Bilgisi olan
Biz faydasını görmedik
Banada arkadaşım söyledi akşamları ozllikle ver dedi
Denemek isterseniz deneyın. Çocuktan çocuğa fark edebilir ben de aksam yatırmadan önce veriyorum kilo yapmadı. Kilosu da az ayrıca keşke alsa
Kaç kilo kaç yasindaki
21 aylık 10 kılo
Kaç aylık bilmiyorum ama cici bebe vermeyin şekerden başka birşey değil aldığı kilo şekerden ve fos kilo olur meyve sebze ilik sulu çorbalar yemekler falan yapın irmikli meyveli muhallebiler yoğurt muzlu süt falan verin tabi bunlar ayına uygunsa
1 yaşında tabiki çorba faln veriyorum.az az ama onuda onerdiler
Kilo ve boyu nedir
Kilosu en son 1yas asisinda 11 boyu da. 84 cm
Kilosu da boyu da gayet guzel benim oğlum 13 aylık kilosu 8.5 ve buna rağmen ben yedirmem cici bebe zararı çok oldukça kendi elinde yaptığın şeylerden yedir. Kimsenin lafıyla hareket etme
Kilosu boyu gayet iyi gereksiz kilo aldırmaya gerek var mı ?
Genel olarak söylüyorum çocuk sağlıklıysa eğer bırakın zayıf olsun yani.
Çocuğun şeker hastası olsun ve endokrin bozukluğu olsun diyorsan ver kilo alımından ziyade sağlıklı mı kan değerleri nasıl kişisel gelişimi nasıl bunlara dikkat etmek gerekiyor
Evtte seviyor ve sütü haska ucelrmiyirum vermiyor um
Ürün bebek ürünü diye geçiyor ama bebeklerin almaması gereken miktarda şeker var içerisinde. Boyu kimisi persentil sınırları içerisinde ise kilo alsın diye sağlıksız şeyler verme. Yazık.
Bir faydası yok
Cici bebe cok zararli. İcerisi kimyasal ve seker dolu. Saglikli kilo almaz cicibebeyle.
Sutte artik onerilmiyo zaten. Yogurt,peynir,ayran,kefir falan verin.
Bence boyu kilosu da iyiymis niye kilo almasini istiyosunuz ?
Süt de cici bebe de çocuğa hiçbir faydası olmayan şeyler. Kilosu boyu gayet iyi. Kızım 4,5 yaşında 15 kilo. Boşu boşuna çocuğa şekeri dayayıp şişirme. Hele de gece hiç verme. Reflü olur. 2 kilo alacak diye sağlığından etme çocuğu.
cici bebe şekerdir. fos kilo aldırır. cicibebeden alacağı kiloyu bırak almasın. 2 yaşına kadar mümkünse sıfır şeker.
1,467,311 soru
24,042,902 cevap
329,217 kullanıcı