0 oy
530 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

Sorum başlıkta 🙄

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Ruhsal olarak kendimi herşeyden daha çok yorgun hissediyorum.bayram geliyor ben babamın mezarina gitmek için dua ediyorum içimde gram sevinç yok sadece evlatlarımin yüzü gülünce mutlu oluyorum aslında ne yapıyorsam onlar için.Herkese hayırlı bayramlar dilerim rabbim kesilen kurbanlarınızı kabul etsin inşallah 🤲 

-Reklam-
+4 oy
(24,165 puan) tarafından

Çocuk büyütme, insanlara laf anlatma, iletişim kurma, anlaşılmaya çalışma ( bunu bir süredir bıraktım) 

tarafından

Bende kafamın icindeki seslerle konuşmaktan yoruldhm biraz eşim hiç oralı olmaz artık tartışmayı kaldiramadigim için kafa sesim yer beni seninki beden benimki ruh yorgunluğu 🙂

(24,165 puan) tarafından

Benimki de aslında ruhsal bir yorgunluk insan ilişkilerinden inzivaya çektim kendimi kimse arayıp sormasa hiç kimse ile görüşesim diyaloğa giresim yok 

(467 puan) tarafından
+1

Ay tam istediğim yorum en çok insanlara laf anlatmaya yoruldum anlayışsız insanlardan yoruldum (kaynanam dan bahsediyorum) Bi de 4 aylık kolik bir kızım tüm gün ayakta kucağımda sallamaktan yoruldum 

tarafından

Benimde 8 aylık uykusuzluktan basım ağrıyo gecebgunduz bı değişiklik var şuan Allah sakinlik uyku versin .kaynanam benimki lafını sokar milletin yanında susar o yüzden hiç onemsemem bilen bilir der geçerim bosver anlamak istemeyene anlayamazsın yorulur kalirsin

+2 oy
(1,569 puan) tarafından

Hem gece hem gündüz yoruluyorum. Bebek bakımı gerçekten zor. Ama bugunler geçecek ve anı olarak kalacak . Bugünleri çok özleyeceğim 🥲🥲🥲

tarafından

Gerçekten öyle yoruldunuz uykusuz kaldığınız için zor geliyo benim bebem 8 aylık emekliyor tutunup kalkiyo teyzesi zorlamaya başladı yani ama büyük olana bakiyorumda emziremiyodum yikayamiyordun uyutmayi bilmiyodum aimdi koca herif başımda bol bol kokla öp bebeni ben bu tekne kazintisinin canını yiyorum 

+2 oy
(2,231 puan) tarafından

Şuan o moddayim bu dünyada çocuk büyütmek kadar zor birşey yok...20 saat dışarda çalışsam evde ev işi yapsam yorulmam 4.senede tükendim... doğduğu doğalı 2 saat gündüz iki saatt gece uyutmakla geçiyor...Ne akıl sağlığım kaldi nede beden sağlığım.cocuksuz hayatımı özlüyorum hergun her saat.. yorgunluk ne kelime tükendim bittim resmen 

(4,834 puan) tarafından

Bende öyle hissediyorum tek fark 2 çocukluyum 3.5 yaş ve 11 aylık.  2nci çocuktan beri daha doğrusu tükenmiş hissediyorum 

tarafından

O cocok için hastane hastane gezenleei bilirim boşver Allah kucağını doldurmuş anne olmak çok güzel zor evet ama olsun

+1 oy
(5,386 puan) tarafından

ben kendimden yoruldum. kendi yaptığım hatalar yordu 

tarafından

Onun farkında olmak mesele

+1 oy
(4,084 puan) tarafından

Bütün konularda 

+1 oy
(402 puan) tarafından

Kendime yetemediğim konularda çok yorgun hissediyorum 

tarafından

Bende herşeye yetip kendimde yorulanlardanim

0 oy
(3,521 puan) tarafından

Kaynana kayınbaba çenesi çok yoruyor. Çocuklar da ister istemez bunaltıyor. 

tarafından
+1

Kaynanam idare eder 15 yil iyiyidi 2 yıldır görüşmem pek kayinbabam Allah razı olsun dünya iyisi bı insandı 6 yıl baktım vefat etti ben galiba baba yününden sansliydim.size tavsiyem konussalarda fazla takma

(3,521 puan) tarafından

Allah senden de razı olsun her gelin bakmaz valla. Rabbim onun hürmetine ne sıkıntın varsa gidersin. Ummadığın kapılar açsın. Sen gönlü güzel birisin. 

tarafından
+1

Allah razı olsun oglumada adını koydum herkes bakardı ya yaşlı çocuk gibiydi ben onu erkek değilde çocuğum gibi goruyodum ustunu batirirdi seslenirdi derdi kızma çabuk kiyafetimi hazirla

0 oy
(26,045 puan) tarafından

Yorgun değilde kötü hissediuorum. Eşimden 3 ayligina ayri kalcamda:(

tarafından

Döneceğini bilmekte güzel boşver canı sağ olsunda 3 ay çok değil 🙂ha bire arayıp durursun belki🤭

(26,045 puan) tarafından

Hic ayri kalmadik uzaklasirmiyiz bir birimizden yoksa dahada yakinlasirmiyiz endiseliyim merak ediyorum. Uzaklasmayiz inşallah çok üzülürüm 

tarafından

Yok ozlersizin birbirinizin kıymeti bilinir öyle düşün 

0 oy
(1,982 puan) tarafından

İkizleri büyütürken bu kadar mükemmelliyetçi olmak, kusursuzca günü kapatma çabası,hemde evde çocuk yokmuş gibi düzeni sağlamak için verdiğim gayret beni çok yoruyor , kimseye gerek yok en büyük kötülüğü canımın kıymetini bilmeyerek ben yapıyorum 😟

tarafından

Benimi anlattin evde dura dura duvar sil cam sil temizlik yap millet beni çok temiz sanıyor ama öyle kendime geliyorum galiba gecede kemiklerim sizliyo Allah bize biraz rahatlık versin inşallah 

0 oy
(569 puan) tarafından

Nerdeyse tüm yorumları artılayasım geldi, bikaçı hariç hepsi beni anlatmış sanki

tarafından

🤭🤭

0 oy
(584 puan) tarafından

Eşim ile küskün iken . Çocuklarımı büyütürken hiç yorulmadim ama şimdi genç kızım var bu yıl onun yüzünden hayatım boyunca yorulmadiğım kadar yoruldum.

tarafından

Ya valla çok zor benim büyük 16 yaşında oda öyle eski ergenler yok yani bence anneye babaya acimiyorlar galiba

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Hayat hep yorucu zaten yemek içmek gezmek konuşmak susmak ağlamak gülmek hepsi yorucu benim için 

tarafından

Sadece tek kalınca ağlarım hiçte yorucu degil

0 oy
tarafından

Her konuda valla 

tarafından

Allah kolaylık versin diyim valla söyle 2bgun verseler kendimi bı yere kapatıp hakan altın dinleyip durulasim var

0 oy
(5,452 puan) tarafından

Ayyy bi ara esimin ailesiyle cok sorun yasiyodum buyukler diye bisey de diyemiyodum surekli esimle kavga ediyoduk o kadar bunalmistim ki esimde ilk etapta hep ailesini savunuyodu sonradan hakli oldugumu anlasa da ne fayda sinirlarim cok ihlal edilmisti saygi gormuyodum esimd kalirsa da hepsi iyi niyetten e bi de kotu niyetten olsaydi cok sukur biz kavga ede ede esim biraz biseyleri anladi ailesi de tepkimizi koyunca dengeyi sagladi suan cok sukur iyiyiz karsilikli olarak ama o yorgunluk gitmiyo eskisi ilk zamanlardaki gibi sicak olamiyorum bi turlu supheciyim guvenmiyorum 

Son zamanlarda da cocuk konusunda yorgumun hareketli bi cocuk inat ama lutfen istiyorum simdi gibi kelimeleri cok fazla vurma firlatma huyu da basladi zaten uykusuydu yemegiydi oyunuydu oyuncağıydi ustu basiydi kalin ince giydirme her konuda surekli takip ve olanli olmak zorundasin ipin ucunu kacirmaman lazim derken cok yiprandim ilerde bugunleri cok ozlucem deyip kendimi avutuyorum 

(658 puan) tarafından

Ay mervem ya valla yoruma atlamış gibi oldum da benimkiler de çok zor çocuklar. Hem birbirleriyle kavga ediyorlar hem de tek meşguliyetleri evi dağıtıp kirletmek bir insan evi günde beş kez dip bucak süpürür mü ya ama mecburiyetten. Hiç bir uyarıdan yaptırımdan anlamıyorlar. Büyüğü dörde girecek. Yanlış olan yapmaması gereken ne varsa inadına yapıyor. Dolaptan süt kutusunu alıyor anne süt içicem diyor. Döküyorum alıp koşa koşa salona gidiyor. Arkasından gidiyorum sana süprizim var diyor sürü döküyor. Çok aşırı laf anlamamaya başladı. Ben de kendimi böyle avutuyorum ama sonra bu kadar yorulduğum günlerin neresini özliycem diyorum. Ebeveynlik hakikaten akıl tutulması ya😅😅😅

