+1 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,625 puan) tarafından

Lohusayken soğuk kahve içebilir miyiz ayın 10unda bitiyo 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,402 puan) tarafından

Buz gibi olmasın canım o zaman içilir ne çok soğuk ne çok sıcak ayarla sen 

tarafından
+1

Soğuk olsa nolacak ki

(4,928 puan) tarafından
+1

buz yedim, 50 derece adana sıcağında lohusayken😂 hiçbir şey olmaz

tarafından
+1

Bence de hazır kahve tüketmemeye çalışsa daha iyi olur daha önemli 🌸

(1,625 puan) tarafından

Bebek için sıkıntı diye duydum birde rahim iyileşmiyo ben kahveyi özledim valla 🥲🤣 sıcak havalar da gece kendime ödül vermek istiyorum bir kaşık kahvenin bir zararı olur mu ki

(4,928 puan) tarafından

hazır granül kahve değil de Türk kahvesi, filtre kahve abartmadan içilebilir.

soğuğun da bi zararı yok, kendini hasta etme yeter.

soğuk su içince sütün buz gibi olmuyor sonuçta 😂

(1,625 puan) tarafından

Hazır granül güzel ya

(4,928 puan) tarafından

en zararlı kahve türü. kahvenin çöpü hatta o

(1,625 puan) tarafından

Ama soğuk kahveye o yakisir

(4,928 puan) tarafından

sen hiç cold brew içtin mi? bi de azıcık süt. ondan sonra o çöp kahveyi ağzına sürer misin acaba. al evine filtre kahve ve dene.

ömrümde toplasan 10 kere falan içmişimdir o 3ü bir aradalardan. filtre kahve ile tanışınca o 10 kereye bile pişman oldum. 

tarafından
+1

Zamanında Bir bardağa üç kaşık nescafe katıp içen biri olarak söylüyorum şu an içemiyorum. Hatta geçen güzel oluyordu diye yolculukta denedim bitiremedim. Tadı asla kahve gibi gelmiyor gerçek kahveye alışınca. 

Eskiden ulaşmak biraz daha zordu ama şu an her yerde var. 

(4,928 puan) tarafından

gerçekten iyi bir kahve ile tanışınca o nescafeler falan tadı o kadar basit geliyor ki. 

aynı taze sıkılmış meyve suyu içmek varken kutu meyve suyu içmek gibi. sadece şekerli su içmiş gibi oluyorsun hazır meyve suyunda ama diğerinde meyvenin kendi tadını alıyorsun 

tarafından

aynen ben şu an çoğu hazır şeyi yiyemiyorum sağlıksızlarda enlerin arasında zaten. hem kahve ayrı bir aşk <3

(4,928 puan) tarafından

zaman geçtikçe gerçekten o ayıla bayıla yediğim şeylerden tiksinme geldi. burger, mc donals nasıl yerdim mesela. öyle bir tiksindim ki sonradan, önlerinden bile geçerken tuhaf oluyorum.

kahve cidden apayrı bir olay 🤎

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ne olucak ki içince yani onu anlamadım. Hem gebeyken hemde lohusalikta hep buz gibi soğuk su içecek tükettim 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

niye icilmesinki lohulakla ne akalasi var kusum . 

(1,625 puan) tarafından

Soğuk sıcak bebeğe etki ediyor diye duydum bide rahim geç iyilesiyor

(9,080 puan) tarafından

yok ya bebek ayri midede sen ayri midede . sut zaten ilik vucutta . sen biz yesen bile sut ilik olarak cikacak zaten bebege etki edecek durum yokki. rahim nereeee mide nere bence cok sacma biri uydurmus bunu inanan inanmis

+1 oy
(17,196 puan) tarafından

Eskiler içilmez derler ama bende içtim. İçim yanıyor gibiydi bende hep buz gibi su içtim. Bir sorun olmadı. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
28 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozlemiray (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 515 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,935 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,096 soru

24,106,984 cevap

332,754 kullanıcı

...