ahaha son cümlendeki tespitinde çok haklısın. ilk defa biri bu nicki neden seçtiğimi anladı burada. Bu konuda çok ciddiyim, alelade seçmedim bu nicki.
bu şarkıyı biliyorsan özellikle onu seçtim çünkü. zamanında her şarkısı trt tarafından yasaklanan şenay, (yasaklanan şarkıları da sev kardeşim, hayat bayram olsa gibi şarkılar) . trt tarafından komunizmi teşviklediği için yasaklanıyor, o da bu şarkıyı yazıyor. anlamsız sözler içeren bir şarkı, hadi al bunu da yasakla diyor trt ye ama yasaklanmayan tek şarkısı bu oluyor.
benim bunu nickname olarak seçme sebebim de bu. umursamazlık değil de başkalarına doğru gelmeyen şeyler burada agresiflik gibi şeylerle linçlemeye çalışıldığı için özellikle seçtim. herkes kendi gibi düşünmeyenleri kavgacı, agresif ilan edip linçlemeye çalışıyor. tam da bu yapıya inat olarak buradayım.
gerçekten beni bir şekilde de olsa anladığın için teşekkür ederim. Bu yazımda alay yok, bir şey yok. tartışmak için de yazmıyorum. çünkü konu rezeneden bambaşka bir yere geldi. bunun sonu yok.
sevgiler.