(5,452 puan) tarafından

@..isa 27 yil nasil sabrettin suan ayakta olman mucize ben 2 sene cektim son 1 senesi patlama senesiydi 27 yil dile kolay bi cocuk dogsa yetiskin olur Rabbim mukafatini verecektir abla 

@Hadiellerhavaya yoruma satasmaya gelmeyenlerle kavga etmiyorum sorun degil 🤭 kiz gunde 5 kez nasil supuruyon Allah yardim etsin valla seninki daha zor benim vitane ve inadi cok fazla israri cok fazla yapma dedigim seyi de inadina yapar ama bu kadar degil 

tarafından

17 yıldir canım klayve 27 yazmış🙂valla benjm kafa çok geri eğer çocuk varsa idare ediyosun işte kendimi bırakalı çok oldu

(5,452 puan) tarafından

17 olsa nolur abla az mi iyi tamam da cocukda olsa yanlis bisey varsa nasil idare edilir ki ya ne biliyim valla helal olsun 

tarafından

Eğer çocuklarınlantedit edilirsen arkada duran bı büyüğün yoksa alışıyorsun bende alistim

0 oy
(4,874 puan) tarafından

18 aylık bebeğime yemek yedirdigim her an bı karamsarlik bı tükenmişlik bı bezmislik cokuyo üstüme :))))) Allah herkese lop lop yiyen tık diye uyuyan çocuklar versin baciiiiiğm

(4,874 puan) tarafından

Çocukken annem yanaklarımdan tutar ağzımı açar zorla yedirirdi cocuklugum en sonunda dayak da yiyerek yemek yemekle geçti :) pazarlık yapardık şundan iki kaşık bundan üç kaşık diye. Zapzayiftim şimdi toroman gibiyim maşallah :))) o yuzden zorlamak istemiyorum ama keyfine de bıraksam olmuyo. Öyle boyle gidiyoz iste :) 

(4,834 puan) tarafından

Uf yemek yemeyen cocuk kadar zoru yok. Iki tane bende var 3.5 yaş ve 11 aylık. Yemek faslı eşittir kabus tramva benim için. 

tarafından

3.cu oğluma hamileyim iki buyukte işte tam hatırlamıyorum biri 5 4 galiba iki gün burnumdan getirdiler yemek yüzünden bende dedim size yemek yok bı gün boyunca ne dedim yemek hazır ne dedim acikmadinizmi neyse iki gün bunlara su bile vermedim kendileri aldıysa aldı neyse gece yattim eşim dediki hele bı kalk dedim noluyo dedi kalk ya sen Allah'tan korkmuyoshn:)kız ben bı kaltim gittimki eteğimi yere sermisler çubuk krekerle salatalık yiyilar gece saat bilmem kaç.hemccok üzüldüm o an hemde dedim işte böyle en son o oldu arada yemek seçerler tabi ama önlerine gelince sukredip yerler çok şükür 

(4,874 puan) tarafından

Ayyy hem çok üzücü hem çok komik 

tarafından

Öyle ama olmuyodu yani insan biraz şükreder ama nerde şimdi anlatıp güleriz 

0 oy
(1,206 puan) tarafından

Her konuda kendimi yorgun yaşlanmış hissediyorum. Ve hep uyumak istiyorum 

0 oy
(658 puan) tarafından

Eve çocuklara yetişmeye çalışmaktan. Geçmişte yaşadığım kötü olayların etkisinden çıkamamaktan. Akademik ve çalışma hayatıma geri dönememekten. İnsanları anlamaya çalışmaktan. Aslında bir çok şeyden. Bir çok anne bir çok kadın evliliği iyi olsa da aldığı sorumluluklardan maalesef hayat yorgunu... 

0 oy
(1,475 puan) tarafından

Her konuda yorgun hissediyorum valla. Artık mecalim kalmadı öyle 😏

tarafından

Zamanla artık o yorgunluğa alisiyo sanırım insan

0 oy
(961 puan) tarafından

image

Şu cevap yeterlimidir hocam 😁 e nabıza kadar not düştüm o kadar yoruldum herşeyden 😁

tarafından

Cvp alınmıştır en başa sabitlenmistir.Allah yorgun annelere yatdim etsin diyim susuyum🤭

(961 puan) tarafından

Hahaha amin ecmain 😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 285 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,508 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu