından

Kizlar u y uz  olduk kremi kullandim haftada bir Kere imis malesef bebegimde bulasti yüzune başina simdi gögsu kizarmis dün onuda kremledim evde baska neler yapsam dogal hemen gecse bu illet

6 Cevaplar

0 oy
(3,449 puan) tarafından

Bizde geçirdik sabır gerektiren bir süreç Allah yardımcın olsun biz 25 günde atlattık ailecek tedavi şart. Her gün giyilen kıyafetler çarşaflar ne kullanılıyorsa 60 derecede yıkanmalı ve herşey ütülenmeli. 

Kükürtlü sabun alın çoook iyi geliyor her gün onunla vücudunuzu yıkayın. Ben sirkeli su hazırlamıştım sprey şişesine evin koltuk halılarını süpürür arkasından perdelere halılara koltuklara sıkardım. 

Zor bir süreç ama geçiyor 

(1,067 puan) tarafından

Ütu yapamiyorum bebegim kücuk durmuyor kurutma makinasi sicak kurutuyor ana olurmu acaba 

(1,067 puan) tarafından

Yurt disindayim kükurtlu sabun yok 

Beyaz kalip sabun al dedi annem doktor oyle demis sabah aksam banyo yapiyorum sirke de dökuyorum

-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından

Bu kremi sürüyorsunuz üç gün sürüyosun sonra kıyafetleri 60da yıkıyosun 

image

0 oy
(14,608 puan) tarafından

Tek çözüm eczane kükürt karışımı 

Boşuna loston krem para harcamayın 

Yetişkin bebek hamile için ayrı hazırlıyor

Eve giren çıkan herkes aynı anda surun uç gün sonra yıkanın

Aşşada yazmışlar hijyen kuralları zaten 

Çok geçmiş olsun küçük bebeğimle üstelik hamileyken olduk allah bir daha yaşatmasın 

0 oy
(843 puan) tarafından

Limonu biraz sulandır sür biraz da içir parazitleri yakıp öldürüyormuş

0 oy
(2,705 puan) tarafından

Evde ne varsa 60 derece de yıka. Yıkayamadıklarını torbaya bas ağzını sıkıca bağla bir hafta on gün öyle kalsın. Uy.uz bir asalakmış havasız poşette kalırsa ölürmüş. 6 yıl önce bende olmuştum lohusayken. Bu şekilde yaptık evi resmen baştan aşağı kırkladık. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursunuz

0 oy
(441 puan) tarafından

Canım tek çözüm Ziver tablet eczaneden al kiloya göre kaç doz icilecegi yazıyor ben 70 kilo 4 hap birkerede içtim 1 hafta sonra tekrar içtim geçti çok şükür 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 72 göst.
27 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde GizliAy21 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hayalperestbirealist (3,033 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 317 göst.

Kategoriler

1,474,312 soru

24,137,594 cevap

334,373 kullanıcı

...