+1 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından

Bebeğim 15 günlük ve gazı var mustafa verdim üstüme katıp ama ne kadar işe yarayacak ne zmn geçirecek bilmiyorum kullanan var mı bebek gazı için ne yaptınız

2 Cevaplar

+1 oy
(5,501 puan) tarafından

bebeğe hiçbir şey verilmez. muskatı sen kullan. yemeklere at çayını iç. kimyon gibi ama bebeğine verme 

(289 puan) tarafından
+1

Oğlum da da vermiştim bişey olmadı gazı içinse hatırlamıyorum zamn çok geçti 

(5,501 puan) tarafından
+1

bir şey olmadı diye bir şey yok. bie şey olup olmadığını çocuğun belki 40 yaşına geldiğinde anlarsın. bu tarz şeyler bebeğe verilmez. kaldı ki su bile vermeyin diyen doktorlarım bir bildiği vardır sanırım 

-Reklam-
+1 oy
(725 puan) tarafından

Ben bir buçuk aylıkken rezene çayı verdim bir çay kaşığı iyi geldi 

(289 puan) tarafından
+1

Ne kadar iyi geliyo mesela ne zmn geçiriyo sancıları düzeliyor mu

(5,501 puan) tarafından
+1

rezene dna hasarına sebep olur ve asla bebeklere verilmez. 4 yaşından önce

(725 puan) tarafından

Ben verdim ve çok şükür bir sorun görmedim aksine kullandıktan sonra çok nadir sorun yaşadım ki eskiden de veriliyormuş ayrıca benim kullandığım rezene de Irak'tan geldi o burdakine göre biraz daha etkili tabi bebekten bebeğe değişiyor 

(5,501 puan) tarafından

dna hasarı şimdi ortaya çıkmaz zaten. yıllar yıllar sonra bu hastalıklar da nereden çıktı diyoruz ya. hıhh işte o eskilerin bize verdiği şeylerden. eskilerin yaptığı şeylerin yüzde 90ı yanlış zaten.

onlara göre yenidoğan bebeklerin ağzına tükürmek de doğru, yağlı salçalı yemeğin suyundan vermek de doğru. 

eskiler de yapıyormuş kafasından çıkın bence

(725 puan) tarafından

Sen bebeğini kendi yöntemlerinle büyütürsün bende doktorun dediği şeyleri dinliyorum ve emin ol ki doktorum bana su verebileceğimi ve de çok rahatsız olacağı durumlarda rezene verebileceğimi söyledi demek ki eskilerin her dediği yaptığı yanlış değilmiş 

(5,501 puan) tarafından

benim doktorum da katiyen yasaklılar listesine aldığı için ben de onu dinleyerek büyütüyorum.

ayrıca yukarıda su demedim, yemeğin yağlı suyu dedim cevabımda. size de doktorunuza da hayatta başarılar diliyorum. hoşçakalın

(725 puan) tarafından

Ben nedense sizin herhangi bir posta güzel bir yorum yaptığınızı görmedim hep aynısınız bence biraz değişin bu konuda bende size bu asabilik konusunda başarılar diliyorum 

(5,501 puan) tarafından

beni takip ettiğini bilmiyordum canım teşekkür ederim😘

(725 puan) tarafından

Seni görmemek imkansız senden başka bu kadar karamsar insan bulmak çok zor her konuda karamsar agresif ve de ağzından iyi laf çıkmayan ki adından da anlaşılıyor yazılanları ne kadar umursadığın honki ponki

(5,501 puan) tarafından

ahaha son cümlendeki tespitinde çok haklısın. ilk defa biri bu nicki neden seçtiğimi anladı burada. Bu konuda çok ciddiyim, alelade seçmedim bu nicki. 

bu şarkıyı biliyorsan özellikle onu seçtim çünkü. zamanında her şarkısı trt tarafından yasaklanan şenay, (yasaklanan şarkıları da sev kardeşim, hayat bayram olsa gibi şarkılar) . trt tarafından komunizmi teşviklediği için yasaklanıyor, o da bu şarkıyı yazıyor. anlamsız sözler içeren bir şarkı, hadi al bunu da yasakla diyor trt ye ama yasaklanmayan tek şarkısı bu oluyor.

benim bunu nickname olarak seçme sebebim de bu. umursamazlık değil de başkalarına doğru gelmeyen şeyler burada agresiflik gibi şeylerle linçlemeye çalışıldığı için özellikle seçtim. herkes kendi gibi düşünmeyenleri kavgacı, agresif ilan edip linçlemeye çalışıyor. tam da bu yapıya inat olarak buradayım.

gerçekten beni bir şekilde de olsa anladığın için teşekkür ederim. Bu yazımda alay yok, bir şey yok. tartışmak için de yazmıyorum. çünkü konu rezeneden bambaşka bir yere geldi. bunun sonu yok. 

sevgiler. 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 53 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sunshine (92 puan) tarafından soruldu