0 oy
207 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (557 puan) tarafından

Gunde 2.3 biberon pekmezi su içmek zararlı mı sizce. kaynanm yapar pekmezi.kizim çok iciyor olmayınca ağlar

İştahı kapatır mi .iştahı hiç yok

Sade sivi tüketir sut ayran icmez .2.bucuk yasinda.

8 Cevaplar

0 oy
(4,037 puan) tarafından

Pekmez ev yapımı diye içindeki şeker oranı daha tolere edilebilir olmuyor ki. Henüz 2 buçuk yaşında, her gün o kadar vermeyin. Alışkanlıktan ağlıyor, unutturabilirsiniz. 

(557 puan) tarafından

Ewt canım unutturmaya çalışacam.kaynanamlar faydali diye ver demisti.tesekkurler canim.

-Reklam-
0 oy
(6,143 puan) tarafından

pekmez evet iyidir ama dazla tüketimi de şeker olarak depolanır vücutta.

bir şey yemeyip bunu içiyorsa olmaz tabi

1 tane içse neyse çok içiyor 

(557 puan) tarafından

Ewt çok iciyor olmayınca ağlar

Bağımlılık yapmış.tesekkuler canim.

(6,143 puan) tarafından

vermeyeceksin canım, alışkanlıktan ağlar. yaz geldi bi de yanacak çocupı merhaba içi

(557 puan) tarafından

Aynen canim.

0 oy
tarafından

Fazlasi zarar tabiki

(557 puan) tarafından

Ewt kaynanamlar ver bisey olmaz dedi bağımlı oldu kizim .artık yavaştan kesecem.tesekur ederim canim. 

0 oy
(185 puan) tarafından

kuzum o kadar pekmezli su fazla gelir minicik bedene hem diş çürütür hem demir fazlası yapar iştahı da iyice keser zaten sıvıyla doyuyo sanıyo çocuğun gözü başka bi şey görmez olur bi biberonla sınırla günde sabah kahvaltısından sonra mesela sonra da azar azar yemeklere yönlendir

(557 puan) tarafından

Ewt canım çok iciyor kaynanm lar içsin bisey olmaz diyo  teşekkürler canim 

0 oy
(4,476 puan) tarafından

Zararlı mı bilmem ama pek faydası olacağına da düşünmüyorum canım, biberon bağımlılığı yapar tok tutma hissi verir , yavaş yavaş bıraktır.bence haa  kayınvalidenle yaşamıyorsan :) yaşıyorsan önce ona alıştır bıraktırtmayı sonra kızın bırakır inşallah:) 

(557 puan) tarafından

Yok canım ayrı yaşıyorum

. Pekmez iyidir diye veriyordum.ama kizim çok kötü bağımlı oldu.fazla artık. gına geldi.

(4,476 puan) tarafından

Her şeyin fazlası zarar canım, e çabuk bırakır o zaman 

0 oy
(1,689 puan) tarafından

Benim kızım da aynı. Pekmezli suya alıştı ama ben sütü bıraktırmak için vermiştim. Ama mesela 1 biberona 1 tatlı kaşığı koyuyorum. Günde 1 defa istiyor zaten. Günde 1 tatlı kaşığı da zarar vermez heralde. Sen de öyle içine azcik koy ver çoğu su olsun 

(557 puan) tarafından

Artık bu aksam istedi sulu yaptim baya gene iciyor kola kola diyip iciyor :))normalde de eve kola almayız.

(1,689 puan) tarafından

Aynen pekmezi az koyup suyu çok koy ben de öyle yapıyorum 

0 oy
tarafından

Bardakla içse neyse 1 bardak kafi. Kaldı ki havalar çok sıcak 3 biberon çok çok fazla. Biberonu artık bıraktırın. Dişleri çürüyebilir muhafazanAllah. Mesela pekmezi bi tatlı kaşığı yese sorun olmaz fakat sıvı olarak içtiği için kana daha hızlı karışır ve şeker problemi olur. Biberonun ucunu kesin unutturun.

(557 puan) tarafından

Biz önce bi emzigi bırakırsak iyi olacakta biberonda sıkıntı yok öyle pek biberon arayan biri değil.

0 oy
(7,086 puan) tarafından

Benim yeğenim de pekmezli su içerdi fakat sadece biberonda annesi biberonu bıraktırınca mevzu pekmez değil biberonmuş aslında ya bir zararı olmadı seninki de biberonda mı içiyor acaba

(557 puan) tarafından

Ewt canım biberon da iciyor ama biberona bağımlı degil emzige çok bağımlı biberonu biraktirabilorim.kolay 

(7,086 puan) tarafından

Bende denemelisin bak sonra ne oluyor bu arada yeğenimin dişleri perişan sende önlemini almalısın 

(557 puan) tarafından

Benim.kizin da oyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 201 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Delice zeytin (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
0 oy
3 cevap 249 göst.