+2 oy
277 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (911 puan) tarafından

Kızlar ben artık bittim eşim şehir dışında çalışıyor **** olmultu bilmedi gelince ben hamileydim bana bulaştı oğlum 4 yaşında ona bulaştı gezmediğim doktor ilaç tedavi karnımı heryerimi parçalıyordum kan akıyordu uyku uyumuyorduk zaten oğlum ağlıyordu anne ne olur beni kaşı daha kükürtlü sabunlar, çamaşır suları,çöp poşetinde bekletmeler makineye herşeyi atmalar geçemedi özel devlet bütün hastaneler bölümleri gezdim kan bile aldılar yok verdikleri düzeltmesi bizi 6aydır kaşınıyorum dün doktor artık benim bacaklarımı gördü ayy dedi ne hale gelmiş yaralar çizikler hep kan kendim hiç oğluma üzülürken oğlumda 5 aydır kaşınıyor şimdi 50 günlük bebeğim ne hale geldi herşeyi ayrı yıkadım çok dikkat ettim yinede bulaştı kurtaramadımm uyumuyor sürekli ağlıyor daha minicik ama heryeri yara kaşınıyor şimdi içim yanıyor ne yapacağım ben çamurlu ilaca yine döndük bebeğe nasıl süreceğim Allah'ım yardım et keşke ben 1 yıl daha kaşınsaydım bebeğim böyle olmasaydı o minicik elleri hep dökmüş heryeri berbat ahh ahh dili yok anlatamıyor ben 11 yaşında oğlum 4 yaşında oğlum bide bebekte var halılar yıkamaya verdim yine perde koltuk ne varsa siliyorum temizliyorum her yer çamaşır suyu ile siliyoruz her şey 60 yıkanıyor kükürtlü sabun bitirdik sert kese yapıyoruz daha tükendim o ağladıkça içim sızlıyor 

10 Cevaplar

+1 oy
(324 puan) tarafından

Günde 41 defa önce kendine sonra bebeğine Ayetel kürsi oku canım 

Doktorlar çare bulamıyorsa nazardandır 

3 gün devam et okumaya 

Kalem sureside Felak nas sureside fatiha sureside ihlas sureside okuyabilirsin ama 41 kez oku 

Allah şifa versin inşallah 

(911 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun denemeye başlıyorum inş geçer çok ağlıyor 

(324 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun canım geçer merak etme ❤️

-Reklam-
+1 oy
(187 puan) tarafından

Acaba resmi varsa sadece elinin veya en çok sivilcelerin olduğunu yerin resmini atar mısınız

(911 puan) tarafından

image

vucüduda diğer yorumda 
0 oy
(22,689 puan) tarafından

Ah ya okurken içim gitti. Allah'ım şifalar versin tez zamanda ☹️

(911 puan) tarafından

Allah razı olsun inş 

0 oy
(8,161 puan) tarafından

Ben bununla alakalı bir post açmıştım. Bakabilirsin

(8,161 puan) tarafından

Denedin mi

(911 puan) tarafından

Taze nane sürttüm ama etki etti mi bilmiyorum ki bebek ya emin olamıyorum kaşınıyor mu diye

(8,161 puan) tarafından

Uyuza faydası oldu mu merak ettim

(911 puan) tarafından

Sürttüm canım cildine iyi geldi hatta kekiği de kaynattım sürdüm o sivilceler kurudu iyi gelmiş olabilir 

(8,161 puan) tarafından

Olabilir canım. Rabbim şifa ve rahmet etsin. 

0 oy
(187 puan) tarafından

Canım İnşallah bir an önce geçer çünkü aynacıyı ben de yaşadım Çok zor bir şey Rabbim kimseyi yaşatmasın benim bebeğim Zaten 50 günlükken falan olmuştur yani hiç şeyini doldurmamıştı ben de gebeliğim de uyuzdum ben karışım ve losyon kullanarak geçti doğum yaptım bu sefer bebeğim 50 günlük falanken işte oldu doktora götürdüm losyon yazdı losyon gerçekten Çok işe yaradı şükrediyorum şu an gerçekten bebeğim o kadar çok acı çekiyordu ki gece de ağlıyordu elin ağzına götürüyordu yere sürtüyordu hep yara yapmış diye İnşallah sevgi de geçer sen de bir losyonu dene çok iyi geldi yani benim bebeğime her yeri temiz tutmanız gerekiyor özellikle Bebeğin beşiğini çok temiz yıkamanız gerekiyor çarşaflarını falan iki günde bir değiştirin

(911 puan) tarafından

Acaba losyon adı neydi bana sadece o çamur gibi olan ilacı sür dedi 

0 oy
(4,526 puan) tarafından

Kabın içine sirke koy sirkeli suyla yıkanın sen ve 2 büyük cocuk. Ay çok zor bir süreç rabbim tez vakitte geçirtsin inşaAllah  koltuklara örtü filan kullan onları da 60 da yıka. Nevresim vs onları da gün aşırı yıka. Buharlı temizleyici varsa evinin her yerine tut

(911 puan) tarafından

Öyle oldu sirkeyi sürdüm yıkamadım 3 gün kaldı sürekli vurdum ama etki etmedi onu da denerim, makine zaten hiç durmuyor inan hep 60 ev çamaşır suyu kokuyor oda oda dezenfekte ediyorum yine 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Nane yağı kullandın mu

(911 puan) tarafından

Yok iyi gelir mi bugün de internet de lavanta yağı gördüm 

(1,444 puan) tarafından

Ferahlatıcı etkisi var

0 oy
tarafından

Canım uyu.z olduğuna emin misin ?

(911 puan) tarafından

Evet doktor dedi **** diye bilmiyorum yani onlar da yanılmıyorsa bilemem 

(911 puan) tarafından

Bu dünkü hali bugün daha kötü

image

0 oy
(5,679 puan) tarafından

Benim esimde olmustu sadece bacaklarinda, bende ve oglumda yoktu ama ogluma losyon (ismi xabion, yasini soylersen eczaci ona gore verir) bana ve esime 3 gun boyunca wilkinson pomad surduk ve evde sadece 1 oda kullandik. Evde kullandigim kullanmadigim camasir nevresim ne varsa yikadim. Koltuklari, halilari, yataklari yikattim (buharli ozellikle) ama sermedim. Ustune de oturmadim. Dedigim gibi tek oda da yasadik. Orda yattik orda oturduk. 3 gun boyunca tedaviyi uygulayip en son keselenerek yikandik. 3 gun kaldigimiz odadaki tum nevresimleri de attim. Yikamadim bile dusun. O odadaki koltuklari da yikattim. Sert zeminleri de oyuncaklarda dahil camasir sulu su ile temizledim. Yayilmadan gecti sukur. Dikkat etmen gereken sey tedavi bitene kadar tek yer kullanman. Yika yat yine oraya bulasiyo bosuna kendine eziyet oluyo yeniden temizlemek. Arti evde bulasan bulasmayan kim varsa ayni anda tedavi olmaliydi. Yani kucuk bebegine yasina uygun losyonlar var surmeliydin. Onun daha yeni oldugu icin mumkun mertebe tum kiyafetlerini gunluk en az 60 derecede yikayip utulemen ve her gun losyon surmen lazim. Sizinde tek odada yasayip ordaki esyalari da her gun yikamaniz yikayamiyosanizda mutlaka supurmeniz gerek. Yerlerini silmeniz gerek. Cok zor Allah yardimcin olsun.

(911 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun detaylı anlatmışsın bebeğime losyon vermediler sadece wilkinson pomad sür dedi acaba bebeğe hangisi verilir losyon

(5,679 puan) tarafından

Wilkinson kokusu da agir bi ilac cocugu rahatsiz edebilir, Xabion var eczanede. Buyuk oglum anaokuluna basladiginda sinifinda u.yuz olan bir cocuk varmis. O zaman kucuk oglum 4 aylikti. Eczaneye tedbir icin sormustum olur mu diye, yasina gore xabion losyondan verdi. O da kukurtlu bi losyon. Sor sana verir cocuklarina uygun olanini.

(911 puan) tarafından

Kokusu berbat ama katlanıyoruz haftayada onu alıp süreyim şifa olsun inş geçsin çok yazıktır 

0 oy
(301 puan) tarafından

Ya kıyamam hele çocuklara kremlerini sur canım Rabb'im yardımcın olsun inşallah çok üzüldüm🥺

(911 puan) tarafından

Derdini anlatamıyor gözümün içine bakıyor içim gidiyor o kadar üzgünüm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
23 Ocak 2025 Moda kategorisinde -HoneySeptember- (11,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (480 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap