+1 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından

Kızlar komşum hortumumu sürekli istiyor ya al bi hortum diyemiyorum alıyor işi bitince vermiyor taki bana lazım plana kadar ben lazım olunca verir misin cnm diyorum çok skıldim artık bak şuan aldı maç gündür onda ne yapmam lazım artk 

11 Cevaplar

+1 oy
(3,442 puan) tarafından

Sizin olan bir şeyi isterken neden çekiniyorsunuz? İşin bitince getirir misin, deyin. Ya da bugün verdiniz 2 gün sonra işin bittiyse alabilir miyim, deyin.  Yani onda kalacağı süreyi kısa tutun, anlar zaten. 

(396 puan) tarafından

Alınır diye diyemiyorum işte bende balkonu yıkayinca ver diyorum alıyorum 

(3,442 puan) tarafından

İyi niyetimi suistimal ediyorsa, tabi ki kırmak istemem ama, bu kadar da taviz vermeyin. Sizin özel malınız, ortak bir eşya değil. Nasıl olsa veriyor deyip kendine almaz zaten. Karşı tarafın da sizi düşünmesi lazım. 

-Reklam-
0 oy
(1,073 puan) tarafından

Yeni hortum almak mantıklı 😀

(396 puan) tarafından

Hayır iş bitince verilmeli ben anlamıyorum ki

0 oy
(4,638 puan) tarafından

hayır demeyi öğrenmen lazım 

(396 puan) tarafından

Diyemiyorum işte eşimde kızıyor verme diyor tamam verilir komşu komşunun külüne muhtaç ama işi bitince vermemesıne kızıyorum 

(4,638 puan) tarafından

tabii ki alınır verilir ama vaktinde getirene, eşyana iyi davranana verilir. madem eşin kızıyor, ona at topu. istediğinde eşim kızıyor geçen bu yüzden kavga ettik de kapat konuyu 

0 oy
(23,541 puan) tarafından

Açık açık de kendine alacak mısın yoksa biz bunu ortak mı kullanacağız diye hayır alması da bir yerde kabul edilir ama işini bitirip getirmesi lazım kendi malını ödünç ister gibi istemen çok saçma veya istemeye geldiğinde yok de 

0 oy
(136 puan) tarafından

En güzeli bir daha istediğinde bana lazım halı yikycm falan dersin. Bidaha gelirse bidaha lazım dersin bif iki anlar herhalde 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Komşunun numarasını ver biz diyelim :)))) diymeiyorum diyorsun bı de ne yapmam lazım diyosun :( aaaa sen de ondan biseyini iste sonra o isteyinceye kadar verme. He vermezse de belki senden bişey istemeye yüzü olmaz bı daha

0 oy
(718 puan) tarafından

Üst üste 3-4 kere bahane uydur verme ya da açık açık ya işin bitince getir ya da kendine yeni bir hortum al demelisin 

0 oy
(355 puan) tarafından

Ben böyle durumlarda yaa verdiğim eşyaya birşey olmuş gibi davranıyorum. Yaa hortumda delikler olmuş biz de kullanamıyoruz istersen sen kendine yeni al biz alasiya bekleme vs yap tebessüm ederek. Mesajı alır.

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Canım ya bende komşumdan 4 kez istedim oda bahar aylarında cam balkonu yıkamak için kullanırdim suyunu süzdürür yeni poşete koyar aynı gün içinde verirdim baktım olmuyor utanıyorum artık aldık 

0 oy
(108 puan) tarafından

Verme. Git işte sonra ya bana da lazım oluyor sık sık. Senden istemeye çekiniyorum zor oluyor. De anlar o 

0 oy
(23,928 puan) tarafından

Of vallahi bu beleşçilerle başedilmez git al sen ne zaman almayı düşünüyosun de bari

(1,984 puan) tarafından

Ahahhaha aynen biraz da seninkini kullanalim desin🤣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu