+1 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar biz 8 eltiyiz hepimiz çok iyi anlaşıyoruz ama aramızda bitane var düşman başına şuan eşi cezaevinde çok destek oldum ona her konuda eşinin iki mahkemesine gittim üçüncüsünde gidemedim ramazan ayıydı kızım rahatsızdı akşam tekrar gittim yanına kaynanamlardaydı yüzüme bakmadı bende bakmadım o an neyse arkamdan konuşmuş neden ben ona geçmiş olsun dememişim eşi için ama aslında ben onun için ordaydım ona destek olmak için neyse bu bi başladı kocama cıvık cıvık hareketler yapmaya konuşmuyoruz şuanda kayınım kayınım diye geziyor ortalıkta o kadar kaynım var sadece benim kocamı arıyor biriyle tartışsa kocamı arıyor gece görüntülü arıyor delircem dün görümceme dedim bir daha bi hatasını görürsem bu sefer bende kendimi tutamam allttan almam artık diye başı kapalı eşimin yanında v yaka tişörtle geziyor delirmekte haklı değil miyim 

17 Cevaplar

+1 oy
(60 puan) tarafından

Kapalıysa ona göre davransın v yaka giyinmesi saçma ama arama konusunda belki eşin daha lider ruhludur bu yüzden bir sorun olunca eşinden yardım istiyordur veya eşini daha yakın görüyordur bunda bir sorun görmüyorum. 

Bende kayınlarımı çok severim. Özellikle bir tanesini apayrı severim. Düşünüyorum da eltim hakkımda böyle düşünse çok üzülürdüm

(9,080 puan) tarafından

bide ust komsu larinla tartissa esine ne esin babasi gibi koruyacak degilya. seni cagirir madem olayi vozumlemek ocin orda. cok sacma gercekten. direk bu olay bahane uretmis eve almak icin. esin napacakki elalemin karisinin uzerine mi yuruyecek sen benim kardesimin esinyle nasi tartisirsin diye

(6,997 puan) tarafından

Ay neler okuyorum ben. Bu eltin hep böyle miydi

(1,986 puan) tarafından

Ayrı ayrı düşününce olabilecek şeyler ama hepsi birlikte olunca korkunç bi tablo olmus ben de olsam cok sinirlendirdim☹️☹️☹️

(6,997 puan) tarafından

Ben ayrı ayrı düşündüm yine korkunç. Yalan söyleyip kavga var deyip kaynini çağırıyor sonra kahve içiyorlar rezalet bir durum

(1,986 puan) tarafından

Aslında haklısın tekrar düşününce ayrı ayrı da kabul edilemez bi durum🫠☹️

-Reklam-
+1 oy
(27,748 puan) tarafından

Kayın ateştir her zaman söylerim bana kızıyolar dinimizde de yasak benim eltide benle küstü eşimin her paylaşımına kalp koyuyordu sinir oluyordum en son patladm büyük kavga çıktı kıskkanç olduğumu bile bile yaptı şimdi eşimin tüm profilleriinden engelledim asla selam bile veremeyecek raddeye getirdim herkes yerini bilecek haddiini bildirmezsen tepene çıkarlar dişini göstermezsen canı sıkılan hep sen olursun bence susma 

(699 puan) tarafından

Ay vallaha çok da iyi yapmışsın kıyamet alameti çok şeyler duyuyoruz 

0 oy
(506 puan) tarafından

Ben bu devirde beni doğuran anaya bile güvenmem dikkat et 

(83 puan) tarafından

Wllaha kendini şaşırdı iyice bu anlattıkllarımın yarısı inanki

(506 puan) tarafından

Kötü ol iyce gözlemle pabuç burakma bacım kocanida gözlemle hatta açık açık söyle kocami arama bida de engelle eşinden bı derdi sikintisi olursa sana desin 

0 oy
(4,591 puan) tarafından

Eşin ona niye o cesareti veriyor ki. Eşini uyarman lazım önce o şımartıyor belli. Bir iki terslese aynı haraketleri yapamaz eltin.

(83 puan) tarafından

Eşim dikkat ediyor şuan eşi yok mecbur bişeye ihtiyaçı oldu mu arıyor oda bıkmış durumda

(1,139 puan) tarafından

Seni kandırıyor olmasın. Eltin iyi niyetli olsa seni arar bişi diyecekse senin üzerinden sorar eşine. Eşin bıkmış değil hoşuna gidiyor bence.. 

(1,553 puan) tarafından

Bana da eşi hiç rahatsiz gibi gelmedi. Kayinbabasi babası yok onlar ilgilensin. Eşin ne alaka o kadar kaynın içinde bir de. 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

okadar iclidisli olmaya gerek yokki. okadar samimiyet fazla rahatlik getirir. direk eltininuyar  baskalarini araya katmadan . su halin ne edimin yaninda otan buran hep meydanda falan de.

0 oy
(52 puan) tarafından

Ben iyi düşünmüyorum. Kocamı niye görüntülü arıyor hayırdır hele bide benimle arası yokken . Olsa bile araması doğru değil de . Bak öyle giyindigi zamanda bulunduğu ortamda rezil edeceksin bir daha yapmasın

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Okurken sinirlendim başlarım onun kaynım kaynımına ağsına ederim valla bide sen gel bana tavır al kocama sırnaş herkesin içinde o saçını bi dolarım elime görür ozmn kaynı kimmiş

(83 puan) tarafından

Az kaldı sonumuz galiba böyle olucak

0 oy
tarafından

Kapalı insan kayninin yanında kısa kollu giyemez kapalı diye üstüne boşuna basmissin kafasını kapatmakla tesettür aynı değil.Kaldiki o öyle konusuyorsa eşin önünü kessin

(83 puan) tarafından

Kesti kuzum oda dikkat ediyor ama gerçekten ektim normal degil görümcemlede konuştum tek bir hareketini görürsem kıyamet koparırım dedim

tarafından

Bazı insanlar fazla anormal çünkü utanma duygusu yok babam derdi kızım kendinden utanmiyosan kimseden utanma 

0 oy
(699 puan) tarafından

Pardon da burda eltinin bence suçu yok kocan adam olsa muhattap olmaz kendini uzak tutar abisinin haberi olsa gece görüntülü aramasından emin ol katil olur bu ne terbiyesizlik sen de böyle sakin karsiliyorsun ben tek aramasında yikardim ortalığı iletişimini tamamen keserdim ahlak dışı bir durum bu anlattığın şeyler asla normal bir kıskançlık durumu değil koçanı çek kenara uyar eğer dinlemezse hapisteki eşine söyle 

(83 puan) tarafından

Eşim gerçekten mesafeli abisi cezaevinde olduğu için telefonu açmamazlık yapamıyor vicdan yapar sonra gereksiz bir konuysa hemen kapatıyor telefonu

0 oy
(23,268 puan) tarafından

Çok haklısın. 

0 oy
(841 puan) tarafından

Valla noktasına kadar haklısın benimde 2 kaynım var küçüğü değil eşimi aroyordu tabi ki müdahale ettim artık ariyamiyor

(83 puan) tarafından

Benim de kayınlarım var saygıda kusur etmem hareketlerime dikkat ederim ben mi normal degilim anlamadım

0 oy
tarafından

Senın kocanda gozu var ne demek yanı goruntulu arıyor bune saçmalık esının de agzına sı.c neden bukadar rahat evıne gıdıp kahve içiyo kardesı yoktur bence kocanla bas basa ıcmıstjr yakında backlarını da ayırır tövbe tövbe benım esım duzgun oldugu halde esjmı esını sormak için küs oldugjm eltım aramıstıda esımın burnundan getrdım kaynanama da dedjm bırdaha kocasını sormak ıstıyosa senı arasın benım kocamı degıl dedım sıkyosa samımı olsun yolarım valla 

0 oy
(2,290 puan) tarafından

Asla açtırmazdim telefonu o kim ki kocamı arasın sürekli başka kayın mi yok iyi niyet yok burda rahatlığı bir çok şeye cevap zaten burda normal diyenler olacak duyma onları sen bu basit bir konu değil  niyeti belli kötü değildir ama bilemeyiz ona göre dikkat edecek hareketlerine 

(83 puan) tarafından

Bana normal gelmiyor malesef benimde kayınlarım var ben neden yapmıyorum onların olduğu ortamda kelimelerime dikkat ediyorum ya

(2,290 puan) tarafından

Aynen öyle 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Arama konusuna birşey diyemem daha yakın hissediyor ondan yardım istiyor olabilir her kayın bir değildir gözle görülür birşey yoksa başı kapalı ama v yaka giyiniyor deyınce göğsümü görünüyor veya diğerlerinin yanında giymiyor mu?  

(83 puan) tarafından

Evet resmen göğsü görünüyor onuda geçtim kasten ben oradayken vıcık vıcık hareketler yapıyor

0 oy
(2,257 puan) tarafından

Kıyameti koparirim o kadar net.

0 oy
(487 puan) tarafından

Ucuz kadın lanet gelsin böylelerine.niyeti belli işte uzak durun böylelerinden.kayın ateştir ölümdür diye boşuna dememişler

(83 puan) tarafından

Melsef öyle

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Allah günah yazmasın kimsenin günahını almak istemem, kesinlikle uzak durulması gereken bi insan. Gece neden senin kocanı görüntülü arayabilir açsaydın sen ne halt göstercekmiş.

Eşinin telefonundan heryerden engelle, senin kocan niye müsade ediyor.

Bide oturup kahve içmişler. Komşuyla kavga ettiyse eşin sana deseymiş git bi bak diye kadınların kavgasında adam napsın.

(83 puan) tarafından

Eşimde bu konuda hatalı malesef onu geçtim görümcemi kaynanamı arayabilirdi ama yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 298 göst.
+2 oy
8 cevap 471 göst.
0 oy
7 cevap 282 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,474,418 soru