0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından

Maalesef evlenirken cok mütevazi davrandım sonra da değerim olmadı evimde kendi eşyam bile yok eşyalı bir evde oturuyorum bu arada durumları da iyi gerçekten her neyse halen daha adam her fırsatta babası özellikle burnumuzdan getirmek için her şeyi yapıyor yaptığı bir düğün salonu tutmaktı zaten hep gerek yoktu deyip duruyor artık 3.yılımıza gireceğiz adam yeter artık bağırtacak sonunda herhalde hep söyleniyor 4 oğlu var hepsine de salon tuttu bunu söyleyince aynen hepiniz de istediniz diyor nefret ediyorum ailesinden nolur fikir verin 

8 Cevaplar

0 oy
(5,276 puan) tarafından

Düğün mü yapmak istiyorsunuz

(3,145 puan) tarafından

Yaptığı düğünün lafını yapıyormuş 

(5,276 puan) tarafından

Olmuş bitmiş geçmiş gitmiş düğünün daha ne lafını yapıyor yaptığı masrafın karşılığını mı istiyor para mı istiyor ne istiyor yada birşey daha istemesin ler diye önünü mü almaya çalişiyor

(10 puan) tarafından

Bilmiyorum aklındaki neyse 

(8,651 puan) tarafından
+1

garip yani esya mesyada yok.  dul kadin mi aliyosunuz gerek yoktu nedir bedavaya evlenmissin bi zahmet salon tutup dugun yapildi gibi gozukmus iste . sen niye oyle kabul ettinki . yani utanmasalar al valizini bin minibuse gel diyecekler hic istemeye size nisana gelinlige salona da gerek yoktu ozaman ona bakarsan

(10 puan) tarafından

Onlara kalsa öyle ama almak için de kırk takla attılar 

-Reklam-
0 oy
(1,843 puan) tarafından

Ne istiyorsun düğün salonunun parasını mi diyin

(10 puan) tarafından

Adamla iyi kavga edip evden kovacağım az kaldı zaten 

0 oy
(4,349 puan) tarafından

Niye uzerine aliniyosun bosver gerekiyosa pglu muhattap olsun o desin baba yaptigin bi dusun ununda lafini yapip durma diye 

(10 puan) tarafından

Eşim sesini çıkarmıyor ondan böyle oluyor işte ısrarla bizim yanımızda benim başıma kalkıyor 

(4,349 puan) tarafından

Ne desem bilemedim valla 

0 oy
(3,384 puan) tarafından

Onu yapmakta zoruna gidiyorsa oğlu u yapmayacaktin de diyesim geldi :)))))

(10 puan) tarafından

Ney dedin valla tepemi attıracak bir gün rezil edeceğim 😂😂😂 okuyamadım da tam 

(5,276 puan) tarafından

Düğün yapmakta zorlanıyorsan oğlunu da yapmicaktin diyor

(10 puan) tarafından

Öyle arsızlık diz boyu ailede sorma söylesem kahkaha atar yine de benim başımı ağrıtana kadar başa kalkmaya devam ederler yaptıklarını…gözümde gram değerleri yok artık eşim desen sesini çıkarmaz 

(3,384 puan) tarafından

Bu ailesinin yapması gereken şey düğün ev kurma falan yani bunlari dusunemiyorlarsa zoruna gidiyorsa çocuğuda yapmayacakti demek istedim .. 

(10 puan) tarafından

Zoruna gidiyorsa evlendirmesinler 

0 oy
(4,394 puan) tarafından

Tek katkin o oldu., laf edecegini bilsek onuda biz yapardik de tik lafi agzina

(10 puan) tarafından

Bu tam oturur ona zaten bi tane de koltuk takımı aldı onu da aynı şekilde evin gerisi eşyalı zaten bizim değil hep gerek yoktu almasaydık hep bu şekilde ama dediğin laf iyimiş aklıma gelmedi lafı sokayım 

0 oy
(8,651 puan) tarafından

ay senin bu kayinpederde ne tuhaf. sen niye bole biaey kabul ettinki. kaldiki gerek yoktu ne. dul kadin mi aliyosunuz esyasiz masrafsiz bedavaya almislar gelin. gerek yoktu ne yaa. utanmasa babanin evinden bin minibuse gel diyeceklermis

(10 puan) tarafından

Kesinlikle 

0 oy
(16,716 puan) tarafından

Ne bekliyorsunuz düğünü ahirdami yapacaklardi benimde İstanbul'da kınam nikahım oldu burda da 3 gün düğün yaptılar ama köyde evlerinin önünde bizde böyle bişey yok ama bunların adeti böyleymiş dedik oda saygı duysun biraz 3 yıl geçmiş 

(10 puan) tarafından

Sabrım başımın üstünde zaten az kaldı tartışacağım 

0 oy
(281 puan) tarafından

Neden gerek yokmuş insan ilk düğününü bi kere yapıyo 

(10 puan) tarafından

Gereksiz işte boş konuşuyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 274 göst.
0 oy
8 cevap 407 göst.