Gunde 2.3 biberon pekmezi su içmek zararlı mı sizce. kaynanm yapar pekmezi.kizim çok iciyor olmayınca ağlar
İştahı kapatır mi .iştahı hiç yok
Sade sivi tüketir sut ayran icmez .2.bucuk yasinda.
Pekmez ev yapımı diye içindeki şeker oranı daha tolere edilebilir olmuyor ki. Henüz 2 buçuk yaşında, her gün o kadar vermeyin. Alışkanlıktan ağlıyor, unutturabilirsiniz.
Ewt canım unutturmaya çalışacam.kaynanamlar faydali diye ver demisti.tesekkurler canim.
pekmez evet iyidir ama dazla tüketimi de şeker olarak depolanır vücutta.
bir şey yemeyip bunu içiyorsa olmaz tabi
1 tane içse neyse çok içiyor
Ewt çok iciyor olmayınca ağlar
Bağımlılık yapmış.tesekkuler canim.
vermeyeceksin canım, alışkanlıktan ağlar. yaz geldi bi de yanacak çocupı merhaba içi
Aynen canim.
Fazlasi zarar tabiki
Ewt kaynanamlar ver bisey olmaz dedi bağımlı oldu kizim .artık yavaştan kesecem.tesekur ederim canim.
kuzum o kadar pekmezli su fazla gelir minicik bedene hem diş çürütür hem demir fazlası yapar iştahı da iyice keser zaten sıvıyla doyuyo sanıyo çocuğun gözü başka bi şey görmez olur bi biberonla sınırla günde sabah kahvaltısından sonra mesela sonra da azar azar yemeklere yönlendir
Ewt canım çok iciyor kaynanm lar içsin bisey olmaz diyo teşekkürler canim
Zararlı mı bilmem ama pek faydası olacağına da düşünmüyorum canım, biberon bağımlılığı yapar tok tutma hissi verir , yavaş yavaş bıraktır.bence haa kayınvalidenle yaşamıyorsan :) yaşıyorsan önce ona alıştır bıraktırtmayı sonra kızın bırakır inşallah:)
Yok canım ayrı yaşıyorum
. Pekmez iyidir diye veriyordum.ama kizim çok kötü bağımlı oldu.fazla artık. gına geldi.
Her şeyin fazlası zarar canım, e çabuk bırakır o zaman
Benim kızım da aynı. Pekmezli suya alıştı ama ben sütü bıraktırmak için vermiştim. Ama mesela 1 biberona 1 tatlı kaşığı koyuyorum. Günde 1 defa istiyor zaten. Günde 1 tatlı kaşığı da zarar vermez heralde. Sen de öyle içine azcik koy ver çoğu su olsun
Artık bu aksam istedi sulu yaptim baya gene iciyor kola kola diyip iciyor :))normalde de eve kola almayız.
Aynen pekmezi az koyup suyu çok koy ben de öyle yapıyorum
Bardakla içse neyse 1 bardak kafi. Kaldı ki havalar çok sıcak 3 biberon çok çok fazla. Biberonu artık bıraktırın. Dişleri çürüyebilir muhafazanAllah. Mesela pekmezi bi tatlı kaşığı yese sorun olmaz fakat sıvı olarak içtiği için kana daha hızlı karışır ve şeker problemi olur. Biberonun ucunu kesin unutturun.
Biz önce bi emzigi bırakırsak iyi olacakta biberonda sıkıntı yok öyle pek biberon arayan biri değil.
Benim yeğenim de pekmezli su içerdi fakat sadece biberonda annesi biberonu bıraktırınca mevzu pekmez değil biberonmuş aslında ya bir zararı olmadı seninki de biberonda mı içiyor acaba
Ewt canım biberon da iciyor ama biberona bağımlı degil emzige çok bağımlı biberonu biraktirabilorim.kolay
Bende denemelisin bak sonra ne oluyor bu arada yeğenimin dişleri perişan sende önlemini almalısın
Benim.kizin da oyle
1,477,868 soru
24,189,509 cevap
336,828 kullanıcı