0 oy
179 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (762 puan) tarafından

Bu gece başlamayı düşünüyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sütün varsa gündüz başlasan daha rahat olur. belki gaz yapar falan gündüz başlaman daha iyi bence

(762 puan) tarafından

Çok sık uyanıyor süt yetiştiremiyorum sağarak veriyorum sık sık sağınca da ağrı yapıyor ucu ucuna yetiyor bu ara… uyku durumum da etkiliyor en azından bi iki gece vereyim toparlayayım diyorum ama gece olduğu için de elim gitmiyor 

tarafından

Allah kolaylık versin istersen bi kaç ölçü dene. Yani ben gaz dışında sorun yaşamadım o da her mamada değildi illaki olacak diye bir şey yokta işte risk alma diye dedim. Süt azsa dene gazını çıkarıp yatırırsın inşallah güzel uyursa seni de dinlendirir

(762 puan) tarafından

Dinlenmek için gece istedim birde gündüz beslenme reddi var sütü bile zor veriyorum bu ayda mamayı sadece gece kabul eder diye düşündüm en çok sütü de gece içiyor sık sık kalktığı için. 4 5 biberon süt veriyorum bazen… gaz sıkıntımız 3. Ayda bitti çok şükür ama sindirim sistemi süte alıştı mama birden ağır gelir ya da kusma durumu olur diye korktum gündüz olunca 5 6 gibi bi deneyim gün aydınlığında. Çok teşekkür ederim :)

tarafından

Tahmin edebiliyorum bende sürekli kucakta pışpışlayarak içiriyordum ama kısa bir sürede geçecek inşallah rica ederim 🌸

(762 puan) tarafından

İnşallah çok sağol ❤️

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

geceyi riske atmaz gunduz baslardim  gece yada ginduz icer normalde ilk baslangici gunduz yap benceama mamaya bir baslarsai. en fazla bir ay okadar bile surmez sutu reddetmesi. sunku sutten tatli mama . mamayi daha cok sevecek zaten sagdigin autude icmek istemeyecek .

(762 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 

(3,600 puan) tarafından

@Casperiye bu tarz konuşmalar bence yapmamak lazım çocukla alakalı birsey bu mama yerse süt içmez diye birsey yok 5 aya giriyorum hem sagdim verdim hem memeden verdım hem mama verdım ne gaz sorunu oldu ne meme reddi oldu 

(9,080 puan) tarafından

mama yersey sut icmez sememin sebebi zaten emmio bebek .  sagarak veriyor . zaten eninde sonunda 6 aya kadar ite kaka zor gidecek . mamak gelirse sut de azalir sagma durumu ile basa cikamayacak bebek hareketlendikce . ama zaten sut birikene kadar mama verecekmis sinra sagmaya devam edecek o yuzden cokta problem olmaz bence. ikisi ayni anda pespese verince kusturuyor yoksa mama ve meme tabiki kombinli icilir bi sagdigini veirr sonraki ogunde mama verilir o normal zaten canim. sagdigi sutu mesela 70 cc sut verip sonra hemen doymamisdir bi 30 yada 60 cc de mama verim deyip ayni anda verince kusturuyor demek istemistim ben

(3,600 puan) tarafından

Yok yok senin tez beni curuteyim bende bazen sagdim 60 cc cikti mesela üzerinde 60 cc mama veriyorum önce anne sütünü veriyoırum sonra mamayi veriyorum gazı cikinca zaten her bebek az çok kusar..yani sıkıntı yok..

(9,080 puan) tarafından

masallah olzaman kuzum ☺️🧿

0 oy
(3,600 puan) tarafından

Bence hayır gece mama daha iyi 4.5 aylik benimde bebeğin mama daha tok tutuyor emince daha sık uyanmak istiyor ben canim ne isterse onu veriyorum bazen mama bazende emziriyorum 

(762 puan) tarafından

Bende ilk bebegimden biliyorum mama daha çok tok tutuyor o yüzden uykusuz kaldığım geceler bari biraz vereyim dedim ama ilk olduğu için de biraz tereddüt ettim sabah 5 gibi verdim anladı sanki farklı olduğunu sütüm de biraz toparlandı süt vermeye devam ediyorum acil durumda mamaya başvururum ileride 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İlk defa mama vereceksem gündüz başlayıp gözlemlerdim ben belki rahatsız edebılır sevmeyebilir riske atmazdım

(762 puan) tarafından

Sabah 5 gibi denedim anladı farklı olduğunu 7 buçukta anca yattı öncesinde sütte verdim o yüzden tok tuttu mu tutmadı mu uyku durumunu nasıl etkiledi anlamadım sütüm biraz toparlandı bir daha vermedim sık uyandığı geceler sıkıntı yaşıyorum tekrar sıkıntı yaşarsam veririm belki 

0 oy
(1,068 puan) tarafından

Ilk defa vereceksen gunuzden ver bak nasil oluyor.Sonra geceye gecersin.Benimkide 4aylik mamayla besleniyor gecede gunuzde.

(1,068 puan) tarafından

Evet hatirladim tabiki.Hamileliyimiz bir gecti senle.Sana mesaj yazmistim cevap gelmeyince girmiyorsun sandim artik.

(762 puan) tarafından

Hamilelik bölümüne girmiyorum artık burayı ara ara kullanıyorum mesaj yazdım oraya şimdi ❤️

(1,068 puan) tarafından

Bende girmiyorum aslinda hamilelik bolumune sana mesaj yazmak icin girmistim.Genelde postlara bakanda isimlerine bakmiyorum o yuzden bilmedim sen oldugunu simdi sen yazdikda baktim

(762 puan) tarafından

İyi denk gelmiş o zaman :))

(1,068 puan) tarafından

Evet canim uzulmustum seni bulamayinca

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 171 göst.
0 oy
5 cevap 426 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.