Kendimi gördüm sen de sanırım, ben ücretli öğretmenlik yapıyordum eşimle amel acele 3 aylık tanışmada evlendk eşim memur ama yoksuldular, atanmış gelin istemişlerdi ailesi.
Öyle olunca senin gibi çalışmaynca hiçbirşey istemeye hakkım yokmuş gibi oldu, herşeyi idareli yaptık ettik
Sonuç eşimin ailesi çok çok iyi bana karşı.
Ama gel görki kıt kanaat geçinmeye çalışmak istememek hak görmemekle birlikte, şuan eşim alışmış bu halime ne alışveriş ne gezme ne tozma ne yürüyüş tek aktivitemiz market ona bile tek gider çoğunlukla.
Eşim çalıştrmadı kpss çalış diye, inşallah bu sene atanma ihtimalim var,
Ama anladım ki yaptığm çok çok büyük hata
Eşimin kuzeni için bir yorum yapmştı " ee o baba evinde zengindi tabiki herşeyi istemeye hakkı var demişti". İçimden dedim ulan ben evin küçüğydm şımarktım bir elim yağda bir elim balda idi, ama senin için herşeyi yaptım kendimden ödün verdim, 7 yıldır bayram için kıyafet almıyorum, 7 yıldır koca evinde mangal nedir bilmiyorum gezme nedir bilmem bu bile bana haksızlık. Tabi bunları içimden dedim.
Bak ne olur kardeşim yaptğım hatayı yapma, istemeye hakkımız var, çalışmayan okumayan kardeşlerimiz eşlerini sömürüyor buna ne diyeceksin, yapma inan o kdr pişmanım ki, şuan artık eşimden soğudum yeni doğum yaptım 2. Belki ondandır ama hep keşke hep pişmanlık, iste ne olur hakkımız tabiki var, ne olur kendine gücüne güven çalış. Ben 7 yılda 5 senesini kpss mülakat vb geçirdim ev iş 2çoçuk, inşallah atanaçağım.
Düşün çalışma yorum diye ilk çocukta eşimden yardm bile istemedim, hastane fatura herşeye kendm yetiştim ama asla asla değmiyor, ne ev var ne araba kirara sürürüyoruz, ( eşim memur ve paramız oluyor birikiyor ama hep az hisselerde gidiyor, biz de herşeyde kısıyoruz tabi ben yaptım başta öyle gidiyor) şimdi herğün ahlanıp ağlıyorum