Lohusayken soğuk kahve içebilir miyiz ayın 10unda bitiyo
Buz gibi olmasın canım o zaman içilir ne çok soğuk ne çok sıcak ayarla sen
sen hiç cold brew içtin mi? bi de azıcık süt. ondan sonra o çöp kahveyi ağzına sürer misin acaba. al evine filtre kahve ve dene.
ömrümde toplasan 10 kere falan içmişimdir o 3ü bir aradalardan. filtre kahve ile tanışınca o 10 kereye bile pişman oldum.
Zamanında Bir bardağa üç kaşık nescafe katıp içen biri olarak söylüyorum şu an içemiyorum. Hatta geçen güzel oluyordu diye yolculukta denedim bitiremedim. Tadı asla kahve gibi gelmiyor gerçek kahveye alışınca.
Eskiden ulaşmak biraz daha zordu ama şu an her yerde var.
gerçekten iyi bir kahve ile tanışınca o nescafeler falan tadı o kadar basit geliyor ki.
aynı taze sıkılmış meyve suyu içmek varken kutu meyve suyu içmek gibi. sadece şekerli su içmiş gibi oluyorsun hazır meyve suyunda ama diğerinde meyvenin kendi tadını alıyorsun
aynen ben şu an çoğu hazır şeyi yiyemiyorum sağlıksızlarda enlerin arasında zaten. hem kahve ayrı bir aşk <3
zaman geçtikçe gerçekten o ayıla bayıla yediğim şeylerden tiksinme geldi. burger, mc donals nasıl yerdim mesela. öyle bir tiksindim ki sonradan, önlerinden bile geçerken tuhaf oluyorum.
kahve cidden apayrı bir olay 🤎
Ne olucak ki içince yani onu anlamadım. Hem gebeyken hemde lohusalikta hep buz gibi soğuk su içecek tükettim
niye icilmesinki lohulakla ne akalasi var kusum .
Soğuk sıcak bebeğe etki ediyor diye duydum bide rahim geç iyilesiyor
yok ya bebek ayri midede sen ayri midede . sut zaten ilik vucutta . sen biz yesen bile sut ilik olarak cikacak zaten bebege etki edecek durum yokki. rahim nereeee mide nere bence cok sacma biri uydurmus bunu inanan inanmis
Eskiler içilmez derler ama bende içtim. İçim yanıyor gibiydi bende hep buz gibi su içtim. Bir sorun olmadı.
1,472,095 soru
24,106,977 cevap
332,754 kullanıcı